- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Bi dediğini iki etmedim hiç kırmadım hep ona bağlı oldum ya bu yüzden bu kadar kolay unutuldum galiba. O kadar şey yaptılar sesimi çıkarmadım ben ağlarken facebookta çocuk gibi şeyler paylaştılar babası kızın duvarına yazılar yazdı beni hiç düşünmedilereski erkek arkadaşınız 5 senedir bu kadar kendine bağlı olan bir kadını yuzustu bırakmış ya en büyük kötülüğü kendine yapmış bence. konularınıza baktım ne kadar üzgün olduğunuz çok belli ama değmeyen birisiymiş. arkada kalbi kırılan bir insan bırakınca ben o yeni sevgilisiyle de mutlu olacağını sanmıyorum. ve böyleleri mutlu olmasınlarda. 5 yıllık bir ilişki bitirmek yılların emeği bağlılığı eminim kolay değildir ama kendinize değmeyen biri için eziyet etmeyin sizi hak eden biriyle olursunuz inşallah.allah eski erkek arkadaşını da bildiği gibi yapsın
Ben bu kadar karaktersiz olduğunu bilmiyodum. O kızında benden haberi vardı kızın ablasınında ona rağmen yemeklere çağırmalar el kol şakaları falan benimde hiç bişeyden haberim yok el aleme anlatıyorum onuAnnen istememis zaten .. belki hayirlisi budur.
Adam seni sevseydi baskasina gitmezdi.. ya evlendikten sonra gitseydi?
Simdi görmüs oldun onun yüzünü.
Aile rizasi önemli bu yüzden.
O yüzden kabullen bu olayi.. emin ol ilerde kimbilir neler duyarsinda sükredersin olmadi diye.
Onlari sosyal medyada takip etme bosuna sinirlerini bozma hic.
Simdi kendine iyi gelecek seyler yap..cay koy kitap al eline veya sicak bir banyo vs..
Degerini bil. Ve senin degerini bilenlere yönel.
Hiç beklemediğim bi anda hiç beklemediğim biriyle yaptı hepsinin benden haberi vardı hiç olmamışım gibi devam ediyolar ben buna üzülüyorumDeğmez bugün bunu yapan adam yarın neler yapmaz ki canım ya samimi söylüyorum üzülmeye değecek bir adam bile değil benim gözümde
etrafımda gördüklerimden anladığım biri çok değer verince karşısında ki inatla kıymet bilmiyor. burada da değer veren siz olmuşssunuz. ama allahın sevdiği kuluymuşssunuz ki evlenmeden görmüşsünüz yüzünü şükredin halinize evlenince de yapabiilirdi. facebook hesabına falan bakmamaya çalışın kendinize yeni uğraşlar edinin yalnız kalmamaya çalışın o depresyon modundan çıkın. bir gün siz unutursunuz ve inşallah o da kendi hakettiğini yaşar. sadece biraz sabretmelisiniz.Bi dediğini iki etmedim hiç kırmadım hep ona bağlı oldum ya bu yüzden bu kadar kolay unutuldum galiba. O kadar şey yaptılar sesimi çıkarmadım ben ağlarken facebookta çocuk gibi şeyler paylaştılar babası kızın duvarına yazılar yazdı beni hiç düşünmediler
Teşekkür ederim canım ne kadar güçlü olmaya çalışsamda yapamıyorum o kadar öfkeliyim ki öfkemi bi yere kusmam lazımdı dayanamıyorum artık. Beni bu kadar basit görmelerine mi üzüleyim aileme mahçup olduğumamı yanayım bilmiyorumAllah kimsenin mutsuzluğunun üzerine huzuru kurdurmuyor emin ol canımm..
benimde eskş nişanlım üvey kuzeni ile aldattı evliydi üstelik aynı evde dediğin gibi bakısmalar falan.. canımı öyle yaktılar ki.. ama nefret ediyorum suan iyiki olmamıs iyiki kurtulmusum..
Hani suan için sızlıyor canın yanıyor ya sanki ateşi içine atmıslar yanıyor da yanıyor.. kavruluyorda kavruluyorsun ya.. unutma ! Bu iyi günlerinin habercisi !!! tam 4 sene canım yandı.. suan zerre kadar umurumda degiller..
Gökkuşağı yağmurdan sonra cıkar unutma canım.. biliyorum o gösterişli halleri senın canını yakıyor suan ama ya bunu nısanlanıp ayrılıp yasasaydın kii.. ben o durumda yasadım bunu.. beni gözünün onune al şükret canım.. ben bile suan cok iyiysem senin hayli hayli unutman gerek.. Zaman.....
Sana tavsiyem ser seccadeyi kıbleye gece doyasıya agla dua et.... hem için ferhalıcak hem ruhun.. hemde Rabbine yakınlasmıs huzuru tatmış olcaksın :)
Ben rabbimden sadece herkesin gerçek yüzünü göstermesini istiyorum içim ancak o zaman soğuretrafımda gördüklerimden anladığım biri çok değer verince karşısında ki inatla kıymet bilmiyor. burada da değer veren siz olmuşssunuz. ama allahın sevdiği kuluymuşssunuz ki evlenmeden görmüşsünüz yüzünü şükredin halinize evlenince de yapabiilirdi. facebook hesabına falan bakmamaya çalışın kendinize yeni uğraşlar edinin yalnız kalmamaya çalışın o depresyon modundan çıkın. bir gün siz unutursunuz ve inşallah o da kendi hakettiğini yaşar. sadece biraz sabretmelisiniz.
Kapattım telefon falan hiç bişey kullanmıyorum. Kıza melek muamelesi yapıyolar resmen nasıl bakıyolarsa artıkHaa bu arada hemen facebook hesabını dondur veyahut kapat senın baktıgını tahmın ettiklerinden bu kadar yapıyolar zaten emin ol
Ahh su facebook denen illeti cıkaran insan neyimize gerek yaa.. insanlar facebooku yararına kullanmıyo gösteriş için kullanıyo canım.. o yuzden benım facebookum yok cokta mutluyumm
Yaa canım ailen o senın niye mahcup olasın iyide olsa kötüde olsa yanındalardır zaten.. nısanlanıp ayrılıp tüm alaleme mahcup olmaktansa böyle ol... hiç üzülme o ilişki uzun sürmicek bak görr... cunku Allah adaletli asla senın böyle canın yanarken onlara gercek huzuru tattırmazz..Teşekkür ederim canım ne kadar güçlü olmaya çalışsamda yapamıyorum o kadar öfkeliyim ki öfkemi bi yere kusmam lazımdı dayanamıyorum artık. Beni bu kadar basit görmelerine mi üzüleyim aileme mahçup olduğumamı yanayım bilmiyorum
zaten gerçek yüzleri ortaya çıkmış eminim zamanı geldiğinde ettiklerini bulurlar. sen sakın kendini basit hissetme asıl basit olan değersiz olan onlar. bugün kandil gecesi bol bol dua edin o zaman rahatlarsınız biraz..Ben rabbimden sadece herkesin gerçek yüzünü göstermesini istiyorum içim ancak o zaman soğurİnsanlık mı bu o olay olmadan daha 1 ay öncesine kadar istemeye gelmişlerdi
Canım bence bu yaşadıkların haksızlık falan değil, Rabbimin lütfu. Seni bu insanlardan kurtardığı için şükretmelisin.Teşekkür ederim canım ne kadar güçlü olmaya çalışsamda yapamıyorum o kadar öfkeliyim ki öfkemi bi yere kusmam lazımdı dayanamıyorum artık. Beni bu kadar basit görmelerine mi üzüleyim aileme mahçup olduğumamı yanayım bilmiyorum
Canım benim Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum. Sen 1 kere ciddi bir darbe yemişsin, ben o darbeyi üç kere yedim. İlk aşık olduğum adam şerefsizliğin en alasını yaşatıp terk edip gitti. Gitme diye hüngür hüngür ağladım arkasına bakmadan gitti, ve o gün asla gururumu ayaklar altına almamayı öğrendim. İkinci aşık olduğum adam ablamın kocasının kuzeniydi, yani hısım. Deli gibi aşıktım. Beni evlilik planlarıyla heveslendirip, ben onunla evlilik planları kurarken pat gidip başkasıyla evlendi ne olduğunu anlamadım, hesap bile soramadım. üstelik yüzyüze bakıyoruz sürekli. Onlar karşımda karıcım kocacım diye aşk yaşarken ben yüzlerine bakıp gülmek, hiçbirşy olmamış gibi muhabbet etmek zorunda kaldım yıllarca, içimin nasıl yandığını Allah bilir.. Sayesinde kimseye hemen güvenmemeyi öğrendim. (Bu arada geçen sene boşandılar). Son aşık olduğum adam 2 yıllık ilişkiden ve attığımız nişandan sonra "ben seni hiç sevmedim, kullandım" dedi. Hak etmeyene sevgimi vermemeyi öğrendim. Ben hiçbirisine beddua da etmedim ah da. Allah bildiği gibi yapsın dedim. Hepsini de sonunda bildiği gibi yaptı. Dersler çıkardım hepsinden. Yoluma baktım, önüme baktım. Düşmeyeceğim, dimdik duracağım dedim. Yaptım da. Hayatta bazı şeyleri hiç yaşanmamış sayıp yoluna bakmazsan asla mutlu olamazsın. Ben yaşadığım herşeye rağmen derslerime daha sıkı bağlandım ve aşka asla küsmedim. Şimdi gerçekten sevgiyi hak eden dört dörtlük bir erkekle 3 yıldır birlikteyim. Ve çok mutluyum. Bence sende artık geçmişin muhasebesini bırak. Yarın senin için yeni bir hayata ilk adım olsun, mutlu olacağım de ve ol
5 senelik bi ilişkim vardı ayrıl barış bugünlere kadar geldik çok emek verdim ama evliliğe de hazır değildim bekleyelim dedim sonra o istiyo diye tamam dedim ailemi krşıma aldım annem istemiyodu ağladım sızladım yalvardım yakardım ikna ettim geldiler tanıştılar annem yşne istemedi ikna etmek için çok şey yaptım tam oldu bunun ilgisizliği başladı bişeylerden şüphelendim. ayrılmadan 3 gün önce buluşmuştuk gözümün içine baka baka evlenme teklifi etti dans ettik o gün çok güzel geçti ta ki sonuna kadar. bu bekar olan abisiyle kavgalı diye diğer abisinde kalıyodu son bir kaç aydır abisi 3 yıllık evli iki tane çocuğu var bu sürekli yengesinden bahsetmeye başladı sinir oluyodum ama hiç belli etmedim buluştuğumuz gün bana dedi ki yengemle karşılıklı oynuyoruz bizi karı koca sanıyolar dedi ben çıldırdım dondum kaldım yine o kdar tepki vermedim başkası olsa neler yapardı ben sadece dedim ki yanlış konuşuyosun o senin yengen dedim nasıl öyle bişey söylüyosun saçmalıyosun dedim
oda doğru söylüysun yani lafın gelişi gibi bişey dedi tam olarak hatırlamıyorum bide dediki yengemin kız kardeşleri geldi bugün ayağıma çelme taktı dolabın kapağını bana çarptı, yengesinin kız kardeşine bide demiş ki sevgilnle aran nasıl bide geldi bunu bana anlatıyo o gün. bende sinirlendim dedim ben bir erkekle konuşmazken sen nası bunu yapıyosn bide anlatıyosun bana dedim dediki onlar benim kardeşlerim kıskanma falan ddi ben dedim ben kıskanırım ben böylyim samimi olmycaksn kmseyle falan aklımın ucundan kötü bişey geçirmedim o gün kötü ayrıldık eve geldim yengesine karşı ilgisimi var falan diye düşündüm çnkü konuşmaları onu gösteriyodu ilk defa böyle bişey gördüm şaşırıyorum bizde öyle bişey yok çünkü ne bilim ya öyle düşündürdü ama sen olsan sende öyle anlarsın her neyse işte bunun bana karşı ilgsizliği başladı aramızda soğuktu o günden sonra.
ona defalarca dedim niye ilgisizsin ayrılmak mı istiyosun yok dedi yine ilgilenmemeye başladı. o yengesinin annesi onları yemeğe çağırmış yine bişey demedim sesimi çıkarmadm ne güzel seni seviyolar falan dedim kıskandğm halde. bunun bu halleri devam etti en son dedm ki ben kabul edemiyorum bunu dedim ilgisizsn dedm değiştin dedm kırdım hattı annemlerde istemiyodu zaten. aradan 3 5 gün geçti yengesinin kız kardeşi ile çıkmaya başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?