dayak. .

Annemle kavga ettik gündüz. Kafama yumruklarla vurdu hala şokundayim. Bi anne kızına nasıl böyle şiddet gösterebilir ? Yüzüne bakasim gelmiyor ama anne..Kafam hala çok acıyor

Ooo neler neler denmiş,git şikayetçi ol vs.

Konu sahibi,o senin annen,böyle bir şey yapma.Şu an aklı başında olsa zaten,kaç yaşında kıza vurmaz.

O akıl edemiyor,ama senin aklın yerin de.O yanlış yaptı,ama o yanlışa ortak olma.
Belki bunalım da belki depresyon da.Dört duvar arasın da neler oluyor bilemeyiz.

Annene ve babana karşı merhametini ve şefkatini eksit etme ne olursa olsun.Karnında taşıdığı 9 ayın hatrı için o yaşta kadını polislerle uğraştırma.

Annelerin ve babaların da hata yapmaya hakkı var evlatlarına karşı.Vurma olayı doğru değil,hatasını söyle kırıldığını söyle
Ama Azıcık tahammül edin ya,el değil ki bu.

Hemen gemileri yakmak neden.

Beni oldum olası sevmedi zaten. Evladı değilmişim gibi. Önce biriyle zorla aramı yapmaya kalktı sonra işine gelmeyince bitsin istedi. Herşey onun istediği gibi olsun istiyor ; ama o asla memnun olmaz ki benim onu memnun etmem asla mümkün değil

Şikayet etmem ama bunu hazmedemiyorum. İnsan kızının kafasına nasıl yumruklarla vurabilir nasıl? O kadar çok canım yandı o kadar çok ağladım ki normal bir anne bunları yapabilir mi ? Psikolojik sorunları kesinlikle var

Belli bi olay yokki anlatayım aynı konular hep. Atıyorum bi konuda ona katilmasam parlıyor ağlıyor. Evde habire huzursuzluk var zaten. Hani şöyle bir olay var diyemiyorum birikmesi diyelim
Çok sıkıntılar çektiyse yılların birikimi ruh halini bozmuştur.. psikiyatriste gitmek için ikna edemez misiniz?? Böyle bi komşumuz vardı dünya tatlısı ama yaşanmışlıklardan sinirleri harap oldu bi yaştan sonra.. şimdi yine ilaçlarını içerse şeker gibi içmezse kızlarının burnundan getiriyo o da.. ona benzettim annenizi

Anneden ziyade kendisini yargılarız diye anlatmıyor olabilir. Hiç güvenmedim konuya nedense . Evet ortada bir şiddet var asla kabul edilemeyecek fakat bir yandan da konu sahibinin her zamanki olaylar deyip geçiştirme durumu da var. Babasının kızı değiliz ki her zaman ki olayları bilelim

Çek git o zaman gülüm madem hiç sevmedi çok kötü davranıyor ! Neden hala ısrarla aynı evde kalma pesindesiň ? Baban abin ablan vs yok mu ?

Gitti bi dönem antidepresan fln da kullandı. Belki bir sıkıntısı var bilmiyorum ama bana olan davranışları hep böyleydi. Toplum içinde ben konuşurken yüzüme bile bakmaz o kadar belli ederki ciddiye almadığını. Beni sevdiğini düşünmüyorum

Bende o yüzden söyledim ama yanlış anladı.. akıl sağlığı yerinde olan her anne evladını azarladığında bile yüreğine taş oturur.. kadıncağız ya sinir hastası.. ya da başka bi şeyler var..

Olayı soyle anlatayım ama sadece bu olay değil bunu bilin; nisanlim ve babam pazara gitmişti nisanlim yardım için poşetleri kapıya getirmiş ama kimse çıkmayınca geri gidiyormuş o sırada annem çıkmış ama arabasını yoldan çekmesi gerektiği için konusamamislar. Ben evdeyken içeri bağırarak işte bu o. Çocuğu yine küsmüş diyerek girdi. Bende anne bi sakin ol niye böyle diyorsun dedim sonra cinnet geçirdi işte onları nasol desteklersin sana şunu mu aldılar bunu mu aldılar? Destekledigim fln yoktu oysa ama artık kimseyi onaylamak istemedim çok çektim arada kalmaktan.

Bir dakika o aradaki küfür mü ?

Ay sevmez mi hiç.. ayağın taşa değsin istemiyodur.. annenle konuşamaz mısın bu konuları? Anne kız karşılıklı konuşsanız.. neden böyle oluyo çok üzülüyorum falan gibi

Bana daha kimse el kaldirmadi ama anne dediğim insan canımı herkesten çok acitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…