Evet, eminim benim yaşadığım bu sorunu yaşayan çok kişi vardır..Son yıllarda çocukları ayrı yatırın deyince uzmanlar..şöyle bi düşündüler.Ama hep diyorumki akıl sahibi bi insan bunu düşünür.yanlış olduğu o kadar belliki..2-3 yaşında değilim..8-9 yaşlarında şahit oluyorum.bu cahillik değil önemsememek umursamamak..ben sırf bu yüzden cinsellikten tiksiniyorum.mide bulandırıcı ve günah bir eylem olarak görüyorum..Bu tabuyu yıkmak inanın hiç kolay değil.Canım cok üzüldüm . Seni çok iyi anliyorum benim annem babam çok iyidir sükur arada kucuk sorunlar tabi ki olur ama bende liseye giderken bile o igrenc sesleri duydum gece uyanirdim kulagimi tikardim duyamamak icin kulaklık takardım o kadar igrenirdim ki sinirden aglardım ses yapardim uyanık oldugumu bilsinler diye şimdi bile en ufak fısılti yada o seslere bezettigim bi ses olsun aşırı rahatsiz olurum ben yan odada uyurdum sen yanlarında yaşamisssin ben sadece o sesler yuzunden bile anneme o kadar öfkeli olurdum ki şimdi bile oyle en ufak seyde hemen soguyorum icimde ona karsi bi öfke kalmis . Aileler bu konularda cahil oluyor cocuk anlamaz diyor ama bizim icin oyle degil eminim bu durumu yasayan bircok kisi var . Allah sana sabır versin . Kpss en guzel yol insallah kazanirsın ama olmazssa sehir dısından iş ara umarim hayatın duzelir.
Bir de sırf yorum yapmak icin, ahkam kesmek icin yazilan yorumlari okuma bile .
Evet, eminim benim yaşadığım bu sorunu yaşayan çok kişi vardır..Son yıllarda çocukları ayrı yatırın deyince uzmanlar..şöyle bi düşündüler.Ama hep diyorumki akıl sahibi bi insan bunu düşünür.yanlış olduğu o kadar belliki..2-3 yaşında değilim..8-9 yaşlarında şahit oluyorum.bu cahillik değil önemsememek umursamamak..ben sırf bu yüzden cinsellikten tiksiniyorum.mide bulandırıcı ve günah bir eylem olarak görüyorum..Bu tabuyu yıkmak inanın hiç kolay değil.
paramı kazanırsam ilk işim psikoloğa gitmek olacak
Herşeye rağmen ailen hakkında ku kadar nefret dolu olmanı,ağır kelimeler kullanmanı tasvip etmedim.Sevmek saygı göstermek zorunda değilsin diyemeyeceğim,çünkü sevmek saygı göstermek zorundasın.Çünkü Onlar senin ailen.Filmlerde çıkar ya bazen ailesinden utanan,Onları küçümseyen zengin hayata özenen genç kızlar,Onları gördüm sende.Kimbilir ilerde anlayacaksın anne babanın değerini.
İnşallah.Allah razı olsun..birinin benimle ilgili iyi dileklerde bulunması gerçekten mutlu ediyor.sağolun.İnşallah Kpssyi kazanırsında bi an önce kurtulursun. Bazı insanlar anne baba olmayı beceremiyor. Sana çok yürekden dua ediyorum, çok güzel bi evliliğin olsun innnşşşaallaaahhh. Sabret canım ve çok çok çalış. Kendi paranı kazan ve hayatın tamamen değişsin. Allah herşeyi gönlüne göre versin
Allah razı olsun.dua etmekten başka çarem yok.Yemin ederim gece gece midem bulandı. Allah sana sabır ve en kısa zamanda hayırlı bir cıkış kapısı acsın. Amin.
Bu konuyu konuşmayı istemiyorum ama evet annem biliyor.zaten 4-5 yaşlarında olduğum içim hatırlamadığımı sanıyorlar.aradan 20 yıl geçmiş...artık konuyu açıpta kendimi dahada mahvetmek istemiyorum.Çocukken yasadıgım tecavüz demissin şimdi farkettim inanamadım bu durumu ailen biliyor mu ?
Kusura bakma sadece biliyorlar mi diye sordum acmak istemezdim. Çok agir seyler yasamissin piskolog devlet hastanelerinde de var sanirim gittin mi hic daha once ? Nasil tam bilmiyorum amaBu konuyu konuşmayı istemiyorum ama evet annem biliyor.zaten 4-5 yaşlarında olduğum içim hatırlamadığımı sanıyorlar.aradan 20 yıl geçmiş...artık konuyu açıpta kendimi dahada mahvetmek istemiyorum.
İnşallah ahirette gözlerine bakıp bunu söylerim.Allah bunu bana nasip eder.
küçük bi şehirde yaşıyorum o yüzden gitmedim.ama sınavdan sonra başka bir şehirde gidicem inşallah.Kusura bakma sadece biliyorlar mi diye sordum acmak istemezdim. Çok agir seyler yasamissin piskolog devlet hastanelerinde de var sanirim gittin mi hic daha once ? Nasil tam bilmiyorum ama
bu duruma üzülünce yada evde bi tartışma olunca saatlerce kendime gelemiyorum ve haliyle derste çalışamıyorum..Ama sonra başka çaren yok deyip devam ediyorum mecburen.canım yaşadıklarına çok üzüldüm malesef işte insan anne ve babasını seçemiyor inşallah sınavı kazanıp uzak bir yere atanırsın
bukadar igreclıkmı olur cocugun yanında cınselık mı yasanır neyın kafası buBenden daha kötüsünü yaşayanların olması,benim yaşadığımın kötü olmadığı anlamına gelmez.
Burda yazmak istemediğim;
-çocukken yaşadığım tecavüz
-ömrü hayatımdan toplasan babamın 1 saat bile beni dinlememesi
-onların yaşadığı cinselliğe şahit olmam ve aptal yerine koyulmam..
-annemden babamda ablamdan abimden ayrı ayrı defalarca haksız yere dayaklar yemem.
-evin küçüğü olduğum için kimsenin beni adam yerine koymaması.
-hep korkuyla yaşamam.
-şuan toplumda hep suskun geri planda kalan,kendini çok ezilmiş gören..
-ve konuşmaya bile hakkımın olmadığına inandırılmış bi zavallıyım..
Hepside olanları bilip olmamış gibi yapıyor.Benim en ufak bi kusurum olsa mesela erkek arkadaşım olsa şu yaşta döverler.
Sadece hayırlı bir çıkış istiyorum.Ama onların birgün yüzüne bakarak herşeyi anlatmak tek isteğim.
Keşke suskun olmasaydımda bu kadar içime atıp harap olmasaydım.
ben olsam yüzlerıne vururdum utanmadan koca cpcugun yanında cınselıkmı yasanır terbıyesızlıkBenden daha kötüsünü yaşayanların olması,benim yaşadığımın kötü olmadığı anlamına gelmez.
Burda yazmak istemediğim;
-çocukken yaşadığım tecavüz
-ömrü hayatımdan toplasan babamın 1 saat bile beni dinlememesi
-onların yaşadığı cinselliğe şahit olmam ve aptal yerine koyulmam..
-annemden babamda ablamdan abimden ayrı ayrı defalarca haksız yere dayaklar yemem.
-evin küçüğü olduğum için kimsenin beni adam yerine koymaması.
-hep korkuyla yaşamam.
-şuan toplumda hep suskun geri planda kalan,kendini çok ezilmiş gören..
-ve konuşmaya bile hakkımın olmadığına inandırılmış bi zavallıyım..
Hepside olanları bilip olmamış gibi yapıyor.Benim en ufak bi kusurum olsa mesela erkek arkadaşım olsa şu yaşta döverler.
Sadece hayırlı bir çıkış istiyorum.Ama onların birgün yüzüne bakarak herşeyi anlatmak tek isteğim.
Keşke suskun olmasaydımda bu kadar içime atıp harap olmasaydım.
tabıkı cınselık yasıyacaklar ama seslerını duyacak kadar koca kız varken evde şaka gıbıCanım cok üzüldüm . Seni çok iyi anliyorum benim annem babam çok iyidir sükur arada kucuk sorunlar tabi ki olur ama bende liseye giderken bile o igrenc sesleri duydum gece uyanirdim kulagimi tikardim duyamamak icin kulaklık takardım o kadar igrenirdim ki sinirden aglardım ses yapardim uyanık oldugumu bilsinler diye şimdi bile en ufak fısılti yada o seslere bezettigim bi ses olsun aşırı rahatsiz olurum ben yan odada uyurdum sen yanlarında yaşamisssin ben sadece o sesler yuzunden bile anneme o kadar öfkeli olurdum ki şimdi bile oyle en ufak seyde hemen soguyorum icimde ona karsi bi öfke kalmis . Aileler bu konularda cahil oluyor cocuk anlamaz diyor ama bizim icin oyle degil eminim bu durumu yasayan bircok kisi var . Allah sana sabır versin . Kpss en guzel yol insallah kazanirsın ama olmazssa sehir dısından iş ara umarim hayatın duzelir.
Bir de sırf yorum yapmak icin, ahkam kesmek icin yazilan yorumlari okuma bile .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?