dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

ipekbocek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
189
0
26
İstanbul
konu içeriğini sildim çünkü olay hukuki değer taşıdığı için karşı tarafın kullanmasını istemedim.....konuyu bilenler biliyor zaten yorumlar yapılmaya devam ederse cevap vermeye ben de devam edeceğim.. konu kapatılırsa da yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Psikoloğa gitmeni öneriyorum.

Yaptıkların normal değil,üzgünüm.

Buradan bakınca,çocuğun başına bela olmuşsun gibi görünüyor.
Israr ettikçe kendini daha kötü duruma düşürüyorsun.

Bu durumdan kendi başına kurtulman zor görünüyor.
O yüzden,mutlaka psikolog yardımı almalısın.

arkadasları ona hep mahkemeye ver falan diyomuş duyyorum sagdan soldan sonucta kac yıldır tanıyorum cevresi benim de cevrem..

anlattıklarınız içinde bu cümle dikkatimi çekti ortak tanıdıklarınız bu şekilde cümle kuruyorsa sizin rahatsız edici davranışlarınız var gibi geldi tabi yanılıyor olabilirim:26:

O kadar uzun yazmissiniz ki konuyu Dallas a donmus sizin olayiniz.

Zorlamanin alemi yok ki, kimsenin elinde sihirli degnek yok bu olanlari duzeltsin.Olay basindan bu noktaya gelecegi belliyken; sizin zorunuzla ite kaka kisir bir noktaya gelmis.

Unutmakdan baska careniz yok.Siz basindan unut falan demeyin bana diye kestirip atmissiniz.

Kendinizi ve ailenizi bu kadar uzen insanlarin pesinde kosturmaya degermi? Once bunun idrakine varin.

Hem cok sanslisiniz yaptiginiz onca buyuk hatalara ragmen aileniz hala yaninizda.Boyle bir aileniz oldugu icin sukredin bol bol dua edin o adamida unutun.
Yoksa basiniza cok buyuk belalar alicaksiniz.O kadin size oglunu yar etmeyecek, ogluda zaten sizden cokdan vazgecmis.Ask gozlerinizi kor etmis olacak ki bunlari gormek istemiyorsunuz.
Kendinize baska yol cizin, hayal dunyanizda o adama artik yer vermeyin.Allah yardimciniz olsun...

Son düzenleme:
Psikoloğa gitmeni öneriyorum.

Yaptıkların normal değil,üzgünüm.

Buradan bakınca,çocuğun başına bela olmuşsun gibi görünüyor.
Israr ettikçe kendini daha kötü duruma düşürüyorsun.

Bu durumdan kendi başına kurtulman zor görünüyor.
O yüzden,mutlaka psikolog yardımı almalısın.

biz onla konustugumuzda hic öyle olmuyor..aslında ayrıntılarını anlatmadım cünkü konu uzun oldu...basına bela olmak ne demek anlamadım bunu siz yasamadınız sonucta? ben onunla konusamadgımı söylüyorum siz bela olmussun diyosunuz...ve inanın o karakolluk olayda ceza almıycam cünkü yalan ifade veren o oldu ben herseyi doğru bir sekilde anlattım...benim yaptığım tek hata onunla yüzyüze konusmak oldu o kadar seyden sonra bunun da öyle cok büyük bi hata oldugunu sanmıyorum...önceden beni istemediğini anlasam o konussa da ben karsılık vermezdim ben hicbirsey yapmadıgım halde olaylar bu noktaya geldi...anlayamadgım bir sekilde gelisti malesef...

arkadasları ona hep mahkemeye ver falan diyomuş duyyorum sagdan soldan sonucta kac yıldır tanıyorum cevresi benim de cevrem..

anlattıklarınız içinde bu cümle dikkatimi çekti ortak tanıdıklarınız bu şekilde cümle kuruyorsa sizin rahatsız edici davranışlarınız var gibi geldi tabi yanılıyor olabilirim:26:

yani 'sikayetini geri alma' anlamında diyorlarmıs belki de yanlıs bi cümleyle anlatmaya calıstım..aslında o cevresine biraz fazla yalan söylüyo yani melek gibi anlatıyo olabilirim sevdiğim icin ama dürüst olsa ifadesini doğru sekilde verirdi.ayrıntılı anlatamadım kendimi desifre etmek istemiyorum karsı tarafın bu kadar yaralandığımı bilmesini istemiyorum.....demek istediğim kimse ona zaten yeterince kötülük yaptığını anlatmıyo ya da hepsi erkek oldugu icin öyle düsünüyor olabilir...benim yaptıgım tek sey düsman olmayalım yüzyüze bakacak derecede olalım demek oldu....ısrarcı bi tavrım da olmadı...aksine ben görüsmeyi kestiğimde o dönüs yapıyo sonra yine bozuluyo aramız...

merhaba herkese
anlatacağım şeylerden sonra lütfen bana 'unut gitsin degmez kendi hayatına bak' gibi laflar söylemeyin daha cok üzülüyorum lütfen :(
benim 5 yıldır beraber olduğum biri vardı.. vardı bile demek istemiyorum var demek istiyorum hala...biz cok iyi anlasıyoduk beraber cok fazla şey yaşadık yolculuklara çıktık yurt dışına gittik aylarca orda kaldık..ona güvenmesem de beraber cok mutluyduk kafalarımız uyuşuyordu her anlamda iyiydik.. fakat iliskimize cok fazla kişi karıştı ailesi ailem arkadaşları.....annesi geçimsiz biriydi ben de cok samimi olmamaya calıstım bu sefer de annesiyle kötü oldum...erkek arkadasım da biz kavga ettiğimizde falan annesine gidip anlatıyodu iyice koptu olay.. coğu zaman benle beraber olduğunu annesine söymiyordu gizliyodu.. ama ona ragmen bizim aramızi iyiydi beni anlıodu ne desem yapıodu anlayıslı biriydi....arada bi annesiyle barıstırıodu sonra geri bozuluodu aramız öyle gecinip gidiyoduk...
bundan sonra yazacaklarımı utanarak yazcam lütfen beni anlayın ve anlayışla karşılayın :( yardımlarınıza cok ihtiyacım vair...
inanın bunları cok üzülerek yazıyorum...bizim aramızda cinsel anlamda yakınlasma da oldu cünkü onu cok seviyodum..7-8 ay önce ben hamile oldugumu ögrendim... ne yapcagımızı sasırdık kacalım gidelim dedi yok dedim evlenmek de istemedim cünkü henüz hazır değildim o da sen ne istiosan onu yaparız dedi.. ben de annene söylersek o bize yardımcı olur belki dedim ve söyledik...annesi sasırsada iyi karsıladı bana karsı iyiydi sanki kararı bize bırakmıs gibiydi ama aslında işin aslı öyle degilmis..iki secenek vardı ya evlencektik ya aldrcaktık...ve ben cok korkuodum...biz aldırmaya karar verdik annesi de tamam herseyi ben karsılıycam dedi fakat ben erkek arkadasıma hep korkuyorum ailemden habersiz bise yapamam diyodum o da yine kararı bana bırakıodu ya da öle n davranıodu bilmiyorum.. doktora gitcgmz gün yaklastıkca ben yapamıycam demeye basladım o da anneme sen söyle o zaman gelip dedi ve gitcegimiz gün sabah ben erkek arkadasımla annesinin yanına giderken aileme telefonda durumu anlattım ve gidip annesine yapamıycagımı söledim..olaylar bundan sonra degisti o günden sonra erkek arkadasım beni aramadı ben bebei ailemle aldırmak zorunda kaldım hic yanımda olmadı..annesi bana bu zamana kadar hamile oldugunu nasıl fark etmedin evlenmek icn yaptın gibi laflar söyledi hatta bi ara cocuk kimbilir kimden bile dedi herkes bi anda deisti...erkek arkadasımla tekrar konusmaya basladgımızda o da bu zamana kadar fark etmedin beni tuzaga düsürmeye calıstın falan dedi halbuki öyle bi niyetim olmadıgını o da cok iyi biliyodu..annesi benle görüsmesini falan istemedi ama daha sonra erkek arkadasımla yine aramız düzeldi ve yine çıkmaya başladık...annesi bunu seziyodu bana hep mesajlar atıyodu babana herseyi söylerim oglumu da yurt dısına gönderrim bida göremezsin sülalene neler oldugunu anlatırım gibi laflar ediyodu ama biz yine de görüsüoduk.. bi yandan da erkek arkadasımı sıkıstırıyodu benim babama bunlar hala görüsüyor cıkmalarını istemiyorum gibi mesajlar atıyodu annesi...ben de annesine siz engel olmaya calıssanız da o istese benle yine olur demis bulundum bunun üzerine annesi bak ben neler yapıorum dedi...o zamandan sonra erkek arkadasımla hic görüsemedik aslında onu kısıtlamadı ama aklına girip bi sekilde benden uzak durmasını sagladı hatta onun okulundaki kızları sürekli cagırıp yemege falan ckııyolarmıs beraber...biz resmen ayrılıyoduk ve benim elimden hicbisey gelmiyodu senle artık bulusamayız demeye basladı ben cok üzülüodum yani anlatamam soncta 5 yıllık sevgilimi bida görememe düsüncesi beni öldürüyodu resmen..telefondan internetten görüsüyorduk ama hep kavga ediyoduk.. onun okulu yasadgımız yere 1 bucuk saat uzakta baska bi sehirde ordan eve cıkmıstı ama cogunlukla yasadıgımız sehirdeydi zaten annesiyle yasıodu...okul dönemlerinde de ögrenci evinde kalıyodu....bi gün dayanamadım yanına gittim ögrenci evine..orda da tartısma cıktı resmen benden nefret ediodu polisi falan cagırdı karakkolluk olduk. yasadıklarıma inanamıyorum bile nasıl böle oldu bilmiyorum.. karakolda sikayetci olmadık sonra o annesini aradı ve annesi bulundugumuz yere gelcegini sölemis ben de karakoldan cıkınca kendi evime geldim durmadım daha fazla...bu olayların üzerine 10 kadar görüsmedik..sonra o bana mesaj attı basta biraz sert konustuk sonra normal konusmaya basladık gayet iyi davranıyodu hic kırıcı olmuyodu kötü seyler söledigi icin özür diledi hatta...tam o zamanlarda eve karakoldan kagıt geldi ifade vermeye cagırıldım.. sikayetci olmus annesi oraya gittikten sonra..bir de doktordan beni yaraladı diye rapor almıslar halbuki ben hicbisey yapmadım bile..evime zorla girdi falan demis.. 1 yıldır görüsmüyodum beni rahatsız ediyo demis....bunu babam görünce cok sinirlendi ve onu da annesini de arayıp kızdı...bunu üzerine erkek arkadasımla 3-4 gün konusmadım sonra mesj attım bi kac kez 'niye bunları yaptın neden kötülük yapıyosun yapma artık ben senle düsman olmak istemiyorum senle hic bi alıp veremediğim yok normal olamazmıyız ' gibi mesajlar attım...bir kac kere o da beni rahatsız etme mesaj atma falan dedi..... yani ben neler oluyo anlamıyorum bile ne yapcağımı şaşırdım.. eskiden öfkeyle yazdıgım mesajları falan savcılıga göstermiştir büyük ihtimalle..ama ben hiç mesajlarını saklamadım ailem görcek diye hep siliyodum...ne yapcagımı sasırdım.. bi yandan kac yıllık sevgilimin bunları yapmasına mı üzüliym bi yandan ceza alır mıyım diye mi üzüliym bilemiyorum..lütfen yardımcı olun bana...en kötüsü hala onu cok seviyorum biz cok iyiydik...hersey cok güzeldi yani masal gibi bi 5 yıl geçirdim...simdi belki de başka kızlarla...bu düşünceler beni öldürcek.. ben onla yüzyüze bakabilmeyi istiyorum yanımda olmasını istiyorum....ama olmuyo....ne kadar acı cektiğimi tarif bile edemem....ölmeyi cok düsündüm ama onu görmeyi ölmekten daha cok istiyorum...hatta hayatımdaki herseyden daha cok istiyorum....sürekli rüyalarıma girio.. uyumak istemiyorum uyanınca aglıyorum cünkü...her uyudugumda rüyamda onu görüyorum..barısıp mutlu oldugumuzu herseyin sona erdiğini görüyorum..ben yine onunla olmak istiyorum bu kadar şey yapmasına rağmen.....ceza almak da umrumda degil aslında ben karakkolla savcıyla uğrasmak istemiyorum bi an önce sonuclansın ne olursa olsun umrumda deil ama bi an önce bitsin bu istiyorum....ben onunla rahatca konusabilmek istiyorum ama mesaj bile atamıyorum.. cünkü her dediğimi saklıycak ve göstercek....doğumgünü 9 gün sonra...hep beraber gecirirdik özel günleri simdi yok ama...arkadasları ona hep mahkemeye ver falan diyomuş duyyorum sagdan soldan sonucta kac yıldır tanıyorum cevresi benim de cevrem....insanlar o kadar kötü ki...hic düsünmüyolar birinin hayatını cehenneme cevirdiklerini....arkadasları icin bırak şu kızı demek kolay zaten çıkarken de öyle diyolardı cünkü kendilerinin böle iliskisi yoktu...bıkmadın mı kac yıldır cekliir mi bırak gitsin gibi laflar....o dinlemese de beynine islendi hep bunlar....benim elimden su an hicbisey gelmiyo ama artık dayanamıyorum bekleyemiyorum...lütfen biseyler yapın bana yardım edin...ben onsuz yasamak istemiyorum....bunları yasarken hayattan kopmadım belki en azından arkadaslarımla aram iyi okulumda derslerim hiç düsmedi..ama onu göremezsem ben ölürüm....bunu da biliyorum...sadece bi gün hersey düzelcek yine o yanımda olcak gibi hissettigim icin yasıyorum..bu his olmasa yaşayamam...lütfen bana yardım edin tavsiyelerinize cok ihtiyacım var... ve dediğim gibi lütfen unut gitsin demeyin cünkü cok denedim olmuyo ben ömrüm boyunca unutamam...arkadaslarıma konuyu acamıyorum bile 'seni istemiyo bırak' dediklerinde benim icn cok yaralayıcı oluyo cok acı cekiyorum...etrafmda kimse de bu karakol olayını bilmiyo zaten ama o arkadaslarına hep anlatmıs.....baska kızlarla olduğunu da duymaya basladım kimbilir daha neler yapıyo....lütfen bana yardım edin onu yeniden istiyorum ve herseyin güzel olmasını istiyorum...üstelik bu sikayet olayının sonucu ne olur bilemiyorum da ne ailemle bu konuyu acık acık konusabiliyorum ne de bi avukat tanıyorum..bana ne olacak hiç bilmiyorum...aranızda böle olaylar yasayan varsa ya da hukuk bilgisi olan varsa özel mesajda ayrıntıları anlatabilirim belki bir yol gösteren olur...
bunu okuyan okumayan herkese cok tesekkür ederim...yorumlarınız benim icin hayati deger tasıyo... :(

başına bu kadar çok şey gelmişken ailesi ve kendisi sana bu kadr laf ettikten sonra hala niye ısrarın bu yönde anlayamadım.sen kendin beni teselli etmeyin yada onsuz yapam diye beynine kazımışken bizden ne gibi yardım beklediğini hiç anlayamadım.bence de bi psikoloğa görün

O kadar uzun yazmissiniz ki konuyu Dallas a donmus sizin olayiniz.

Zorlamanin alemi yok ki, kimsenin elinde sihirli degnek yok bu olanlari duzeltsin.Olay basindan bu noktaya gelecegi belliyken; sizin zorunuzla ite kaka kisir bir noktaya gelmis.

Unutmakdan baska careniz yok.Siz basindan unut falan demeyin bana diye kestirip atmissiniz.

Kendinizi ve ailenizi bu kadar uzen insanlarin pesinde kosturmaya degermi? Once bunun idrakine varin.

Hem cok sanslisiniz yaptiginiz onca buyuk hatalara ragmen aileniz hala yaninizda.Boyle bir aileniz oldugu icin sukredin bol bol dua edin o adamida unutun.
Yoksa basiniza cok buyuk belalar alicaksiniz.O kadin size oglunu yar etmeyecek, ogluda zaten sizden cokdan vazgecmis.Ask gozlerinizi kor etmis olacak ki bunlari gormek istemiyorsunuz.
Kendinize baska yol cizin, hayal dunyanizda o adama artik yer vermeyin.Allah yardimciniz olsun...

evet gercekten yasadığımız güzel günlerdeki mutluluğumu tekrar istediğim için baska bisey düsünemiyorum bile..cünkü suan yasadıklarım beni cok üzüyo bir yandan korkuyorum bir yandan pismanlık duyyorum....böyle olmak zorunda değil diyorum ama hicbisey de yapamıyorum yapamam da....öylece herseyi izliyorum....ben hayatımda karakola gitmemis biriyim bu konularda hic bilgi sahibi bile değilim....polisler ve karsı tarafın ifadesini gören kisiler böyle sey mi olur dediler zaten sahitler de yalan söylemezse benim ifademi destekleyeceklerdir..yani o gün evde olan arkadasları....dava acılmaz diyolar bilemiyorum tabi..... ben hep iyi niyetli yaklastım olaylara kırıcı davranmadım ya da kötü bisey yapmadım.....ama hep hakkımda yalanlar söylediğini duydum...bunlar son 4 ayda oldu diyebilirm....olaylar cok hızlı gelisiyo ve ben sadece sasırmakla kalıyorum... :(

nasıl yani???

ailenle yani anne-babanla gidip bir bebeği aldırdın öyle mi? aileniz nasıl bu kadar geniş davrandı? neden şikayetçi olmadı?

umarım yine birilerine tez konusu olmayız.

başına bu kadar çok şey gelmişken ailesi ve kendisi sana bu kadr laf ettikten sonra hala niye ısrarın bu yönde anlayamadım.sen kendin beni teselli etmeyin yada onsuz yapam diye beynine kazımışken bizden ne gibi yardım beklediğini hiç anlayamadım.bence de bi psikoloğa görün

su anki ruh halimde yazıyorum bunları aslında dediğim gibi benim hayatımda birsey eksilmedi yani devam ediyorum hicbiseyimi aksatmıyorum ama gece basımı yastığa koyunca cok üzülüyorum yorulduğumu fark ediyorum....ben kendisinin kötü kalpli biri olmadğını biliyorum cok uzun yıllardır tanıyorum...belki de bu kadar uzadgı icin annesi böyle davranmaya cesaret etti bilmiyorum...ben kimseyle düsman olmak istemiyorum...barısmayı istemeye hakkım yok zaten ama düsman olmak istemiyorum....insanın kac yılını beraber gecirdiği biriyle bu hale düsmesi hic hos değil....her biten iliski nefretle mi sonuclanmak zorunda anlayamıyorum bunu....psikologa gitmeyi ciddi anlamda düsünüyorum zaten cünkü gercekten cok üzülüyorum bu okulumu ya da diger seyleri etkilemeden durdurmak istiyorum..ama hepsinden önce ben onunla aramın böyle kötü olmasını istemiyorum ki...resmen iftira atıldı üstüme...savcılığın yalanı gerceği ayırt etceğine de eminim...ama gerek var mıydı bu kadar seye bilmiyorum...

nasıl yani???

ailenle yani anne-babanla gidip bir bebeği aldırdın öyle mi? aileniz nasıl bu kadar geniş davrandı? neden şikayetçi olmadı?

umarım yine birilerine tez konusu olmayız.

tabiki de babamın haberi olmadı..zaten daha sonra annesi bunu fark edip babama söylemekle tehdit etti..... ben bunu bu kadar kolay yazabildim belki ama tabiki hic kolay olmadı ve inanın hic geniş davranmadılar....ben onlardan habersiz birsey yapmak istemedim bana bisey olsaydı o zaman daha kötü olurdu....en doğru kararın onlara söylemek olduğunu düsündüm.....ama artık psikolojik anlamda çöktüm ben üzüldüğümü kimseye söyleyemiyorum bile....gözümden yas akmıyo kimsenin yanında ama ölüyorum sanki....

biz onla konustugumuzda hic öyle olmuyor..aslında ayrıntılarını anlatmadım cünkü konu uzun oldu...basına bela olmak ne demek anlamadım bunu siz yasamadınız sonucta? ben onunla konusamadgımı söylüyorum siz bela olmussun diyosunuz...ve inanın o karakolluk olayda ceza almıycam cünkü yalan ifade veren o oldu ben herseyi doğru bir sekilde anlattım...benim yaptığım tek hata onunla yüzyüze konusmak oldu o kadar seyden sonra bunun da öyle cok büyük bi hata oldugunu sanmıyorum...önceden beni istemediğini anlasam o konussa da ben karsılık vermezdim ben hicbirsey yapmadıgım halde olaylar bu noktaya geldi...anlayamadgım bir sekilde gelisti malesef...

Başına bela olmak demek,seni istemeyen birini saplantı haline getirip,
o istemediği,reddettiği ve hatta şikayetçi olduğu halde,rahatsız etmek ve ısrarcı olmaktır.
Başına bela olmak demek,senden kurtulmak isteyen kişiyi zorla aramak,önüne çıkmak,kapısına gitmektir.

Sen ne yaptığının farkında değilsin.
Bu yüzden psikoloğa gitmeni öneriyorum.

tabiki de babamın haberi olmadı..zaten daha sonra annesi bunu fark edip babama söylemekle tehdit etti..... ben bunu bu kadar kolay yazabildim belki ama tabiki hic kolay olmadı ve inanın hic geniş davranmadılar....ben onlardan habersiz birsey yapmak istemedim bana bisey olsaydı o zaman daha kötü olurdu....en doğru kararın onlara söylemek olduğunu düsündüm.....ama artık psikolojik anlamda çöktüm ben üzüldüğümü kimseye söyleyemiyorum bile....gözümden yas akmıyo kimsenin yanında ama ölüyorum sanki....

psikolojin gerçekten yerinde değil. saplantı haline getirmişsin, bir an önce doktora git.

o istemediği,reddettiği ve hatta şikayetçi olduğu halde,rahatsız etmek ve ısrarcı olmaktır.
Başına bela olmak demek,senden kurtulmak isteyen kişiyi zorla aramak,önüne çıkmak,kapısına gitmektir.

ben herseyi ayrıntılı anlatmadım..ben onun yanına gitmeden önceki gün konustuk ve konusmak ve gelmek istediğimi söyledim reddetmedi hicbiseyi...gittiğimde de odasında bisey gördüm ona kızınca kavga ettik olay buydu aslında dediğim gibi ayrıntılı anlatmadım cünkü karsı taraf bi sekilde bu yazdıklarımı okuyabilir hemen anlar ben olduğumu....isterseniz özelden size tam olarak neler olduğunu da yazabilirim belki o zaman anlarsınız....zorla aramadım aksine aramadğımda o beni aradı diyorum....sonra annesine yakalandığında benimle konusmayı bir süre kesip sonra tekrar konusuyodu....benim bi konuda ısrarım olmadı o konustuğunda konustum sadece...ama arkadaslarından birseyler duyduğumda ona mesajlarımda bunu söyledim ve kızgın konustum ağır laflar sarf ettim....onun dediklerini de hic bi zaman saklamadım keske saklasaydım böle olcağını bilemezdim ki.....o herseyi farklı anlattı ama dediğim gibi sikayetindeki yalanları savcılık fark etmeyecek değil...onu kötülemek de istemem ama rahatsız olsa bunu önceden bana söylerdi....su an onla konustuğum bile yok zaten....

psikolojin gerçekten yerinde değil. saplantı haline getirmişsin, bir an önce doktora git.

psikolojim bozuldu ben zaten bunu söylüyorum....ama saplantı haline getirmek olayı farklı kafamda belki öyle olmustur ama bunu ona yansıtmadım bu olaylardan sonra ben sakin daavranmaya basladım ısrarcı da olmadım kötü sözler de söylemedim hic......ayrıca aileme durumu anlattığımı söylememin yanlıs bisey olduğunu da düsünmüyorum..bu yüzden psikolojimin yerinde olmadğını söylüyorsanız tabiki.....ve dediğim gbi herseyi suanki ruh halimle yazıyorum cok üzüldüğümü bilmenizi istediğim icn....

valla biz söylemesekte sen kabul etmesende zamanla onu unutacaksın merak etme....

ayrıca bunları yaptığım fikrine nerden kapılıyorsunuz anlamadım bile? ben onunla konusmuyorum bile siz neler diyosunuz...bırakın önüne cıkmayı oturduğu semte bile gitmiyorum....o sırada da konusmak istediğimi söyleyip gitmistim dediğim gibi......yazdıklarımı okumadan yorumluyosunuz gibi geliyo....

Back
X