dayanacak gücüm kalmadı

All

Allah aşkına bu nesacma bir yorum dışardan ahkam kesmek kolay o kızın yaşadıklarının yaşasaydı yine böyle konusacakmiydin çok merak ediyorum..!!

Ben bu konu hakkında yorum yaptım,sizin anlattığınız durum başka

All

Allah aşkına bu nesacma bir yorum dışardan ahkam kesmek kolay o kızın yaşadıklarının yaşasaydı yine böyle konusacakmiydin çok merak ediyorum..!!
Onun yaşadıklarını yaşamadım ama yaşayan çok kişi gördüm .Bekarken öyle deyip,evlenince canım annem,canım babam demelerini

Üzüldüm cnm çoğumuz aynı şeyleri yasadık sen dayan mutsuz evlilik yapma..

Allah yardimcin olsun.
Çok üzüldüm durumuna.
Allah anne babaninda cahil olmayanı hayırlısini versin.
Evlat anlayisi yok şu eski kafa bazılarında.
Halbuki Allah evlatları onlara emanet olarak En güzel şekilde yetiştirmek için bir emanetciye emanet eser gibi gönderiyor.
Biran önce inşallah kpps kazanır maddi özgürlüğünü eline alırsın.
Sakin bu evden kurtulayim diye yanlis bi evlilik yapma.
Acele etme iyi tanı sonra karar ver.
Ve hep dua et Allahim bana hayırlı iyi bir insan,mutlu bir yuva nasip et diye

All

Katılıyorum. Arkadaşta Stockholm sendromu var herhalde.

Konu sahibi Allah yardımcın olsun.

Yorum sacmaliktan da öte. Hangi kafayla okudun kimbilir.

Bikac sayfa okudum ve cok uzuldum. Anneniz annelik duygusundan nasibini almamis o duygu yerlesmemis. Babaniza diyecek kelime zaten yok. Onlarida bilemiyoruz nasi bi cocukluk genclik yasadilar. Ama bunlari size yasatmaya haklari da yok.. ben yasadim cocugum bunlari yasamasin demeleri gerekir aslinda. Allah yardimciniz olsun mumkun oldugunca onlarla tartismamaya calisin kendi ruh sagliginiz icin.

İnşallah atanır da kurtulursun canım. Maalesef herkes modern ailelerde el bebek gül bebek büyütülmüyor. Büyütülenlerde halinden anlamıyorlar zaten boşver.

Anladıgım kadarıyla orta halli bir ailen var ve sen onlardan iğreniyorsun yazık ya ailen için buraya yazıp insanların tepki göstermeleri seni şimdi mutlu mu etti..26 yaşındasın ve eğitimlisin ailene olumlu anlamda rehberlik edebilirsin,hijyen anlamında,insan hakları anlamında..sen onların evladısın ışık ol onlara,öğret onlara.. zor mu canım? Yok zor yapamam uğraşamam diyorsan o başka..Ne evlatlar gördüm senin yaşadıklarının alasını yaşamış ama zamanı gelince,yetişkin olunca Anne babaya yol gösteren,onlara şekil veren eski huzursuzluk,mutsuzluklardan eser bırakmayan...

neden sizi zorla yanlarinda yatirdilar?
Misafir odası denen oda boştu.diğer odada üç ablam yatıyordu.Sözde ben üşümeyeyim diye, bu şekilde rezilliklerine şahit ettirdiler.Gece onların sesine uyanır..karanlıkta şok yaşar sonra zorla uyumaya çalışırdım..

iyiki varsınız..okuduklarım çok mutlu etti.

Ahkam kesecek hakkı kendinde buluyorsun değilmi? Seni insan yerine koymamış kişilere yol göstermekmi? FAZLASINI YAPTIM.babamla zaten konuşamam.anneme senelerce her konuyu güzellikle anlattım bana uff puff çekti..Yapmadığı şeylerin hesabını vermek istemiyor.50 kere temizlik konusunda doğruyu yapsam amann banane.temizlemeye mecbur diyen ellerini bile yıkamayan bir babam var.
Ne sanıyorsun sen? bu yazılanlardan mutlu olduğumumu! yazık.

Tabiki niyetim ahkam kesmek değil.Senden daha kötü durumda olanlara şahit olduğum için o satırları yazdım ve arkasındayım ama sana söylenecek şey o zaman inşallah atanırsın ailenden kurtulursun!

psikolojim o kadar harapki..o kadar yalnızımki bu evde..para kazandığım an psikoloğa gidicem..hatta çok kötü olduğum zamanlar tedavi ücretini babama söyleyeyim diyorum utana sıkılada olsa..madem beni sizler bu hale getirdiniz bari tedavime maddi destek verin demeyi düşünüp sonra vazgeçiyorum..Minnetine değmez diyorum çünkü babam kazandığı tüm parayı kendi isteğine göre arazilere yatırır.tapularınıda abimlerin üstüne.ilerde kız çocukalrı hak sahibi olmasın diye.

Tabiki niyetim ahkam kesmek değil.Senden daha kötü durumda olanlara şahit olduğum için o satırları yazdım ve arkasındayım ama sana söylenecek şey o zaman inşallah atanırsın ailenden kurtulursun!
Benden daha kötüsünü yaşayanların olması,benim yaşadığımın kötü olmadığı anlamına gelmez.
Burda yazmak istemediğim;
-çocukken yaşadığım tecavüz
-ömrü hayatımdan toplasan babamın 1 saat bile beni dinlememesi
-onların yaşadığı cinselliğe şahit olmam ve aptal yerine koyulmam..
-annemden babamda ablamdan abimden ayrı ayrı defalarca haksız yere dayaklar yemem.
-evin küçüğü olduğum için kimsenin beni adam yerine koymaması.
-hep korkuyla yaşamam.
-şuan toplumda hep suskun geri planda kalan,kendini çok ezilmiş gören..
-ve konuşmaya bile hakkımın olmadığına inandırılmış bi zavallıyım..
Hepside olanları bilip olmamış gibi yapıyor.Benim en ufak bi kusurum olsa mesela erkek arkadaşım olsa şu yaşta döverler.
Sadece hayırlı bir çıkış istiyorum.Ama onların birgün yüzüne bakarak herşeyi anlatmak tek isteğim.
Keşke suskun olmasaydımda bu kadar içime atıp harap olmasaydım.

Canım cok üzüldüm . Seni çok iyi anliyorum benim annem babam çok iyidir sükur arada kucuk sorunlar tabi ki olur ama bende liseye giderken bile o igrenc sesleri duydum gece uyanirdim kulagimi tikardim duyamamak icin kulaklık takardım o kadar igrenirdim ki sinirden aglardım ses yapardim uyanık oldugumu bilsinler diye şimdi bile en ufak fısılti yada o seslere bezettigim bi ses olsun aşırı rahatsiz olurum ben yan odada uyurdum sen yanlarında yaşamisssin ben sadece o sesler yuzunden bile anneme o kadar öfkeli olurdum ki şimdi bile oyle en ufak seyde hemen soguyorum icimde ona karsi bi öfke kalmis . Aileler bu konularda cahil oluyor cocuk anlamaz diyor ama bizim icin oyle degil eminim bu durumu yasayan bircok kisi var . Allah sana sabır versin . Kpss en guzel yol insallah kazanirsın ama olmazssa sehir dısından iş ara umarim hayatın duzelir.
Bir de sırf yorum yapmak icin, ahkam kesmek icin yazilan yorumlari okuma bile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…