Dayak ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babası çok sinirlendi ben ona yapacağımı biliyorum güzel kızım benim hatrma affet bir daha olmayacak dedi falan filan duymak istemiyorum ne onu ne ailesini kimseye inancım da yok sabrım da
İnanma zaten .bu adam ne iş yapıyor dava aç nafaka talebinde bulun görsün dayak atmak neymiş

en az 2-3 ay uzaklaştırma kararı verir eşin uzaklaşır evden istersen ev sende kalır bi tanıdğımızın çocuğunda atipik otizm vardı anne baba boşandı ama onun otizm çeşidinde alışık olduğu düzeni değiştirince çocuk krize giriyordu hakim onu da göze alarak evinde çocuğunda anneye kalmasına karar vermişti. aklınızda bulunsun

Yasadiklariniza cok uzuldum lutfen darp raporu alin. Anlattiginiz iyi es ve yasadiginiz sevgi hikayeniz cok uymuyor cunku eski konularinizdan esinizden ve ailesinden ne kadar cekindiginizi hatirliyorum. Yasadiginiz seyin adi nedir bilmiyorum ama kesinlikle sevgi degil. Siz muhtemelen simdiye kadar idare eden ve susan taraf oldugunuz icin evliliginiz devam etti. Bosanacaginiza cok ihtimal vermiyorum ama lutfen darp raporunuzu alin elinizde olsun. Ailenizden kardesiniz, akrabaniz falan baska birileri yok mu? Umarim bir cozum yolu bulursunuz ve bu yaptigi yanina kalmaz. Kirilmayin bana ama bu adam sizi dovmeseydi bile cekilecek tarafi yoktu. Allah yardimciniz olsun.

Cookk zoruma gitti çok ağrıma gitti

Anliyorum sizi. Sadece vucudunuzu degil, ruhunuzu yaraladı. Israrla rapor almanizi su yuzden söylüyorum: ben fiziksel siddete ugramadim ama eski esime uzaklastirma karari cikartabilecek durumdaydim. Yapmadığım için cok pisman oldum. Sadece uzaklastirma karari çıkartırım dedigimde bile sesini kesti. Keske en basinda alsaydim dedim. Yaptığı hödüklük yanina kar kaldi, unuttu gecti gitti bile. Ama benim ruhumdaki yara kapanmadi. Su an adim atmazsaniz ayni pismanligi yasayacaksiniz, yasamayin diye anlatıyorum

Açıkçası korkuyorum çekip vuracak diye çünkü delirmiş gibiydi oğlum napar bensiz haberlere birgün de ben çıkmak istemiyorum kadın cinayeti diye ..

Açıkçası korkuyorum çekip vuracak diye çünkü delirmiş gibiydi oğlum napar bensiz haberlere birgün de ben çıkmak istemiyorum kadın cinayeti diye ..

O zaman lutfen ben bu evde kalmak istemiyorum, oglumum duzenini bozmak istemiyorum fikrinden vazgecin ve sizin icin guvenli olan bir yakininizin evine gidin. Yok eger bosanmayacaksaniz huyuna suyuna gidin bari.

Oğlunuz için güçlü olun lütfen alın o darp raporunu. Kafadan alınan darbeler görünüyor raporda. Lütfen şikayetçi olun.

Aileniz sizi eve kabul etmek zorunda. Boşanma davasını açıp yanlarına gidin. Evde yapılacak işlere bakarsınız bu şekilde çalışıp para kazanan bir sürü kadın var. Toparlayın kendinizi çocuğunuz için

Saçmalama git al o darp raporunu. Eşin askerdi diye hatırlıyorum, silahını alsınlar bi elinden, üniformasından da olmamak için sinirden domates gibi kızarsa da el süremez. Saçma sapan bir kocan var zaten, en azından fiziksel şiddeti eksik olur.

Aile haricinde yok mu güvenilir bir arkadaşınız tanıdığınız?Darp raporunu alın,dr muayenenizi olun bu geceyi güvendiğiniz bir yerde geçirin.

Korkmayın,konuşmak isterseniz bizler burdayız ama şu an öncelikli olarak yapmanız gerekenler darp raporu,uzaklaştırma kararı ve güvenebileceğiniz bir yerde kalmanız.Kades mutlaka yüklü olsun telefonunda.

Sanmıyorum falan demeyin evde durmayın bugün. Üzülüyorum bunu yazarken ama o hayvanın ne yapacağı belli olmaz. Sakin ol ve harekete geç lütfen.
Bizi haberdar edin.

Canımm, çok ama çok geçmiş olsun. Mutlaka darp raporu al. Doktorlar izlerini bulacaktır. Kayınbabanın kaynananın sözüne inanma. Onların evladı sonuçta ne olursa olsun onun arkasında duracaklar

Yavrum bunların bi yanı korkudan tir tir titrer. O üniforma, silah, dışarıdaki itibarı.. Sen korkma o korksun.

Kadın sığınma evleri var boşanın

Polisi arayin eve gelirler.
Darp raporu alır dilekçe verirsiniz.
Anneniz bu arada çocukla ilgilenir
Ama üzerinden biraz geçmiş o yüzden siz gidip karakola dilekçe verin darp raporu alırsınız.
Hemen uzaklaştırma isteyin eve gelemesin.
Kapıyı kilitleyin zorla girmeye kalkarsa polisi arayin.
Zor durumdasın en azından bu şekilde farkına varır belki o herif.
Telefonunuza şönim uygulaması yükleyin birşey olursa hemen yardım isteyin.

Bu evden gitmek istemiyorum oğlum kendi evine Akışık düzeni bozunca kriz geçiriyor kendi gitsin defolup ben terk etmicem bu evi ve düzenimi
Siz zaten evden gitmeyin.
O herif eve gelmesin.
Kavga başlar başlamaz polis çağırın şönim uygulamasından falan çağır.
Uzaklaştırma al o eve gelemez.
Kapıyı zorlaesa da polis cagir korksun iyice.
Sen neden çocukla evden gidesin ki.
Kapıyı kikitle gelince açma dışarıda zor alık yaparda polis çağırdın hem rapor da alırsın.
O evden uzaklassin da görsün karısını dövmek neymiş pislik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…