sıze cok uzuldum ama
sız buraya aglayarak yazıyorsunuz bence daha cok uzuleceksınız kk dakı acımasız kadınlar yuzunden
sımdı sıze acımasızca yok anne baba yardım etmek zorunda degıl bılmem ne yazacaklar
ben sızı anlıyorum sız sevgı beklıyorsunuz ama ne bıleyım annenızın babanızın heralde huyları ole
onları da ole kabul edın baska yapacak bıse yok
ınsallah rabbım sıze de cocuk nasıp eder sız gormedıgınız ılgıyı cocugunuza fazlasıyla verırsınız
galiba haklısın ama hep vicdanımdan kaybediyorum biliyor musun en ufak bir sözlerinde beki bu kez farklı olur her şey düzelir umuduyla bir adım atıyorum ama nafileanne-baba bile olsa hak edene hak ettigi gibi davranmak gerekiyor bazen....
fazla iyilik yan etki yapiyor kimilerinde iste....
Bunu ancak yasayan bilir. Benimde ailem aynı.annem resmen düşman. Çocukluğumu berbat etti. Evlendim gittim hala elinden geleni ardına koymuyor. Bi insan evladını nasıl kıskanır Aklım almıyor. Kadın resmen iyi günÜm olsun istemiyor
Ya gerçekten çok üzüldüm şu an. Nasıl olabiliyor aklım almıyor. Hayır kuzenini bile aramışlar.
Hadi normalde aramalarını geçtim, yavrunuz olmazken nasıl yanınızda olmamışlar.
Burdan ne kadar anlanabilirse anlamaya çalışıyorum seni.
Allah yardımcın olsun, yavruna kavuşup huzurlu günler başlayacak inşallah senin için de.
haklısın aileni seçemiyorsun ama bir annenin babanın görevi sadece bir anlık zevki için dünyaya çocuk getirmek olmamalı çok şey istemedim ki sadece önemsenmek değer görmek sevilmek bunları evladına veremiyorsa bence tamamen vicdan yoksunularKonunda biraz kendi ailemi gördüm. Üzülme kimse ailesini seçemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?