dayanacak gücüm kalmadı :( :( lütfen yol gösterin

valla ben sana söyliyim hakaret,kötü sözden savcı kamu davası acmıyor,onlara siz gidin hakaret davası ac diyor ama digerlerinden acar.. Sende cocuk gibi konusuyorsun yok mesaj gönderdi yok gel dedi,savcı ispatsız birseye bakmaz. ispat gerek herseye,mesaj yollamıs da ne yollamıs.. benim boyum 1.60 da nasıl döviyim de, inan ögle bir de dövmüş olabilirsin ki.. Arkadasların ifade olayına hiç deginmiyorum SENCE???

arkadasları gördü herseyi benim anlattığım gibiydi hersey.....kim benden neden nefret edip de yalan ifade versin ki....yani cok sacma aslında onun da benden nefret etcek sebebi yok...neden bunu yaptı bilemiyorum da....ayrıca başta sikayetci olmadı ve sikayetci olmadğımıza dair bir belge imzaladık ikimiz de.....danıstığım insanlar basta sikayetci olmayıp daha sonra tekrar sikayet etmis bunun üzrine savcının tutumu değisir dedi...hatta ifademi alan kisi kesinlikle ceza almazsın alırsan gel benim suratıma tükür dedi....tabi hicbirseye güvenemiyorum benim de gidip birseyler vermem gerek...dediğim gibi nasıl olduysa benim mesajlarım bi sekilde silindi....5 bin küsür mesajı vardı bende kolay silinecek birsey de değil aslında....nasıl oldu anlamadım....yapabileceğim tek sey konusma dökümümü alıp savcıya vermek olur bu durumda...ifadesini cürütme yönünde adım atabilirim..dediğim gibi fotograflarla falan...olayların sahitleri hep onun cevresi malesef....benim aklıma bu kadar sey geliyor ..ama sizin de aklınıza birsey gelirse lütfen söyleyin...

evet aslında tam da anlattığınız gibi....annesinden cok korkuyor yaşı 23 olmasına rağmen...annesi ne derse onu yapan bir insan....babasıyla hiç görüsmüyor ve babasına küfredebilcek kadar nefret ediyor....cok iyi acıkladınız aslında arkadaslarının laflarına güveniyor ve ona göre davranıyor...biz onunla 3 ay yurtdısında beraber yasadık ve inanın o kadar sorumluluk sahibi o kadar koruyucuydu ki gercek halini o zaman gördüm ve ona bi kez daha asık olmuştum....farklı bi cevremiz vardı hersey cok güzeldi....ben mi abartıyorum bilemiyorum ama gercekten cok iyi bi insandı beni hic yalnız bırakmadı elalemin memleketinde....en ufak sorunumda çözmek icin elinden geleni yaptı....cevre onu cok etkiliyor bunun farkındayım...cünkü hayatında baba karakteri yok...baba olarak gördüğü kişi annesinin sevgilisi....ve ona da saygısı yok.....ben onun üniversiteye gitmesi icin de cok uğrastım ve basardım...ya hayatlarımız bütünlesmisti simdi bu hale gelmesi gercekten beni zor bi duruma soktu caresiz hissediyorum....

Malesef birçok erkek böyle.Çevremizde hergün duyuyoruz ya da forumda okuyoruz.Annesinin lafı ile eşini döven adamlar, ortada bırakıp gidenler, yok ablasının elini öpmedin diye odaya kapatanlar:(
Halbuki kendi hallerine bırakıldığında çok iyi insanlarken bu adamlar mutlaka birinin dürtüklemesi ya da fesatlığı ile sevdiği kişi incitmekten korkmaz hale geliyor.Çaresiz değilsiniz, öyle düşünmeyi bırakın.Ne mutlu ki sizin her şeyde yanınızda olani hakkınızı arayan, üzülmenize kıyamayan bir aileniz var.Kendiniz için yapamasanız bile onlar için yaşadıklarınızı bitirmeye ve yeni bir hayata başlamaya çabalamanız lazım.Aileniz biricik kızlarının mutlu olduğunu görmek ister, güvendiği ona sahip çıkan bir adamın yanında yaşasın ister, huzurlu bir yuvanız olmanız ister ki malesef sevdiğiniz kişi bunları sağlayamaz.Ailenizin karşısına çıkmaya layık olamaz....
Her şeye bir de bu gözle bakmaya başlayın,acınız çok taze çok da zor kabul ediyorum.Biraz zaman geçtikten sonra belki anlatmaya çalıştığım açıdan bakarsanız yaşadıklarınıza hiçbir şeyin sizden ve ailenizden önemli olmadığını görecek, bi umut tekrar mutlu olmaya başlayacaksınız eminim.
Allah yardımcınız olsun

:)) gülüyorum affet,konusma dökümü dediğin nedir.. sen seymi sanıyorsun operatörlerde sizin mesajlarınızı falan sakladıklarını mı?
bana neden kötülük yapsınlar diyorsun ya senin bes senelik sevgilin seni sallamıyor,arkadasları neden yapmasın ki kötülük
bak cnm sen yine de rahat olma, delil bul kendine ..önce olmadım şikayetci sonra düşündüm tasındım bana zarar verir diye düşündüm şikayetci oldum derse kimse birsey diyemez.Sonucta hakim savcı insanları korumak üzerine calısırlar. Kaldı ki seni ne hakim ne savcı nede biz tanıyorz ,olabilir yani
so olarak asıl yuzunu yurtdısında gördüm,şçleydi böleydi demişşin ya.. Asıl yüzü bu!! bunu kabul et.. iyiyken herkes iyidir,İnsanları en iyi ayrılmak üzereyken tanırsın sana abla tavsiyesi

Bu saatten sonra o senin düsmanin olsa nolur olmasa nolur allah askina ??
Adam sen bebegini aldirirken yaninda degilmis, resmen ayrilmis senden bebek olayi yüzünden,
sen hala onu koruyorsun,
geri geliyor cikma teklif ediyor, bide kabul ediyorsun ??? Ki bunu hicbir kadin anliyamaz???
Adam seni belli bariz istemiyor, ama sen icten ice hala onu istiyorsun,
ki ilk bas yazdigin cümleden belli, sevgiliydik demek istemiyormussun hala sevgiliyiz demek istiyormussun..
Bu adamdan sana bu saatten sonra ne köy olur ne kasaba,
bazi kizlarimiza cok üzülüyorum kendi kendilerini mahvediyorlar,
adam kapimda köle ol dese olacaksin resmen,
anasinin her lafiyla seni terkeden adamdan ne hayir bekliyorsunki ???
Lütfen artik kendine gel ve kendi hayatina sahip cik, kendi hayatina devam et,
adami ne umursuyosunki ? yok düsman degil dost kalmak istiyormussun da, hala barismak istiyorum gerekirse yalvaririm demiyorsunda..

yo istesem yalvarırdım ama yapmadım öyle birsey....insanın kendine durduk yere düsman edinmesi hos bisey değil ki tabiki düsmanım olmasın yani....sonucta bu insan bida hic karısma cıkmıycak diye bi garanti veremeyiz....bebek olayında da cok güven verdi sonra değisti cünkü annesine söyledik üstelik söylemeyi ben istedim neden böle bi aptallık yaptım bilmiyorum....o sıralarda ben o kadar kötü hissettim ki yeniden gelip benmle olmak istemesi beni rahatlattı cünkü hep teselli edici yaklastı pisman göründü...olaylar dısardan bakıldığı kadar kolay yasanmıyor ki...bu tarz biseyi etrafında kimseye anlatamıyor...evet annesinin her lafıyla yaptı herseyi....korktu hep annesinden....babasıyla da annesinin lafıyla görüsmeme kararı aldı ki babasını bu yüzden silmis insan beni de bu yüzden siler bu doğru.....ben baska bi erkege bakamıyorum bile bu zamana kadar da bakmadım....hayatımda tek bi insan oldu öyle kalsın istedim..hicbisey böyle olmak zorunda değildi buna üzülüyorum....kaç yılımı geçirdiğim insanla neden düsman oliyim...ben 3 5 aylık iliskilerden anlamam malesef bu bi eksik mi iyi bisey mi bilmiyorum.....ama hayatıma kolayca girip kolayca cıkan hic bi insan olmadı ne arkadas olarak ne sevgili olarak..o yüzden o düsmanımmış bu dostummuş fark etmez diyemiyorum...benim icin cok fark ediyo

:)) gülüyorum affet,konusma dökümü dediğin nedir.. sen seymi sanıyorsun operatörlerde sizin mesajlarınızı falan sakladıklarını mı?
bana neden kötülük yapsınlar diyorsun ya senin bes senelik sevgilin seni sallamıyor,arkadasları neden yapmasın ki kötülük
bak cnm sen yine de rahat olma, delil bul kendine ..önce olmadım şikayetci sonra düşündüm tasındım bana zarar verir diye düşündüm şikayetci oldum derse kimse birsey diyemez.Sonucta hakim savcı insanları korumak üzerine calısırlar. Kaldı ki seni ne hakim ne savcı nede biz tanıyorz ,olabilir yani
so olarak asıl yuzunu yurtdısında gördüm,şçleydi böleydi demişşin ya.. Asıl yüzü bu!! bunu kabul et.. iyiyken herkes iyidir,İnsanları en iyi ayrılmak üzereyken tanırsın sana abla tavsiyesi

Eğer olay savcılığa gitmişse, bir delil unsuru bulunduğu iddia ediliyorsa operatörler mesaj içeriklerini vermekle yükümlüdür.İster 3 ayın ister 1 yılın...

Bir çocuk sevdime ne kadarda benziyor.

Kusura bakmayın ama ben pek ınanmadım bu konuya ama gercekse affınıza sıgınıyorum . neden mi ınanmadım ?

-Annesi sizi sevmiyor ama hamıle kalınca size yardım edıyor ve ıyı davranıyor aksi olması gerekmez mi ?

-Hamile kalıyorsunuz kararı size bırakıyor ama sonunda siz yalnız kalıyorsunuz.

-Evine gidiyorsunuz bu adam polis çagrıyor çağran adam 5 yıllık sevgılınız 3 ay bırlıkte yasadıgınız ve bebegınızın oldugu adam bunu nasıl yapıyor ben anlamıyorum aklım almadı açıkcası yani bu ınsan pat dıye bu kadar iğrençleşemez siz nasıl 5 yılda tanımadınız bunu ? polis nedemek yanı polıs cagırmak ve engelleyemedınız mı sarılsaydınız telfona .?

-Annesi sizden şikayetçi oluyor ve babanız arayıp annesıne kızyor ee bu kadar mı ? anlattınıza göre kadın kötü ve basit bır ınsan ee babanız kızınca hamlıe oldunuzu soyleyebılırdı .yada babanız size sormadı mı bu kım ne oluoyor dıye.

-Çevremiz benımde cevrem dıosun ama o arkdasları kızı mahkemeye ver sıkayetını alma dıye nasıl dıyebılıyor bır kızın hayatını nasılbu kadar kolay harcayabılıyorlar bu kadarmı kötuler HEPSI mı kötu ?.

..

Bana bu konu biraz olası dışı tesadufler . ve akıl alınmıcak boyutta kötu ınsanların bır araya geldigi bır senaryo gibi geldi.

AMA tekrar söyluyorum eger gercekse özür diliyorum sizden ve Allah yardımcınız olsun diyorum.

bilmiyorum asıl yüzü hangisi ama benim tanıdğım yüzü oydu eskiden.....simdi tanıyamıyorum zaten...... konusma dökümü dedğim zaten aramaların dökümü yani sadece numara ve saat yazar....içerik olmaz tabiki bu yüzden sadece bu var elimde mesajlar yok diyorum önemli olan mesajlardı cünkü özür dilediği de ordaydı...konusma dökümünde şu var ki ben ona 3 saatte bi cevap yazıyordum o üç dört tane mesaj atıyodu mesela....yani bunlar ne işe yarar bilemiyorum....bes yıllık sevgilim beni sallamayıp böle bisey yapıyor cünkü bi yasanmıslık var biseyler olmus....ama arkadaslarıyla ilgim bile yok yani tutup böyle bisey yaparlarsa günahları kendi boyunlarına....belki ben 2 yıl hapis yatarım ama vicdanım rahat olur.... onlar da Allah tan bi sekilde yaptıklarının karsılığını bulurlar....aslında bu tarz şeylerin olma sebebi insanlarda Allah korkusu olmaması..... ama ben simdi kalkıp savcılğa gitsem kimle konuscam kime neyi göstercem savcının kendisiyle mi konuscam hic bilmiyorum böyle birsey hic basıma gelmedi cünkü.....kime ne diyeceğimi bilmiyorum yani nereye gitmeliyim ne yapmalıyım hic bi fikrim yok....elimde sadece internet var ne bi avukat tanıdğım var ne baska birsey....

mesaj içeriyi mi! siz hiç mesajda ne yazıldıgının saklandıgı bir mekanizma gördünüz mü.. kardeşim gsm operatöründe bu işlerle sorumluydu ayrıca da benim de basımdan böyle bir olay gecti,yasadım biliyrm.. mesaj cekildi,yok su saate arandı OK ama içerik yok
varsa da ben bilmiyrm

Son düzenleme:
iki yıl hapis falan cezası diye bir durum sözkonusu olmazda,siz haklıysanız eger zor durumda kalmayın istiyorum.. ya peki siz gittiniz onun evine buolaylar oldu ,polis geldi,ifadeler alındı..Annesi sonradan ben o evdeydim dayak yedim nasıl diyebildi ne alaka?? o yokki evde zaten

mesaj içeriyi mi! siz hiç mesajda ne yazıldıgının saklandıgı bir mekanizma gördünüz mü.. kardeşim gsm operatöründe bu işlerle sorumluydu ayrıca da benim de basımdan böyle bir olay gecti,yasadım biliyrm.. mesaj cekildi,yok su saate arandı OK ama içerik yok
varsa da ben bilmiyrm

Siz bilmiyorsunuz...Hatta günümüzde kendinize ait mesaj dökümünü bile savcılığa tehdit alıyorum vs. gibi nedenlerden başvurarak isteyebilirsiniz.Operatör de bunu vermeye mecburdur zaten.

Bir çocuk sevdime ne kadarda benziyor.

Kusura bakmayın ama ben pek ınanmadım bu konuya ama gercekse affınıza sıgınıyorum . neden mi ınanmadım ?

-Annesi sizi sevmiyor ama hamıle kalınca size yardım edıyor ve ıyı davranıyor aksi olması gerekmez mi ?

-Hamile kalıyorsunuz kararı size bırakıyor ama sonunda siz yalnız kalıyorsunuz.

-Evine gidiyorsunuz bu adam polis çagrıyor çağran adam 5 yıllık sevgılınız 3 ay bırlıkte yasadıgınız ve bebegınızın oldugu adam bunu nasıl yapıyor ben anlamıyorum aklım almadı açıkcası yani bu ınsan pat dıye bu kadar iğrençleşemez siz nasıl 5 yılda tanımadınız bunu ? polis nedemek yanı polıs cagırmak ve engelleyemedınız mı sarılsaydınız telfona .?

-Annesi sizden şikayetçi oluyor ve babanız arayıp annesıne kızyor ee bu kadar mı ? anlattınıza göre kadın kötü ve basit bır ınsan ee babanız kızınca hamlıe oldunuzu soyleyebılırdı .yada babanız size sormadı mı bu kım ne oluoyor dıye.

-Çevremiz benımde cevrem dıosun ama o arkdasları kızı mahkemeye ver sıkayetını alma dıye nasıl dıyebılıyor bır kızın hayatını nasılbu kadar kolay harcayabılıyorlar bu kadarmı kötuler HEPSI mı kötu ?.

..

Bana bu konu biraz olası dışı tesadufler . ve akıl alınmıcak boyutta kötu ınsanların bır araya geldigi bır senaryo gibi geldi.

AMA tekrar söyluyorum eger gercekse özür diliyorum sizden ve Allah yardımcınız olsun diyorum.

evet ben böyle kolayca anlatabildim ama her olayda ben de şok oldum....malesef ki gercek tutup kolunuzdan size hepsini gösterebilirim.....söylediklerinize gelecek olursak

annesini çözemedim evet benim yüzüme güldü iyi davrandı daha sonra oğluna bu kız sana oyun oynuyor diyerek vesvese verdi..hatta sikeyatci olmadığı halde daha sonra oğlunun yanına giderek tekrar sikayetci olmasına sebep oldu...bunu neden yaptı benim o kadına ne kötülügüm dokundu anlayamıyorum bile...bebek olayında kararı bana bıraktı güven verdi hatta baskaları olsa bırakır gider ben yanındayım gibi laflar etti...ama olayı annesine anlattıktan sonra yine fikri değisti...annesi etkiliyor tabiki annesi o da onun sözünü dinliyor...

hele evde yasananlarda....benim aklım almıyor bile...o gün yaptıklarına sert davranmasına o kadar sinirlendim ki gelsin polis gelsin ben de sikaytci olcam dedim karakola gidince ikimiz de vazgeçtik.....o da annesini cağırdı annesi gelince tekrar sikayetci olmuslar ki ben o sırada evime gelmistim....bu olaylardan sonra onu arayıp sormadım o bana mesj attı ve sikayet ettiğini hic belli etmedi ben de anlamadım zaten tam o sıralarda da eve kağıt gelince ortaya cıktı hersey..yani utanmadan sikayet ettiği halde bana mesaj atıp bi de iyi seyler söyleyip iyi davranıyordu belki de vicdanını rahatlatamaya calısıyodu bilemiyorum

babam annesini aradığında kadının bebek olayını söylememesi benim icin cok büyük bi sans oldu belki kadın cesaret edemedi söylemeye ya da olayların bu kadar büyümesini istemedi bilmiyorum ama söylememesi gercekten cok iyi oldu...ben o sırada nolursa olsun ögrensin zaten ben öldüm zihniyetindeydim...

arkadasları konusuna gelince..cevresindeki arkadasları kendisine göre 4-5 yas küçük bu cok komik biliyorum ama öyle...hicbirinin gercekten hayat tecrübesi yok..kaldı ki benim bile yok....ayrıca 5 yıl boyunca ben genelde onun cevresini tanıdım onun arkadaslarıyla arkadas oldum kendi arkadaslarıma bu olayları hic yansıtmadım...yani onun cevresinden insanlar benim de cevremde var ama önce onun tanıdıklarıydı....

ben kimsenin hayatıyla oynamaya cesaret edemem ama bilmiyorum insanlar cesaret edebiliyor demek ki...

Siz bilmiyorsunuz...Hatta günümüzde kendinize ait mesaj dökümünü bile savcılığa tehdit alıyorum vs. gibi nedenlerden başvurarak isteyebilirsiniz.Operatör de bunu vermeye mecburdur zaten.

gercekten böyle birsey yapabilir miyim ?? yani olayın savcısı mesaj iceriğini istemese bile ben baska bir sekilde kendi iceriklerimi mesajlarda yazanları alabilir miyim ?? eger böyle birsey varsa gercekten büyük yardımınız dokunmuş olur..operatörler icerikleri saklamıyor diye biliyorum...sadece tehdit alıyorum diyerek savcılğıa basvurduğunuz zamandan itibaren ileriki konusmalarınız kayıt altına alınması sağlanabilir diye biliyorum..fakat gecmise yönelik alınabiliyorsa bu benim icin cok önemli..cünkü karsı taraf hep kendi lehiine olan mesajları saklayıp aleyhne olanları silecektir eminim....

gercekten böyle birsey yapabilir miyim ?? yani olayın savcısı mesaj iceriğini istemese bile ben baska bir sekilde kendi iceriklerimi mesajlarda yazanları alabilir miyim ?? eger böyle birsey varsa gercekten büyük yardımınız dokunmuş olur..operatörler icerikleri saklamıyor diye biliyorum...sadece tehdit alıyorum diyerek savcılğıa basvurduğunuz zamandan itibaren ileriki konusmalarınız kayıt altına alınması sağlanabilir diye biliyorum..fakat gecmise yönelik alınabiliyorsa bu benim icin cok önemli..cünkü karsı taraf hep kendi lehiine olan mesajları saklayıp aleyhne olanları silecektir eminim....

Şöyle anlatayım, operatörler mesaj içeriklerini ancak mahkeme yoluyla veya savcılık tarafından istendiğinde verebilirler.Fakat siz kendi adınıza olan hattınıza savcılığa gidip bir dilekçede bu sebeplerinizi dile getirerek mesaj dökümünüzü istediğinizde tabi ki uşabilirsiniz.Zaten eğer olay mahkemeye kadar uzarsa orada siz de avukatınız aracılığı ile bunları mahkemede delil olarak sunarsınız.
Mesleki olarak bilgim yok fakat ablam avukat, ben de onun sayesinde biliyorum böyle şeyleri.Ama kesinlikle eminim mahkeme ya da savcılık yoluyla mesaj içeriklerinin dökümlerinin verildiğine.Çünkü bir arkadaşımın böyle bir sorunu olduğunda ablamla görüştürdüm, onun direktifleri ile mesaj içeriklerini aldı.

Son düzenleme:
Malesef birçok erkek böyle.Çevremizde hergün duyuyoruz ya da forumda okuyoruz.Annesinin lafı ile eşini döven adamlar, ortada bırakıp gidenler, yok ablasının elini öpmedin diye odaya kapatanlar:(
Halbuki kendi hallerine bırakıldığında çok iyi insanlarken bu adamlar mutlaka birinin dürtüklemesi ya da fesatlığı ile sevdiği kişi incitmekten korkmaz hale geliyor.Çaresiz değilsiniz, öyle düşünmeyi bırakın.Ne mutlu ki sizin her şeyde yanınızda olani hakkınızı arayan, üzülmenize kıyamayan bir aileniz var.Kendiniz için yapamasanız bile onlar için yaşadıklarınızı bitirmeye ve yeni bir hayata başlamaya çabalamanız lazım.Aileniz biricik kızlarının mutlu olduğunu görmek ister, güvendiği ona sahip çıkan bir adamın yanında yaşasın ister, huzurlu bir yuvanız olmanız ister ki malesef sevdiğiniz kişi bunları sağlayamaz.Ailenizin karşısına çıkmaya layık olamaz....
Her şeye bir de bu gözle bakmaya başlayın,acınız çok taze çok da zor kabul ediyorum.Biraz zaman geçtikten sonra belki anlatmaya çalıştığım açıdan bakarsanız yaşadıklarınıza hiçbir şeyin sizden ve ailenizden önemli olmadığını görecek, bi umut tekrar mutlu olmaya başlayacaksınız eminim.
Allah yardımcınız olsun

tesekkür ederim.... evet su an olaylar cok yeni ama eskise de sanki birsey değismeyecek gibi yine üzülcem gibi geliyor.....coğu seyi aileme anlatamıyorum cünkü üzülmelerini istemiyorum....bu yüzden cok yalnız hissediyorum...yalnız hissedince ve o da benimle konusunca bu sefer yumşuyorum ve ona yeniden yaklasıorum ister istemez.....sanki beni bu hayatta anlayan tek kisi oydu....ve haklısınız keske annesi arkadasları onu biseylere yönlendirirken daha mantıklı olabilseler....benim ona bir zararım olmadı...ben onun üniversteyi kazanması icin elimden geleni yaptım ki o kesinlikle ders calısmaz....onu yurtdısına cıkardım ben olmasam asla gitmezdi kimse götüremezdi istemezdi cünkü...geleceği icin yaptım...ilerde isine yarar diye....ama nasıl oluyo da annesi bunları göremiyor....ben onun kötülügünü istemedim ki hic....o da öyleydi..ama artık cok değisti.....benim elimden de birsey gelmez.... ha biliyorum benim okulum da derslerim de cok iyi ve ondan cok daha üstün bi mevkii deyim şuan....ben hayatımı düzeltirim biliyorum....ama annesi ceza almam icin uğrasıyo....neden yapıyo bilmiyorum benim kimseye bi kötülügüm dokunmadı....insan sevdiğinin kötülügünü ister mi....ben onun iyi olmasını istedikce o benim kötü olmamı istiyo

iki yıl hapis falan cezası diye bir durum sözkonusu olmazda,siz haklıysanız eger zor durumda kalmayın istiyorum.. ya peki siz gittiniz onun evine buolaylar oldu ,polis geldi,ifadeler alındı..Annesi sonradan ben o evdeydim dayak yedim nasıl diyebildi ne alaka?? o yokki evde zaten

yok olay öyle değil....karakola gidince ifade vermedik....tutanak tuttu polis sanırım biz sikayetci olmayınca da sikayetci olmadğımıza dair birsey imzaladık...daha sonra annesi o sehre geldi zaten yakın 2 saatlik bir yer...ben annesi gelmeden uzaklastım ordan...annesinin isteği üzerine eski erkek arkadasımın sikayetci olduğu ortada...basta sikayet etmeyen insan annesi gelince nie vazgecer..cünkü annesi istedi...yani ben annesini görmedim bile konu onla alakalı değil....ama o sırada annesi bana bekle geliyorum konuscaz diye mesaj atmıstı..ben de niye bekliycem ya ben gidiyorum bir daha beni rahatsız etmeyin sizle de oğlunuzla da isim olmaz dedim.....buna rağmen sikayet etmisler

tesekkür ederim.... evet su an olaylar cok yeni ama eskise de sanki birsey değismeyecek gibi yine üzülcem gibi geliyor.....coğu seyi aileme anlatamıyorum cünkü üzülmelerini istemiyorum....bu yüzden cok yalnız hissediyorum...yalnız hissedince ve o da benimle konusunca bu sefer yumşuyorum ve ona yeniden yaklasıorum ister istemez.....sanki beni bu hayatta anlayan tek kisi oydu....ve haklısınız keske annesi arkadasları onu biseylere yönlendirirken daha mantıklı olabilseler....benim ona bir zararım olmadı...ben onun üniversteyi kazanması icin elimden geleni yaptım ki o kesinlikle ders calısmaz....onu yurtdısına cıkardım ben olmasam asla gitmezdi kimse götüremezdi istemezdi cünkü...geleceği icin yaptım...ilerde isine yarar diye....ama nasıl oluyo da annesi bunları göremiyor....ben onun kötülügünü istemedim ki hic....o da öyleydi..ama artık cok değisti.....benim elimden de birsey gelmez.... ha biliyorum benim okulum da derslerim de cok iyi ve ondan cok daha üstün bi mevkii deyim şuan....ben hayatımı düzeltirim biliyorum....ama annesi ceza almam icin uğrasıyo....neden yapıyo bilmiyorum benim kimseye bi kötülügüm dokunmadı....insan sevdiğinin kötülügünü ister mi....ben onun iyi olmasını istedikce o benim kötü olmamı istiyo

Aslında anlattığınız şeylerde cevabını vermişsiniz çevresinin ve ailesinin neden bunları yaptığının.Siz sevgilinize yeni bir hayat sunmuşsunuz, bakış açısını genişletip şuanki pozisyonundan çıkarmışsınız ki bu birilerinin işine gelmemiş....Belki kendi ayakları yere daha sağlam bastığında onlara rest çekebilecek ya da kimin ne olduğunu anlayabilecek bir duruma gelecekti.Çok açık bir şekilde size yapılanların sebebinin bu olduğuna inanmaya başladım.Bazı insanlar istemez çocuklarının gözü açılsın, iyi olsun, başarılı olsun...Çünkü o zaman kendi yanlışları ortaya çıkacak ve istedikleri şekilde eğip bükemeyecek çocuklarını.Ama acıdım, bir anne nasıl evladına bunları hak görebilir ki...

Eğer olay savcılığa gitmişse, bir delil unsuru bulunduğu iddia ediliyorsa operatörler mesaj içeriklerini vermekle yükümlüdür.İster 3 ayın ister 1 yılın...

bu durumların sadece cinayet ve kayıp gibi olaylarda olduğunu biliyordum ama yine de emin değilim...yani savcı sadece bu gibi durumlarda icerik isteyebiliyormus onun dısında istemiyormus....kisi tehtid ediliyorsa savcılga basvurarak istediği tarihten sonraki görüsmelerinin kayıt altına alınmasını sağlayabiliyormus...ki benim tehdit hakaret vs gibi mesajlarım kendisinde yok..sadece üzüldüğümü belli eden sen şöylesin böylesin yapma etme gibi mesajlarım var ....baska sekilde delil olusturmaya calıstıysa bu da ayrı bi suç zaten...yani ne bileyim baska numaradan kendisine mesaj atmış olabilir benim adıma..ama o zaman da o numara benim üzerime olmadığı icin durum anlasılır......

diye umuyorum ...

Şöyle anlatayım, operatörler mesaj içeriklerini ancak mahkeme yoluyla veya savcılık tarafından istendiğinde verebilirler.Fakat siz kendi adınıza olan hattınıza savcılığa gidip bir dilekçede bu sebeplerinizi dile getirerek mesaj dökümünüzü istediğinizde tabi ki uşabilirsiniz.Zaten eğer olay mahkemeye kadar uzarsa orada siz de avukatınız aracılığı ile bunları mahkemede delil olarak sunarsınız.
Mesleki olarak bilgim yok fakat ablam avukat, ben de onun sayesinde biliyorum böyle şeyleri.Ama kesinlikle eminim mahkeme ya da savcılık yoluyla mesaj içeriklerinin dökümlerinin verildiğine.Çünkü bir arkadaşımın böyle bir sorunu olduğunda ablamla görüştürdüm, onun direktifleri ile mesaj içeriklerini aldı.

olay mahkemeye kadar uzar mı bilmiyorum..dava açılmayabilirmiş...fakat bu durumda benim ne yapmam gerekir...sikayetimde avukat istemediğimi belirttim daha doğrusu bana sorulmadı bile...ve avukat tutamıyorum zaten bu konuyu ailemle bile konusamıyorum....etrafımda avukat tanıdğım da yok....internetten araştırabildiğim kadar araştırıyorum..yani dava acılmadan savcılga gidip birseyler gösterebilir miyim ya da savcıyla konusabilirmiyim?? cünkü belki de dava açılmaz..ve benim dışımda birşeyler gelişir de haberim olmazsa diye korkuyorum...eve bir daha kağıt falan gelmedi......2 ay önce ifadem alındı hala ses seda yok.... ne yapmam gerekir eger bilginiz varsa yardımcı olursanız gercekten cok sevinirim

Back
X