- 1 Haziran 2012
- 7.290
- 25.397
- 798
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Siz olsanız normal gelir mi size bu küfür? Nişanlıma ediliyor sonuçta
Okul bitmeden evlenmeyi düşünmeye başladım daha 1 sene var ve hayal bile edemiyorum kim bilir daha neler yasarım bu evde..Hayır tabiki de.
Evleneceğim insana kimsenin öyle bir şey demeye hakkı olamaz isterse annem babam olsun.
Ya anlama zorluğu mu çekiyosunuz?? Asla onaylancak bi şey değil yaptığı diye yazdım zaten.. sadece gözü neden bu kadar dönmüş bi annenin bunu merak ettim.. konu sahibi de şu son sayfaya kadar noldu diye sorulmasına rağmen ısrarla anlatmayınca üstü kapalı geçiştirince acaba önce konu sahibi mi başlattı itiş kakışı diye düşünmedim değil.. ne meraklısınız bi cümleden başka manalar çıkarmaya.. sizden öncd konu sahibine açıklamamı yapmıştım zaten okusaydınız bunları yazmazdınızHeh oldu 7 kat el kocalar dövünce hepiniz ayağa kalkarsınız. Onu doğuran kişi dövünce, bir de ondan dinlemek istersiniz. En yakınımız dövünce haklı sebep aranıyor demek ki. Valla ben anneden falan dinlemek istemiyorum, her ne sebeple olursa olsun birinin başına yumruk atmak yanlıştır.
Çok normal. Anne demek çok şey demektir. Bir bebeğe 0-3 yaş aralığında yeterince bakmayan, iyi davranmayan anneler yüzünden sorunlu, psikopatik davranışlar sergileyen insanlar var.Bana daha kimse el kaldirmadi ama anne dediğim insan canımı herkesten çok acitti
Kıyamam ya.. peki nişanlınız nasıl biri?? Siz seviyo musunuz onu?O kadar yakinligimiz yok ki.. Hep bir mesafe var aramızda
Ki O kadar bagimliyimdir ki ona. .Belki en çok ondan korkardım herkesten çok.. Aramızda sağlıklı bir anne kız ilişkisi olmadı malesef ben bağımlı kız o da habire eleştiren anne olduÇok normal. Anne demek çok şey demektir. Bir bebeğe 0-3 yaş aralığında yeterince bakmayan, iyi davranmayan anneler yüzünden sorunlu, psikopatik davranışlar sergileyen insanlar var.
Anne dünyaya, insanlara güveni, kendi özgüvenimizi sağlayan karşılaştığımız ilk insandır. Daha ne olsun, onun canından kopuyoruz. Bu yüzden en çok onun davranışları incitir bizi.
Üzgünüm ama dünyadaki bazı anneler bunun öneminin farkında değil.
Birincisi ilk cümlenizi şahsıma hakaret olarak algılıyorum, buna kesinlikle hakkınız yok. Forum kurallarına uyunuz.Ya anlama zorluğu mu çekiyosunuz?? Asla onaylancak bi şey değil yaptığı diye yazdım zaten.. sadece gözü neden bu kadar dönmüş bi annenin bunu merak ettim.. konu sahibi de şu son sayfaya kadar noldu diye sorulmasına rağmen ısrarla anlatmayınca üstü kapalı geçiştirince acaba önce konu sahibi mi başlattı itiş kakışı diye düşünmedim değil.. ne meraklısınız bi cümleden başka manalar çıkarmaya.. sizden öncd konu sahibine açıklamamı yapmıştım zaten okusaydınız bunları yazmazdınız
Çok şey atlattık ama tertemiz bir sayfa açtık. Nisanlim harika demiyorum ama çocuğun her hareketi anneme batıyor o da çok bunaldi artıkKıyamam ya.. peki nişanlınız nasıl biri?? Siz seviyo musunuz onu?
Size sevgiyle yaklaşsaydı zaten bağımlı değil bağlı olurdunuz.. Allah eşinizden yana güldürsün yüzünüzü inşallah...Ki O kadar bagimliyimdir ki ona. .Belki en çok ondan korkardım herkesten çok.. Aramızda sağlıklı bir anne kız ilişkisi olmadı malesef ben bağımlı kız o da habire eleştiren anne oldu
Peki şimdi bu olayı konuşmak isterseniz mesela, tavrı saldırgan mı olur yine?Ki O kadar bagimliyimdir ki ona. .Belki en çok ondan korkardım herkesten çok.. Aramızda sağlıklı bir anne kız ilişkisi olmadı malesef ben bağımlı kız o da habire eleştiren anne oldu
Doğan Cüceloğlunun tanımı var ya hani "yetişkin çocuk "diye anneme o kadar uyuyorki. Hala buyumemis tam olarak birey olamamış ..Size sevgiyle yaklaşsaydı zaten bağımlı değil bağlı olurdunuz.. Allah eşinizden yana güldürsün yüzünüzü inşallah...
Dün bi konu döndü burda kadın kafasına göre yazmış sonra eşi girip doğrusunu anlatmış.. ki bir de anne kız mevzusu olunca insan acaba diyor.. manipule edici alıntı falan da yaptığım yok ayrıca birebir ne yazdımsa yine onu yazdım.. söylemek istediğim gayet açıktı.. bu kadar çarpıtılıcak bi şey yoktuBirincisi ilk cümlenizi şahsıma hakaret olarak algılıyorum, buna kesinlikle hakkınız yok. Forum kurallarına uyunuz.
İkincisi bir de anneden dinleyelim cümlesi, sen bir şeyler saklıyorsun, ne yaptın da dövdü acaba demekle eş değerdir. Sen anlatmıyorsun, bir şeyleri saklıyorsun ki bu şeyler bizim seni onaylamamamızı sağlayacak demektir.
Burada olay bir annenin kızını dövmesi, ana olay bu. Ayrıntıları isteyebilirsiniz elbet, ama bunu bir de anneden dinleyelim diyerek değil, olayları başından anlatır mısınız diyerek talep etseydiniz kimse sizi yanlış anlamazdı.
Ve rica ediyorum, manipule edici alıntılar yapmayın. İyi forumlar.
Bi kaç gün sonra konuşuruz belki bilmiyorum kavgalarimizdan sonra bi süre sonra kendimiz konuşuruz ama bu sefer konuşmak istemiyorum gözümün önünden gitmiyor o vurduğu zamanPeki şimdi bu olayı konuşmak isterseniz mesela, tavrı saldırgan mı olur yine?
Yok basit bir olay yok yani dayak olayı canımı yakan Ama annemle olan sorunlarım hep var hangi birini anlatsamDün bi konu döndü burda kadın kafasına göre yazmış sonra eşi girip doğrusunu anlatmış.. ki bir de anne kız mevzusu olunca insan acaba diyor.. manipule edici alıntı falan da yaptığım yok ayrıca birebir ne yazdımsa yine onu yazdım.. söylemek istediğim gayet açıktı.. bu kadar çarpıtılıcak bi şey yoktu
Yalan söylemeyim içimden sindi de gelmiyor ki bunlar..Nasıl olsa yine beni hep eleştirecek birseyler bulacak anne demek bile istemiyorumAnneni al karşına konuş tokatlarının yumrukların acısı geçecek ama içimin acısı geçmeyecek de.... ondan soğumaya başladığını ve evlenip gittikten sonra asla kapısını açmayacağını söyle... belki yüreği biraz acır seni kaybetme korkusu oluşur
Evladı olarak siz bile bunalmışken nişanlınız da elbet bunalmıştır.. yaz okulu iyi fikirmiş.. çok fazla aynı ortamda bulunmamanız iyi olur gerçekten..Çok şey atlattık ama tertemiz bir sayfa açtık. Nisanlim harika demiyorum ama çocuğun her hareketi anneme batıyor o da çok bunaldi artık
Yoo ben fikrimi yazdım siz de gelip direkt zekamla alakalı hakaret içeren bir tamlama kullandınız, bu manipule etmektir. Her neyse fazla uzatmak istemiyorum.Dün bi konu döndü burda kadın kafasına göre yazmış sonra eşi girip doğrusunu anlatmış.. ki bir de anne kız mevzusu olunca insan acaba diyor.. manipule edici alıntı falan da yaptığım yok ayrıca birebir ne yazdımsa yine onu yazdım.. söylemek istediğim gayet açıktı.. bu kadar çarpıtılıcak bi şey yoktu
Annen etrafındakileri kaybetmemek için tedavi görse iyi olucak.. uzman desteği şart gibi görünüyor.. çok onur gurur kırıcı yaptıkları söyledikleri..Yok basit bir olay yok yani dayak olayı canımı yakan Ama annemle olan sorunlarım hep var hangi birini anlatsam
Evet o da bunaldi bende. Şu hayatta anne baba o kadar onemliymiski her geçen gün daha iyi anlıyorum bunu ve annelik babalık yapmayan herkesten Nefret ediyorum çocuklarına yaptıkları bu kötülükten dolayıEvladı olarak siz bile bunalmışken nişanlınız da elbet bunalmıştır.. yaz okulu iyi fikirmiş.. çok fazla aynı ortamda bulunmamanız iyi olur gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?