dayanacak gücüm kalmadı

Evet, eminim benim yaşadığım bu sorunu yaşayan çok kişi vardır..Son yıllarda çocukları ayrı yatırın deyince uzmanlar..şöyle bi düşündüler.Ama hep diyorumki akıl sahibi bi insan bunu düşünür.yanlış olduğu o kadar belliki..2-3 yaşında değilim..8-9 yaşlarında şahit oluyorum.bu cahillik değil önemsememek umursamamak..ben sırf bu yüzden cinsellikten tiksiniyorum.mide bulandırıcı ve günah bir eylem olarak görüyorum..Bu tabuyu yıkmak inanın hiç kolay değil.
paramı kazanırsam ilk işim psikoloğa gitmek olacak

İnşallah Kpssyi kazanırsında bi an önce kurtulursun. Bazı insanlar anne baba olmayı beceremiyor. Sana çok yürekden dua ediyorum, çok güzel bi evliliğin olsun innnşşşaallaaahhh. Sabret canım ve çok çok çalış. Kendi paranı kazan ve hayatın tamamen değişsin. Allah herşeyi gönlüne göre versin

Haklısin umursamamakta olabilir çunku simdi hatirliyorumda benim sinirden agladigim kulagimi tıkamaktan uyuyamadigim gecelerin ertesi gunu rahatsiz edici neşelerı, birbirlerine dokunmalari gozumuzun onunde guya sakalaşiyorlarmis gibi ben kac kere uyarırdim igrencsiniz utanmiyormusunuz demistim bi kere dayanamayıp sonra sanki espiri yapmisim gibi gülmüslerdi . Seni çok iyi anlıyorum piskologa gitmen çok iyi olur bu durumu aşman lazım insallah bu durumun actigi hasarlardan kısa sürede kutulursun

Bahcelerde maydonoz, gel bize bazi bazi.

Yemin ederim gece gece midem bulandı. Allah sana sabır ve en kısa zamanda hayırlı bir cıkış kapısı acsın. Amin.

Çocukken yasadıgım tecavüz demissin şimdi farkettim inanamadım bu durumu ailen biliyor mu ?

İnşallah.Allah razı olsun..birinin benimle ilgili iyi dileklerde bulunması gerçekten mutlu ediyor.sağolun.

Çocukken yasadıgım tecavüz demissin şimdi farkettim inanamadım bu durumu ailen biliyor mu ?
Bu konuyu konuşmayı istemiyorum ama evet annem biliyor.zaten 4-5 yaşlarında olduğum içim hatırlamadığımı sanıyorlar.aradan 20 yıl geçmiş...artık konuyu açıpta kendimi dahada mahvetmek istemiyorum.
İnşallah ahirette gözlerine bakıp bunu söylerim.Allah bunu bana nasip eder.

Suan cok sükür herseyin farkindasin akli selim genc bir kizsin. Dogruyu yanlisi ayirt edebiliyorsun.
O yüzden de ailenin yaptiklarinin bilgisizlik cahillik oldugunuda bilmelisin degil mi?
Onlarin yaptiklarinin hakli bir yani yok buna hemfikiriz. Ama onlarda baska türlü bilmiyorlardir eminim.. onlarin aldiklari veya daha dogrusu almadiklari egitim yüzünden böyleler. Bunu böyle bil sende. O yüzden onlara öfke duymak gereksiz. Zaten anlamiyorlar anlamazlar öfkeni ve sende kendini yiprattiginla kalirsin canim. Eski defterleri acarak kendini üzmek kendine acimak senin suanki hayatini etkiler ve ileriye gidemezsin. Eger cok kötüyüm diyorsan ozaman gercekten bir psikologdan randevu al ve icini dökerek rahatla. Ama ondan sonrasi önüne bak kendi hayatini kur. Hakkinda hayirlisi olsun

Kusura bakma sadece biliyorlar mi diye sordum acmak istemezdim. Çok agir seyler yasamissin piskolog devlet hastanelerinde de var sanirim gittin mi hic daha once ? Nasil tam bilmiyorum ama

canım yaşadıklarına çok üzüldüm malesef işte insan anne ve babasını seçemiyor inşallah sınavı kazanıp uzak bir yere atanırsın

Kusura bakma sadece biliyorlar mi diye sordum acmak istemezdim. Çok agir seyler yasamissin piskolog devlet hastanelerinde de var sanirim gittin mi hic daha once ? Nasil tam bilmiyorum ama
küçük bi şehirde yaşıyorum o yüzden gitmedim.ama sınavdan sonra başka bir şehirde gidicem inşallah.

canım yaşadıklarına çok üzüldüm malesef işte insan anne ve babasını seçemiyor inşallah sınavı kazanıp uzak bir yere atanırsın
bu duruma üzülünce yada evde bi tartışma olunca saatlerce kendime gelemiyorum ve haliyle derste çalışamıyorum..Ama sonra başka çaren yok deyip devam ediyorum mecburen.

Çok üzüldüm , ama her şeyin geçeceğini ve kötü yılların geçmişte kalacağını düşünerek daha fazla asılın hayata...

Maalesef bir çok ailede kız erkek ayrımı yapmaları bile onlara öfkelenmemize yetiyor ...

Ancak ne kadar kötü olurlarsa olsunlar yine de Ata lar işte , bu sebep ile çok ağır kelimeler söylemeyin , Allah ım her şeyi görüyor, mutlu olacağınız yılları geleceği düşünün...

Çok narin , hassas duygusal bir yapınızın sizi biraz daha zora soktuğunu anladım sanki ...

Devlet hastanelerdeki uzmanlardan yardım alarak mutlu mesut yaşaman dileği ile ...

bukadar igreclıkmı olur cocugun yanında cınselık mı yasanır neyın kafası bu

ben olsam yüzlerıne vururdum utanmadan koca cpcugun yanında cınselıkmı yasanır terbıyesızlık

Uzun bi süre dayanmak zorunda kalmışsın. şurda 5 aydan az bi zaman kaldı canını dişine tak kurtulmak için daha da hırsla çalış. bazılarının hayatını anası babası yeşertir seninkiler karartmış.. tek şanssızlığın bu olur hayatta umarım bundan sonra mutlu olursun

Kimsenin gunahni almak istemem de 10 yasndaki cocugu yanlarnda yatirip cinsellk yasadklarna pek inanamadim nedense 1 degil 2 degil 10 yas diyosun

tabıkı cınselık yasıyacaklar ama seslerını duyacak kadar koca kız varken evde şaka gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…