valla ben sana söyliyim hakaret,kötü sözden savcı kamu davası acmıyor,onlara siz gidin hakaret davası ac diyor ama digerlerinden acar.. Sende cocuk gibi konusuyorsun yok mesaj gönderdi yok gel dedi,savcı ispatsız birseye bakmaz. ispat gerek herseye,mesaj yollamıs da ne yollamıs.. benim boyum 1.60 da nasıl döviyim de, inan ögle bir de dövmüş olabilirsin ki.. Arkadasların ifade olayına hiç deginmiyorum SENCE???
arkadasları gördü herseyi benim anlattığım gibiydi hersey.....kim benden neden nefret edip de yalan ifade versin ki....yani cok sacma aslında onun da benden nefret etcek sebebi yok...neden bunu yaptı bilemiyorum da....ayrıca başta sikayetci olmadı ve sikayetci olmadğımıza dair bir belge imzaladık ikimiz de.....danıstığım insanlar basta sikayetci olmayıp daha sonra tekrar sikayet etmis bunun üzrine savcının tutumu değisir dedi...hatta ifademi alan kisi kesinlikle ceza almazsın alırsan gel benim suratıma tükür dedi....tabi hicbirseye güvenemiyorum benim de gidip birseyler vermem gerek...dediğim gibi nasıl olduysa benim mesajlarım bi sekilde silindi....5 bin küsür mesajı vardı bende kolay silinecek birsey de değil aslında....nasıl oldu anlamadım....yapabileceğim tek sey konusma dökümümü alıp savcıya vermek olur bu durumda...ifadesini cürütme yönünde adım atabilirim..dediğim gibi fotograflarla falan...olayların sahitleri hep onun cevresi malesef....benim aklıma bu kadar sey geliyor ..ama sizin de aklınıza birsey gelirse lütfen söyleyin...