- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Allah razı olsun teşekkür ederimAllah sabır versin
Çoğusu bilir belki konu açmıştım. Evleneceğim insan ailemin karşısına çıkardığım insan arkamdan iş çevirdi üstelik abisinin baldızıyla ben söz günümüzü düşünürken akrabalarıma onu anlatırken onlar bayramı bana zehir ettiler. Aynı evde el kol hareketleri mesajlaşmalar konuşmalar. Benimle birlikteyken yaptı bunu. Defalarca uyardım kaybedicez birbirimizi ama devam etti. Ayrıldım hemen ardından o kızla sevgili oldu bütün aile facebookta çocuk gibi gösteriş yapıyolarmesela nedir sizi böyle bunaltan sebepler
Konumu tekrar paylaştımne olduki sorun nedir
Beni bu kadar değersiz görüyolarmış ben buna üzülüyorumBoşver canım. Bi gün pişman olur. Hem bence senin o eskiyle o kız tencere kapak olmuş. Sen sana yakışanını bekle
Ailesini boşver. Eski arkadaşında şimdi yeni bi heyecana kapılmış gidiyor. Bi tarafları yere inince kafasını taşlara vurur ama sen onu çoktan unutmuş olursun. Hem herkes kendi değerini kendi belirler unutmaBeni bu kadar değersiz görüyolarmış ben buna üzülüyorum
Ben aşmaya çalıştıkça sorunlar hep üstüme üstüme geliyo gözüme soka soka yapıyolarYa ben senin actigin konulari biliyorum psikolojik destek almalisin kendi kendine asamiyosun
İnşallah öyle olur dönüşü yok zaten 2 günde nasıl unutur ben anlamıyorumAilesini boşver. Eski arkadaşında şimdi yeni bi heyecana kapılmış gidiyor. Bi tarafları yere inince kafasını taşlara vurur ama sen onu çoktan unutmuş olursun. Hem herkes kendi değerini kendi belirler unutma
Çok şükür rabbime korudu beni o ayrı ama bana göstere göstere yapmasalar bariNe haksizligi siz resmen Allah in sevdigi kuluymussunuz ki boyle vicik vicik bir aileye gelin gitmekten kurtulmussuNuz ..Bence sukredin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?