- 15 Şubat 2015
- 13.353
- 47.093
- 798
Hayal kırıklığınızı anliyorum ama şu an aglama vakti degil, şu an icraat vakti. Siddet eşiğine birkez basmis bir erkek yine aynisini yapar. Ben kocam beni birkez dövdü birdaha yapmadi diyen birini gormedim. Anca kiz tarafi gozunu korkutursa ya da kadin sikayetci olursa tekrarlamiyorlar.O kadar kalbim ağrıyor ki arkadaslarim biz beraber büyüdük herşeyi onda tattım bir dediğimi ikiletmezdi ne begensem diğer gün almış olurdu bedenim den önce kalbim ağrıyor
yorumlar okuyunca adamın gözü korkar mı emin olamadımIz sonradan çıkar. Ayrica iz olmasina gerek yok.
Bosanmayacaksaniz bile adamin gozunu korkutmak zorundasiniz. Ben dövüyorum, nasilsa susuyor diye tekrar yapabilir. Lutfen hemen gidip darp raporu alin
Darp raporu alin elinizde bulunsun en azindan bi deliliniz olsunBirgün benimde başıma gelecekmiş meğer .. bugün eşim olacak insan öğle arası eve geldi ve aksam bir yere hayırlı olsuna gidicem dedi zaten 3 gündür düğündesin bugün de evladını gezdir sıkılıyor dedim baya tartıştık aileme laf söyledi bana biz ne bilirmisiz düğün bayram .. ben daha fazla konuşunca üstüme saldırdı ve 3 yaşında çocuğumun önünde beni dövdü gözümün resmen önü karardı nefes alamadım hiçbir yerimde tek bir iz yok çünkü kafamı deflarca yere vurdu baygınlık geçirdim.. darp raporu alamamannemi aradi gelin bunu alınn beni bunu çekemiyorum diye sonra defoldh gitti kendime geldkten sonra annem geldi zavallı kadın ağladı ağladı onu gene üzdü .. bende onun anne ve babasını arayıp herşeyi anlattım . Tek istediğim boşanmak ama çocuğum çok küçük ve otizmli gidecek baba evim Yok babam sinir hastası ve asla kabul etmiyor .. çalışmıyorum nasıl yapabilirim ne yapabilirim yüzünü görmek istemiyorum o herifin .. kalbim canım acıyor bugüne kadar öyle çok seviyordum ki o uyuyunca bile seyrederdim kendi kendjme sevinirdim .. evi ve eşyaları bırakıp gitsin istiyorum bosanalim bir daha asla yüzünü görmeyim istiyorum para da talep etmiyorum ama ne yapcam bilmiyorum elim kolum bağlı haftada 1 veya 2 gün mahkeme babaya görme hakkı tanır ama ben 1 2 gün bile ayrı kalamam oğlum özel bir çocuk ne yapabilirim
bence bunlar icin üzülmeyi sonraya bırakın şimdi üzülme zamanı değil.O kadar kalbim ağrıyor ki arkadaslarim biz beraber büyüdük herşeyi onda tattım bir dediğimi ikiletmezdi ne begensem diğer gün almış olurdu bedenim den önce kalbim ağrıyor
Tabiki gelemeyecek 1 günde kendinden öyle nefret ettirdi ki yüzünü görmek istemiyorum annemi öyle korkutmuş ki ruhsatlı silahı var aman kızım diyor sus bak sana bişey yapar ben seni yanıma alamıyorum diyor yaşlı anacm elinden bişey gelmiyor çünkü babam coook farklı bir insanÇok üzüldüm hem şiddet görmene hemde olayların küçücük yavrunun önünde gerçekleşmesine.mutlaka çıkar bir yol bulman lazim şiddetin küçüğü büyüğü olmaz ama kafanı yerlere vurması çok kötü resmen canına kastetmiş. Annen ne diyor bu duruma akşam o cani bişey yok gibi eve mi gelecek?
yorumlar okuyunca adamın gözü korkar mı emin olamadım
konu sahibinin annesinin onu götürecek yeri yokmuş filan
bu adam bundan sonra bu tavrını devam ettirecek maalesef
Daha yarısında sinir krizi gecirdim, darp raporu alamam ne demek pardonda saf mısın sen kendını ezdırıyorsun, al o darp raporunu, sıkayet et, bosanma davasınıda ac, bıraz kendıne guven, hem sıddetlı kanıtlarsan cocugunu da goremezBirgün benimde başıma gelecekmiş meğer .. bugün eşim olacak insan öğle arası eve geldi ve aksam bir yere hayırlı olsuna gidicem dedi zaten 3 gündür düğündesin bugün de evladını gezdir sıkılıyor dedim baya tartıştık aileme laf söyledi bana biz ne bilirmisiz düğün bayram .. ben daha fazla konuşunca üstüme saldırdı ve 3 yaşında çocuğumun önünde beni dövdü gözümün resmen önü karardı nefes alamadım hiçbir yerimde tek bir iz yok çünkü kafamı deflarca yere vurdu baygınlık geçirdim.. darp raporu alamamannemi aradi gelin bunu alınn beni bunu çekemiyorum diye sonra defoldh gitti kendime geldkten sonra annem geldi zavallı kadın ağladı ağladı onu gene üzdü .. bende onun anne ve babasını arayıp herşeyi anlattım . Tek istediğim boşanmak ama çocuğum çok küçük ve otizmli gidecek baba evim Yok babam sinir hastası ve asla kabul etmiyor .. çalışmıyorum nasıl yapabilirim ne yapabilirim yüzünü görmek istemiyorum o herifin .. kalbim canım acıyor bugüne kadar öyle çok seviyordum ki o uyuyunca bile seyrederdim kendi kendjme sevinirdim .. evi ve eşyaları bırakıp gitsin istiyorum bosanalim bir daha asla yüzünü görmeyim istiyorum para da talep etmiyorum ama ne yapcam bilmiyorum elim kolum bağlı haftada 1 veya 2 gün mahkeme babaya görme hakkı tanır ama ben 1 2 gün bile ayrı kalamam oğlum özel bir çocuk ne yapabilirim
O sırf bana inat olsun ben diye çocuğu almak için herşeyi yapacaktır güya çok düşkün bir baba..! annesi bakamaz haftada 1 gün bile veremem ki ben zor bakiyorum huyunu suyunu yemesi içmesiDarp raporu alabilirsiniz. Babanız ne demek kabul etmiyor. Kızı dayak yemis kocası ile kalsın demek nasıl bir babalık. Çocuk küçük diye üzülmeyin. Öyle ortamda büyüyeceğine böylesi daha sağlıklı. Özel gereksinimli bir çocuk olduggu için hakim onu göz önünde tutar. Eşiniz de tahminen anası baksın diyecektir. Zorluğu görünce zaten gece kendisinde kalsın istemez .
Bugün sizi döven yarın çocuğunuzu da döver. Silah diyorsunuz üstelik.Tabiki gelemeyecek 1 günde kendinden öyle nefret ettirdi ki yüzünü görmek istemiyorum annemi öyle korkutmuş ki ruhsatlı silahı var aman kızım diyor sus bak sana bişey yapar ben seni yanıma alamıyorum diyor yaşlı anacm elinden bişey gelmiyor çünkü babam coook farklı bir insan
daha acınız taze iken bile bu kadar bahane bulmanız bu işin sonunu net gösteriyor.O sırf bana inat olsun ben diye çocuğu almak için herşeyi yapacaktır güya çok düşkün bir baba..! annesi bakamaz haftada 1 gün bile veremem ki ben zor bakiyorum huyunu suyunu yemesi içmesi
Hiçbir yerimde iz yok çünkü kafamı sürekli yere vurdu tek bir yerimde bile.kizariklik dahi yok
O sırf bana inat olsun ben diye çocuğu almak için herşeyi yapacaktır güya çok düşkün bir baba..! annesi bakamaz haftada 1 gün bile veremem ki ben zor bakiyorum huyunu suyunu yemesi içmesi
Ne olursa olsun evden uzaklaşmanda fayda varTabiki gelemeyecek 1 günde kendinden öyle nefret ettirdi ki yüzünü görmek istemiyorum annemi öyle korkutmuş ki ruhsatlı silahı var aman kızım diyor sus bak sana bişey yapar ben seni yanıma alamıyorum diyor yaşlı anacm elinden bişey gelmiyor çünkü babam coook farklı bir insan
çok çok üzgünüm hem babanız hem eşiniz için Allah yardımcınız olsun.Tabiki gelemeyecek 1 günde kendinden öyle nefret ettirdi ki yüzünü görmek istemiyorum annemi öyle korkutmuş ki ruhsatlı silahı var aman kızım diyor sus bak sana bişey yapar ben seni yanıma alamıyorum diyor yaşlı anacm elinden bişey gelmiyor çünkü babam coook farklı bir insan
İyi de böyle korkuyla da yasanmazki. Adam zaten bir kez dövmüş şimdi onun devamı gelir. Pişmanlık desen olduğunu sanmıyorum. Annene gel al bunu diyen biri.Tabiki gelemeyecek 1 günde kendinden öyle nefret ettirdi ki yüzünü görmek istemiyorum annemi öyle korkutmuş ki ruhsatlı silahı var aman kızım diyor sus bak sana bişey yapar ben seni yanıma alamıyorum diyor yaşlı anacm elinden bişey gelmiyor çünkü babam coook farklı bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?