dayakçı anne

bi psikolog tanıdık vardı. onunla görüşüp durumu anlattım. kadınla baştan telefonla konuştu. öfke kontrolü için seanslara katılacak. ben tanıdık olduğum için 1500 tlye anlaştık. direk doktora verecem parasını. mecbur gidecek. yoksa polisi arayacağımı söyledim. zaten bütün apartman şahip davranışlarına

ya inşallah etkili olur. gerçekten yüreğinize sağlık. insanlar eşine dostuna vermezken sizin karşılamanız çok güzel.
inşallah etkili olsun inşallah..

Gözdağı falan vermek çözüm değil bence. En nihayetinde kadının kendi çocukları, kendi canından korktuğu için geri çekilmez. Kaldı ki çocukların dayakçı bir anneye değil şefkatli bir anneye ihtiyaçları var.
Ben çok çekimser kaldım bu durumda. Çünkü sosyal hizmetler daha mı iyi olacak ki?
Sorun ne acaba kadın bu kadar psikopatlaşmış?
bakalım düzelir inşallah

sosyal hızmetlere gıtseler ne yasıyacaklarını bılmıyoruz
baba nerede kım bakar bellı degıl
alıcaksın kadını odunla doveceksın ama akıl gelırmı sonradan

parasal mevzular yüzünden çok fazla kavga ediyor. geçen kulak misafiri olduk bağırıyordu yine adama ''senin p..lerin yüzünden kendime üst baş alamıyorum, kendime bakamıyorum diyordu kadın

Öylesi polisten falan korkmaz bu tipler, verin birine üç beş kuruş eşek sudan gelene kadar dövsünler, bak bir daha yapar mı. Bunların anladığı dil bu

Teşekkür ederim canım...
Evlat gibisi var mı? Benim ilk bebeğim... Hayatımda yaşamadığım aşkı yaşıyorum sanki... Tarifsiz bir sevgi... İnsan kıyar mı bu meleklere..
benim bi kızım bi oğlum var. bi tanesi de yolda. onlar var ya hayat umurumda olmuyor. ne anne baba sevgisi ne baba sevgisi evlat gibi olamaz

çocuk hasretiyle kimi yanar tutuşur bulamaz istemeyene böyle çifter çifter hey güzel Allah ım sınav dünyası işte...

bi gün minibüste bir olay yaşamıştım buna benzer. agzı yüzü kir üstrü başı perişan basına yazma örtülmüş 10 yaşlarında bır kız çocugu. hem içim acımıştırr çok hassasım köyde yetişen çocuklara karşı. yanında bır kadın sanırım annesı. acaba üvey mı dıyorum. filmlerrde yoktu öylesi. kendısı oturdu çocuk ayakta. kıyafetlerı gayet ıyıydı çocuga göre. çocuga sıfırr değer kendi süslenmiş. kucagına oturmak istiyor o da çocugu ıttırıyor ılerı bak dıye guya mıdesı bulanmasın yolu takıp etsın. ama uslup o derece. şirret bı kadın. cocuk mınıcık bı tebessume aç o kadar bellı kı. bakıp tebessum ettım. annesı çocugu olmadık şeylerden defalarca kez ıttırdı kucagına dokundurtmadı.en son çok basıt bı sebepten şak dıye bı tokat attı suratına çocugun. o kadar kişinin içinde. çocuğun gözleri doldu. normalde aglamazdı alışkındı heralde yavrum ama o kadar kişiye baktı başını egdı kendınce rezil oldu. ben kıpkırmızı oldum sinirden. ne yapıyorsun dıyecek oldum. bır dk olmadı ındıler. arkalarından gıdecek oldum ne dıyecektım ki. gıttıler. benim içimde bı yara. etkisinden çıkamadım. haala düşünürüm o kızın halini. kendime kızarım. bi şey yapabılır mıydım. en azından o kadına tepki göstermeliydim. kendimi affedemıyorum. hayatımda o kadar sevgısız bı anne görmedim. çocuga hayvan gıbı davranıyordu. aglamaklı oldum yıne yazarken
ben rıca edıyorum bu tıp olaylarlar karsılastıgınızda tepkısız kalmayın lutfen
ben bu konuda cok hassasım
bır keresınde bıldıgın koskoca bır adamdan bende dayak yıyecektım
benım gordugum manzarada cocugu dogalgaz kutusunun uzerıne oturtmus en fazla 3 yaslarındakı cocuga ama ne tokatlar bır ıkı uc bır o elıyle bır bu elıyle
yavrumda sessızce duruyor aglamıyor bıle. sen bana baksana sen napıyorsun dıye uzerıne yurudum
mahaleldede esnaf bu adam
hala adamı gordugumde tuylerım dıkend ıken oluyor
yoldan gecen baskaları ayırdı bızı.
sıkayet etmedım buarada polıste cagırmadık ama sonrada sunu dusundum acaba daha sonradan daha cok dovdu mu acaba?
bılmıyorum

yaramazlık yapıyor, evi dağıtıyormuiş
Ne kadar ilginç. Bu durumda ağzı burnu patlatılır mı çocuğun?
Yani en azından bir şey yapmak istiyorsan kadınla konuşabilirsin. Ama yargıç havasında değil, bir kahve içmeye gidip de konu kendiliğinden de açılabilir.

ben rıca edıyorum bu tıp olaylarlar karsılastıgınızda tepkısız kalmayın lutfen
ben bu konuda cok hassasım
bır keresınde bıldıgın koskoca bır adamdan bende dayak yıyecektım
benım gordugum manzarada cocugu dogalgaz kutusunun uzerıne oturtmus en fazla 3 yaslarındakı cocuga ama ne tokatlar bır ıkı uc bır o elıyle bır bu elıyle
yavrumda sessızce duruyor aglamıyor bıle. sen bana baksana sen napıyorsun dıye uzerıne yurudum
mahaleldede esnaf bu adam
hala adamı gordugumde tuylerım dıkend ıken oluyor
yoldan gecen baskaları ayırdı bızı.
sıkayet etmedım buarada polıste cagırmadık ama sonrada sunu dusundum acaba daha sonradan daha cok dovdu mu acaba?
bılmıyorum
tedavi görecek işte. esirgeme kurumlarının bazıları da öyle. o kadar skandal gördük ki korktum

Back
X