- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Benimde gormem gerekiyor sanırım kendim başa çıkamıyorum bazı şeylerleAnnen etrafındakileri kaybetmemek için tedavi görse iyi olucak.. uzman desteği şart gibi görünüyor.. çok onur gurur kırıcı yaptıkları söyledikleri..
Yalan söylemeyim içimden sindi de gelmiyor ki bunlar..Nasıl olsa yine beni hep eleştirecek birseyler bulacak anne demek bile istemiyorum
Ilerde evlatlarına aynı sıkıntıları yaşatmamak adına alabilirsin tabi.. insan ister istemez etkileniyor..Benimde gormem gerekiyor sanırım kendim başa çıkamıyorum bazı şeylerle
Ailem sağlıklı bir aile değil malesef. Yani bu farkındalık onda oluşmaz muhtemelen. Ama soğuttu beni kendinden bunu başardıBence bir anne için sevilmemek kendisinden soğunması çok kötü... babamdan bir gün tokat yedim hatam yoktu... ben evlenirsem kocam bana bir tokat dahi atsa bana babam bile el kaldırmadı sen nasıl kaldırsın derim derdim ama srn o lüksümü elimden aldın tokattan çok bu yaktı canımı demiştim... bütün gece sabaha kadar ağlamış anneme .... bazen en ufak bir kelime bile kalpde başka duyguları uyandırır...annene ondan soğuduğunu söylemen belki bir değişimin baslangıcı olabilir... ha tabi annen merhamet yoksunu değilse
Çok hemde. Umarım onun gibi olmam çok korkuyorum bundanIlerde evlatlarına aynı sıkıntıları yaşatmamak adına alabilirsin tabi.. insan ister istemez etkileniyor..
Bende gectim o yollardan iyi bilirim saclarimimi kesmedi dayak mi yemedim tekme tokatla uyandirilan biri olark hak veriyorum nee oldu kucuk yasta evlendim kurtulcam ya nerde onlar bitti koca basladi alistim ben bu arada daha 20 yasina bu sene girdim 4 senelik evliyim bosver he de gec hayat bos be guzelimOndan nefret ediyorum suan bu duyguyu yaşamakta çok acı veriyor. Anlasamamak konuşurum ama anlamaz
Annemle kavga ettik gündüz. Kafama yumruklarla vurdu hala şokundayim. Bi anne kızına nasıl böyle şiddet gösterebilir ? Yüzüne bakasim gelmiyor ama anne..Kafam hala çok acıyor
Evet ama insanın zoruna gidiyo anneden böyle muamele gören insan kimden değer görecek ki ?Bende gectim o yollardan iyi bilirim saclarimimi kesmedi dayak mi yemedim tekme tokatla uyandirilan biri olark hak veriyorum nee oldu kucuk yasta evlendim kurtulcam ya nerde onlar bitti koca basladi alistim ben bu arada daha 20 yasina bu sene girdim 4 senelik evliyim bosver he de gec hayat bos be guzelim
Evet malesef... menapoz olabilir ama senelerdir böyle hep gergin hep sinirli em çokta bana karşı. Çok teşekkür ederim kafamın ağrısı geçti ama kalbiminki geçer mi bilememCok aci bi annenin kendini bi duruma dusurmesi... Menopoz filan mi acaba!?! Gercekten cok uzuldum Rabbim agrilarini dindirsin insallah... Soyleyecek bisi bulamadim inan okuduktan sonra 7aylik kizimin yuzune baktim uzun uzun... Allah anneligi kadina vermis ama her kadin annr olamiyo malesef...
ayyyy sanki kimse annesinden hiç dayak yememiş gidip şikayetçi olsunmuş tövbe yaaa saçma sapan fikirler veriyorsunuzDarp raporu alıp şikayetçi olun. Kanunlara aykırı davranmış, sonuçlarına katlansın. Akraba olmak kanunlar karşısında muafiyet sağlamıyor. Doğurdu diye fiziksel veya psikolojik şiddet uygulama hakkı yok.
Siz küçük çocuğu döverek eğitmeyi olağan karşılayan,dayak cennetten inmedir diye uydurma hadisi savunan,şiddeti güya haklı gerekçelendiren zihniyetsiniz.Allah kimseyi sizinle karşılaştırmasın.ayyyy sanki kimse annesinden hiç dayak yememiş gidip şikayetçi olsunmuş tövbe yaaa saçma sapan fikirler veriyorsunuz
hala saçmalıyorsun işte,döveceğini anladığı zaman kaçsın ortamdan odasına falan,karşı koysun ,cevap versin ama git polise başvur demek nedir?beni annem hiç dövmedi ama dövseydi de polise gitmezdim heralde odama kitlerdim kendimi bu kadar basit .Dayak sevilmediğinden cennetten çıkmış işte siz neyi savunuyorsunuz,öyle bir hadis yokSiz küçük çocuğu döverek eğitmeyi olağan karşılayan,dayak cennetten inmedir diye uydurma hadisi savunan,şiddeti güya haklı gerekçelendiren zihniyetsiniz.Allah kimseyi sizinle karşılaştırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?