- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Ne güzel... MaşaAllah
Rabbim mutluluğunu daim etsin.
Ne değersiz i canim ya bunlar seni hiç kabullenmemis bile ayyyy iyiki evlenmeden git bi sadaka felan verBeni bu kadar değersiz görüyolarmış ben buna üzülüyorum
Çok şükür rabbime korudu beni o ayrı ama bana göstere göstere yapmasalar bari
Kapattım telefon falan hiç bişey kullanmıyorum. Kıza melek muamelesi yapıyolar resmen nasıl bakıyolarsa artık
ya bi de bu aileye gelin olsaydin.. bos versene.. gormussun iste yuzlerini.. sukur demelisin..Çoğusu bilir belki konu açmıştım. Evleneceğim insan ailemin karşısına çıkardığım insan arkamdan iş çevirdi üstelik abisinin baldızıyla ben söz günümüzü düşünürken akrabalarıma onu anlatırken onlar bayramı bana zehir ettiler. Aynı evde el kol hareketleri mesajlaşmalar konuşmalar. Benimle birlikteyken yaptı bunu. Defalarca uyardım kaybedicez birbirimizi ama devam etti. Ayrıldım hemen ardından o kızla sevgili oldu bütün aile facebookta çocuk gibi gösteriş yapıyolarben hiç olmamışım gibi mutlu huzurlu devam ediyolar dayanamıyorum ben böyle basit değildim
Tanımıyoruz doğru düzgün işi yok dediler. Ben ailenin tek kızıyım bide küçük kardeşim var o yüzden korktular biraz sonu kötü olur huylarını bilmiyoruz dyeailen neden istememişti?
Tabi oda var nişanlanıp ayrılmak evlenip ayrılmakta vardı ama buda kötü . O kadar övdüm ki herkese aileme akrabalarıma, neler yaptım onun için ama ayrılırken gördüm onun gerçek yüzünüYaa canım ailen o senın niye mahcup olasın iyide olsa kötüde olsa yanındalardır zaten.. nısanlanıp ayrılıp tüm alaleme mahcup olmaktansa böyle ol... hiç üzülme o ilişki uzun sürmicek bak görr... cunku Allah adaletli asla senın böyle canın yanarken onlara gercek huzuru tattırmazz..
Dün dua ettim namaz kıldım. Benim içim rahat. Ama işte kabulllenemiyorum kim olsa zoruna giderzaten gerçek yüzleri ortaya çıkmış eminim zamanı geldiğinde ettiklerini bulurlar. sen sakın kendini basit hissetme asıl basit olan değersiz olan onlar. bugün kandil gecesi bol bol dua edin o zaman rahatlarsınız biraz..
Hiç beklemiyodum hemde sevgisinden şüphem yoktu mutlu olacağımıza inanıyodum. O kız daha öncede vardı birden değere bindi nedense. Kızın benden haberi olmasa neyse tamam dicem ama kızın haberi vardı benden ve kızında sevgilisi vardı. Şaşırıyorum ama normalde asla birlikte olmayacağı bi kız hiç yakıştırmıyorum üzülüyorum onun için ilerde pişman olacağına adım gibi eminim yok yere bitirdi biziÜzüldüm gerçekten.
Allah sabır versin, bende onca emeğe, onca değere, sevgime karşı bir çırpıda silindim.
İlk başlarda çok kötü oluyor insan.
Hiç beklemiyorsun, ama canım dediğin insan arkandan vuruyor.
Önüne bakacaksın. Hayat bir şekilde akıyor, sen istesende istemesende.
Ve inan bana her şey geçiyor, geçmese bile tesiri azalıyor.
Geçmişe dönüp bakıyorsun, ne çok şey geçmiş, ne çok şey yaşanmış deyip iç geçiriyorsun sonra dağılıyor düşüncelerin.
Şükret ben hep böyle yapıyorum.
En azından onu tanıdın.
Ve şuna inanıyorum elbet bir gün değerin anlaşılır.
Geçmişi düşünmekle yol alınmıyor.
Önüne bak, kendine uğraş bul, eğer çalışmıyorsan işe gir.
Kafan dağılır.
Ve şunu asla unutma, Allah insana kaldıramayacağı yükü yüklemez.
Senin adına çok sevindim inşallah benimde sonum senin gibi olur mutlu olurum. Çok şükür şimdide mutluyum ama bana yaptkları aklıma geliyo gözümün önüne geliyo gerçekten haketmedim ben bunu. Ona karşı en ufak bi hatam olmadı. Hiç beklemediğim bi anda hayallerimi yıktı hemde hiç değmicek bi kız için sonunda pişman olacağını bile bile gittiCanım benim Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum. Sen 1 kere ciddi bir darbe yemişsin, ben o darbeyi üç kere yedim. İlk aşık olduğum adam şerefsizliğin en alasını yaşatıp terk edip gitti. Gitme diye hüngür hüngür ağladım arkasına bakmadan gitti, ve o gün asla gururumu ayaklar altına almamayı öğrendim. İkinci aşık olduğum adam ablamın kocasının kuzeniydi, yani hısım. Deli gibi aşıktım. Beni evlilik planlarıyla heveslendirip, ben onunla evlilik planları kurarken pat gidip başkasıyla evlendi ne olduğunu anlamadım, hesap bile soramadım. üstelik yüzyüze bakıyoruz sürekli. Onlar karşımda karıcım kocacım diye aşk yaşarken ben yüzlerine bakıp gülmek, hiçbirşy olmamış gibi muhabbet etmek zorunda kaldım yıllarca, içimin nasıl yandığını Allah bilir.. Sayesinde kimseye hemen güvenmemeyi öğrendim. (Bu arada geçen sene boşandılar). Son aşık olduğum adam 2 yıllık ilişkiden ve attığımız nişandan sonra "ben seni hiç sevmedim, kullandım" dedi. Hak etmeyene sevgimi vermemeyi öğrendim. Ben hiçbirisine beddua da etmedim ah da. Allah bildiği gibi yapsın dedim. Hepsini de sonunda bildiği gibi yaptı. Dersler çıkardım hepsinden. Yoluma baktım, önüme baktım. Düşmeyeceğim, dimdik duracağım dedim. Yaptım da. Hayatta bazı şeyleri hiç yaşanmamış sayıp yoluna bakmazsan asla mutlu olamazsın. Ben yaşadığım herşeye rağmen derslerime daha sıkı bağlandım ve aşka asla küsmedim. Şimdi gerçekten sevgiyi hak eden dört dörtlük bir erkekle 3 yıldır birlikteyim. Ve çok mutluyum. Bence sende artık geçmişin muhasebesini bırak. Yarın senin için yeni bir hayata ilk adım olsun, mutlu olacağım de ve ol
Bakınca üzülüyorum onun hoşuna gitmeyecek ne varsa o kızda var ailesinde var. Komikler yani, her yaptığı şeyleri facede paylaşırlar afedersin ayak yoluna giderken bile yazıyolar nerdeyse tuhaf insanlar şaşırıyorum nasıl olduda böyle bi kız için bana bunları yaşattı diyeBen biliyorum ne yazarsam yazayim sana teselli olmayacak ama sunlari sakin aklindan cikarma.
Birincisi bu insanla sen normal bbi sekilde ayrilmadin. Ve bu insan dakasina baskasina gittiki zaten sinyallerni vermis onceden. İkincisi bu knuda sen kusurlu degilsin kusur sahibi o ki zaten bunu dengesiz konusmalarindan belli etmis. Bunu soylerken ozur dilemiycem iyikide bitmi gitmis. Sen bu insanla evlenip napcaktin zaten. Evet bize burdan konusmasi kolay ams isin mantigi bu. Se bu yazilanlari bir yil sonra gel oku hepsinin alina imxani atacaksin. V
Ve sans tavsiyem once icini sogut. Ondan sonra onunla baglarini tamamen kopar. Ama bunlari yapsrken sakin ola geri doonecegi firin kapilma. Birak ne hali arsa gorsun. Su an senin gozune bile bilede okuyo olabilir. Senin burda ona verecegin mesaj hadi canim bana musade. Birak o merak esin ne ysptigini niyr ortad olmdigini vesaire. Eger hala takipte kalirsan onu ve boyle devamedersen hic bitmez cilen soyliyim.
Tuttu çok şükür Allahın izniyle yaptığı pisliklerde umrumda olmasa atlatıcam inşallah.Annenin duaları tutmuş,allahın sevgili kuluymussun bence...
Canım ama kendini benim yerime koysana hiç beklemediğin bi anda sevdiğin insan sana bunları yaşatıyo bi düşün ya hiç değmeyecek bi kız için gözlerinden yaş akıtıyoBu sancılı süreç bittiğinde ne kadar şanslı olduğunu anlayacaksın.
Yanına kâr kalmayacak.
Allah adildir.
Kolay değil elbet,zor olacak...
Ama değmeyecek biri için en güzel yıllarını acıyla,hüzünle doldurma.
Güçlü ol! kararlı ol!
Sen ne kadar dik durursan o kadar kolaylaşır.
Hayatımızdaki insanların bi görevi vardır.
Tesadüf diye bir şey yoktur.
Ve daha fazla zamanından calmasina izin verme.
Önüne bak...
Bunu o kadar çok istiyorum kiDüşünsene pişman olup kapına dayanıyor ama sen artik başkasıyla çok mutlusun.. Hayali bile güzel dene bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?