Dayanamıyorum artık bu haksızlığa

Bu sancılı süreç bittiğinde ne kadar şanslı olduğunu anlayacaksın.
Yanına kâr kalmayacak.
Allah adildir.
Kolay değil elbet,zor olacak...
Ama değmeyecek biri için en güzel yıllarını acıyla,hüzünle doldurma.
Güçlü ol! kararlı ol!
Sen ne kadar dik durursan o kadar kolaylaşır.
Hayatımızdaki insanların bi görevi vardır.
Tesadüf diye bir şey yoktur.
Ve daha fazla zamanından calmasina izin verme.
Önüne bak...

Düşünsene pişman olup kapına dayanıyor ama sen artik başkasıyla çok mutlusun.. Hayali bile güzel dene bence :)

Uzulecegine kalk bi göbek at böyle bir adamdan Kurtulmuşsun sana layık değilmiş layigini bulmuş ş...... Allah seni korumuş bacim bu nasıl bi insanmis ailenin istemedigind dr bisey varmış demekki annen hissetmiyorum ya bunları seninle evliya yapsaydin aboooo aman aman senin karşına çok iyileri çıkar inşallah bitanem

Çok şükür rabbime korudu beni o ayrı ama bana göstere göstere yapmasalar bari

Canim cok uzuldum yasadiklarina ama sen uzulme degmez iki gun sonra bir baskasiyla cikan biri icin hic canini sikma allahin sevdigi kuluymusum kurtarmis beni dee sen böyle biriyle ne kadar saglikli bi iliski yasiyabilirdinki hic sevmedigim erkek tipi yengesiyle oyna Kocasi gibi gördukleri icin sevinip sana sölemesi iyhh icim kalkti.
Sende kendine birini bul onlarin baska bi yerine sok gözlerine fln degil görsunler kaybeden kim olmus

Kapattım telefon falan hiç bişey kullanmıyorum. Kıza melek muamelesi yapıyolar resmen nasıl bakıyolarsa artık

Birak kiz birak ne halleri varsa görsunler sen bu aileden kurtuldugun icin sevin. O gösterisi belki diger eltiye yapiyolardir onunla kuslermis bide sevdikleri gelinin kiz kardesiymis gösteris baska yeredir sen hic sikma canini inan acaip kil oldum o aileye...iki gun yer icerler canimlar cicimler sonrada bir bakmissin faceden birbirine vurucu yikici sözler gör bak ...

Bendede var bu tipten arkadaslar 3 4 arkdasdik biri kustu bana digerleride onla beraber kustu simdi facede partiler yemekler resimler cokta umrumdaydi siz layiginizi birbirinizden bulursunuz diyorum icimden..yol yakinken gösterdiler gercek yuzlerini

Allaha sükür evlenmeden olmus bunlar,allahin sevdigi kuluymussu.

Bu bir gercektir anneker egriyi dogruyu his ederler. :-( ve evet keske bende Annemi dinleseydim dedigim günler cok oldu :-(

ya bi de bu aileye gelin olsaydin.. bos versene.. gormussun iste yuzlerini.. sukur demelisin..

Ben biliyorum ne yazarsam yazayim sana teselli olmayacak ama sunlari sakin aklindan cikarma.

Birincisi bu insanla sen normal bbi sekilde ayrilmadin. Ve bu insan dakasina baskasina gittiki zaten sinyallerni vermis onceden. İkincisi bu knuda sen kusurlu degilsin kusur sahibi o ki zaten bunu dengesiz konusmalarindan belli etmis. Bunu soylerken ozur dilemiycem iyikide bitmi gitmis. Sen bu insanla evlenip napcaktin zaten. Evet bize burdan konusmasi kolay ams isin mantigi bu. Se bu yazilanlari bir yil sonra gel oku hepsinin alina imxani atacaksin. V
Ve sans tavsiyem once icini sogut. Ondan sonra onunla baglarini tamamen kopar. Ama bunlari yapsrken sakin ola geri doonecegi firin kapilma. Birak ne hali arsa gorsun. Su an senin gozune bile bilede okuyo olabilir. Senin burda ona verecegin mesaj hadi canim bana musade. Birak o merak esin ne ysptigini niyr ortad olmdigini vesaire. Eger hala takipte kalirsan onu ve boyle devamedersen hic bitmez cilen soyliyim.

Tabi oda var nişanlanıp ayrılmak evlenip ayrılmakta vardı ama buda kötü . O kadar övdüm ki herkese aileme akrabalarıma, neler yaptım onun için ama ayrılırken gördüm onun gerçek yüzünü

Dün dua ettim namaz kıldım. Benim içim rahat. Ama işte kabulllenemiyorum kim olsa zoruna gider

Hiç beklemiyodum hemde sevgisinden şüphem yoktu mutlu olacağımıza inanıyodum. O kız daha öncede vardı birden değere bindi nedense. Kızın benden haberi olmasa neyse tamam dicem ama kızın haberi vardı benden ve kızında sevgilisi vardı. Şaşırıyorum ama normalde asla birlikte olmayacağı bi kız hiç yakıştırmıyorum üzülüyorum onun için ilerde pişman olacağına adım gibi eminim yok yere bitirdi bizi

Senin adına çok sevindim inşallah benimde sonum senin gibi olur mutlu olurum. Çok şükür şimdide mutluyum ama bana yaptkları aklıma geliyo gözümün önüne geliyo gerçekten haketmedim ben bunu. Ona karşı en ufak bi hatam olmadı. Hiç beklemediğim bi anda hayallerimi yıktı hemde hiç değmicek bi kız için sonunda pişman olacağını bile bile gitti

Bakınca üzülüyorum onun hoşuna gitmeyecek ne varsa o kızda var ailesinde var. Komikler yani, her yaptığı şeyleri facede paylaşırlar afedersin ayak yoluna giderken bile yazıyolar nerdeyse tuhaf insanlar şaşırıyorum nasıl olduda böyle bi kız için bana bunları yaşattı diye

Canım ama kendini benim yerime koysana hiç beklemediğin bi anda sevdiğin insan sana bunları yaşatıyo bi düşün ya hiç değmeyecek bi kız için gözlerinden yaş akıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…