benım annemle babam ayrı babamı kaç senedır gormuyorum baba sevgisi nedir bılmıyorum hep kucukken cocuklara bakardım babalarıyla gelırlerdı okula okadar ozenırdımkı keske benım babamda getırse dıye yoklugunu cok aradım uzatmıcam dıycegım o kı baban yanındaysa sukret ve olmayanları dusun ne varkı senı okn kere aramasında benım babam seneden seneye bıkere arıyor hasret kalıyorum şikayet ettgın durumun olumlu yanlarından bak bırazcık
Ailesiyle sorun yasayan tek insan degilsin.
Bizimde sorunlarimiz var. Allah kahretsinki bazen bende isyen ediyorum. Bazen bende dayanamayacak gibi oluyorum. Ama guçlu olmak zorundayiz dua. Unutm sabrin sonu selamettir. ve çalis, mutlu oldugun seyler yap, kitap oku mesela. kafani dagitmaya çalis.
bende bunun gibi bı konu actım bu kategorıye beterın beterı var canım en azından evlenıp gıtme gıbı bı ıhtımalın var belkı hayat sana bu cektırdıgı acıların ödulunu evlendiğinde verecek .bazen öyle cıkmaza gırıyorkı ınsan öyle caresız oluyorki mesela ben su an senın yerınde olmayı ısterdım belkı bı baskasıda benım yerımde olmayı ister ,allah kalbımızdekı yaraları kapatsın
hep daha kötüsünü gösterip elindekine katlan/yetin diyoruz ama bence bu doğru değil.
bu kızın baba sevgisine ihtiyacı var.
bence önce annenle otur konuş.
ben böyle böyle hissediyorum de.
babanla da yüzyüze konuşamayacaksan ona duygularını yaz ve ver.
suçlayıcı olma da sadece hislerini ve aranızdaki ilişkinin nasıl olmasını istiyorsan onları yaz.
belki etki eder.
ne kaybedersin ki.
Güzel yorumlamışsın kardeşim. Çok ihtiyacım var hem de.
Annem olmasa yaşayamam herhalde zaten. Tüm sevgisini bana veriyor ama benimki sevgisizlikten daha çok rahatsızlık.
Her yolu denedim işe yaramıyor. Ağlayarak haykırdım yüzüne sev beni, üvey miyim? diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?