Dayanamıyorum artık bu haksızlığa

Sevgilipitircik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.880
5.273
198
31
Güçlü olmaya çalışıyorum, üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyo kaldıramıyorum artık.
Kendimi, yaşadıklarımı sorgulamaktan bıktım.. Kiminize göre belki abartılcak bişey değil ama ben dayanamıyorum herkes hiç bişey olmamış gibi hayatında ama ben hala ilk günkü gibi etkisideyim. Ben anlamıyorum bu insanları yaptıkları çocukca şeylere artık tahammülüm yok hiç bişey diyemiyorum sesimi çıkarmıyorum ama doldum taştım

mesela nedir sizi böyle bunaltan sebepler
Çoğusu bilir belki konu açmıştım. Evleneceğim insan ailemin karşısına çıkardığım insan arkamdan iş çevirdi üstelik abisinin baldızıyla ben söz günümüzü düşünürken akrabalarıma onu anlatırken onlar bayramı bana zehir ettiler. Aynı evde el kol hareketleri mesajlaşmalar konuşmalar. Benimle birlikteyken yaptı bunu. Defalarca uyardım kaybedicez birbirimizi ama devam etti. Ayrıldım hemen ardından o kızla sevgili oldu bütün aile facebookta çocuk gibi gösteriş yapıyolar ben hiç olmamışım gibi mutlu huzurlu devam ediyolar dayanamıyorum ben böyle basit değildim

5 senelik bi ilişkim vardı ayrıl barış bugünlere kadar geldik çok emek verdim ama evliliğe de hazır değildim bekleyelim dedim sonra o istiyo diye tamam dedim ailemi krşıma aldım annem istemiyodu ağladım sızladım yalvardım yakardım ikna ettim geldiler tanıştılar annem yşne istemedi ikna etmek için çok şey yaptım tam oldu bunun ilgisizliği başladı bişeylerden şüphelendim. ayrılmadan 3 gün önce buluşmuştuk gözümün içine baka baka evlenme teklifi etti dans ettik o gün çok güzel geçti ta ki sonuna kadar. bu bekar olan abisiyle kavgalı diye diğer abisinde kalıyodu son bir kaç aydır abisi 3 yıllık evli iki tane çocuğu var bu sürekli yengesinden bahsetmeye başladı sinir oluyodum ama hiç belli etmedim buluştuğumuz gün bana dedi ki yengemle karşılıklı oynuyoruz bizi karı koca sanıyolar dedi ben çıldırdım dondum kaldım yine o kdar tepki vermedim başkası olsa neler yapardı ben sadece dedim ki yanlış konuşuyosun o senin yengen dedim nasıl öyle bişey söylüyosun saçmalıyosun dedim

oda doğru söylüysun yani lafın gelişi gibi bişey dedi tam olarak hatırlamıyorum bide dediki yengemin kız kardeşleri geldi bugün ayağıma çelme taktı dolabın kapağını bana çarptı, yengesinin kız kardeşine bide demiş ki sevgilnle aran nasıl bide geldi bunu bana anlatıyo o gün. bende sinirlendim dedim ben bir erkekle konuşmazken sen nası bunu yapıyosn bide anlatıyosun bana dedim dediki onlar benim kardeşlerim kıskanma falan ddi ben dedim ben kıskanırım ben böylyim samimi olmycaksn kmseyle falan aklımın ucundan kötü bişey geçirmedim o gün kötü ayrıldık eve geldim yengesine karşı ilgisimi var falan diye düşündüm çnkü konuşmaları onu gösteriyodu ilk defa böyle bişey gördüm şaşırıyorum bizde öyle bişey yok çünkü ne bilim ya öyle düşündürdü ama sen olsan sende öyle anlarsın her neyse işte bunun bana karşı ilgsizliği başladı aramızda soğuktu o günden sonra.

ona defalarca dedim niye ilgisizsin ayrılmak mı istiyosun yok dedi yine ilgilenmemeye başladı. o yengesinin annesi onları yemeğe çağırmış yine bişey demedim sesimi çıkarmadm ne güzel seni seviyolar falan dedim kıskandğm halde. bunun bu halleri devam etti en son dedm ki ben kabul edemiyorum bunu dedim ilgisizsn dedm değiştin dedm kırdım hattı annemlerde istemiyodu zaten. aradan 3 5 gün geçti yengesinin kız kardeşi ile çıkmaya başlamış

Ailesini boşver. Eski arkadaşında şimdi yeni bi heyecana kapılmış gidiyor. Bi tarafları yere inince kafasını taşlara vurur ama sen onu çoktan unutmuş olursun. Hem herkes kendi değerini kendi belirler unutma
İnşallah öyle olur dönüşü yok zaten 2 günde nasıl unutur ben anlamıyorum

eski erkek arkadaşınız 5 senedir bu kadar kendine bağlı olan bir kadını yuzustu bırakmış ya en büyük kötülüğü kendine yapmış bence. konularınıza baktım ne kadar üzgün olduğunuz çok belli ama değmeyen birisiymiş. arkada kalbi kırılan bir insan bırakınca ben o yeni sevgilisiyle de mutlu olacağını sanmıyorum. ve böyleleri mutlu olmasınlarda. 5 yıllık bir ilişki bitirmek yılların emeği bağlılığı eminim kolay değildir ama kendinize değmeyen biri için eziyet etmeyin sizi hak eden biriyle olursunuz inşallah.allah eski erkek arkadaşını da bildiği gibi yapsın

Annen istememis zaten .. belki hayirlisi budur.
Adam seni sevseydi baskasina gitmezdi.. ya evlendikten sonra gitseydi?
Simdi görmüs oldun onun yüzünü.
Aile rizasi önemli bu yüzden.
O yüzden kabullen bu olayi.. emin ol ilerde kimbilir neler duyarsinda sükredersin olmadi diye.
Onlari sosyal medyada takip etme bosuna sinirlerini bozma hic.
Simdi kendine iyi gelecek seyler yap..cay koy kitap al eline veya sicak bir banyo vs..
Degerini bil. Ve senin degerini bilenlere yönel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…