Kim ne yaptıysa bırakın Allaha havale edin, aynı zamanda kendi sağlığınız için de dua edin. İnanın kin, nefret gibi duygular da insanın psikolojisini çok olumsuz etkiliyor. Boşverin ve kendinizi iyi hissetmek için çabalayın..Ama biz hemen pes ediyoruz aslinda kazanan deil dusup kalkan kazanir cunku deneyimli dir dusmeyi tadıp akilli davranir
Yalniz degilsin ben 5 yildr tedavi oluyorum zaman zaman duzeliyo sonra bi sıkıntı yasasam tekrarliyo.6 ay önce kötülestim yasadigim bi olaydan dolayi halen düzelemedim anlattiklarin depresyon ankisiyeten hariç depersonalizasyon yani yabancilasma...Bunu ben ilk yasadigimda cildiriyorum diyerek aglayarak doktora gittim sanki ben ben degilim bu beden benim degil sanki hersey rüya gercek degil insanlarla konusamiyorum algilayamiyorum duymuyorum sanki isimi yapamiyorum çünkü insanlar bana birsey anlatincq sanki kafam almiyo ki gayet basarikiydim isimde...Hic bisey yapmak istemiyorum vs...ama beni en cok zorlayan yabancilik...insanlar sanki gercek degil herkes anlamsiz hersey...sanki aramsa perde var onlarla sanki seyirciyim hayata dahil degikim...aylardr bogusuyorum bu durumdan...az da olsa degisim var haftaya profa gidicem
Ama biz hemen pes ediyoruz aslinda kazanan deil dusup kalkan kazanir cunku deneyimli dir dusmeyi tadıp akilli davranir
Merhaba,bunu okuyunca o kadar duygulandim ki hemen yazmak istedim ayni şeyler ayni hissler ayni durum hayatın tamamen dışındayım,insanlar aile olaylar dün bugün yarın hepsi önemini kaybetti nasıl yaşıyormuşum diyorum ben kendime.Kendimi bulamiyorum düşünemiyorum algilayamıyorum konuşamıyorum.Halbuki o kadar zeki bir insandım ki.Depersonalizasyon deniliyormuş bu duruma berbat bir hiss yaşamayan bilmez hayat akıyor siz dışındasınız.Size de herşey rüya gibi geliyormu bazen o kadar inandırıcı oluyor ki bu hiss çok korkuyorum aklımı kaçırmaktan.Sanki herseyi yaşamışım hayatın en dibinde en sonundayım.Dediğiniz gibi izin alıp işimden bir surelik ayrıldım şuan çünki yapamıyorum.Üstelik yeni nişanlandım nişanlımla bile dogru dürüst vakit geçirip algilayamiyorum onu çok korkuyorum her sey rüya gibi ,2aydir cipralex xanax kullaniyorum kötüleşiyor sanki düzelmiyor ooof Allahim yardim et
Tek benim sandim psikolog bile anlamiyormus gibi gelmisti bana, sorunum buydu hep cunku travma gecmisti ama kalintilari icin yardim istiyordum. Sizede mi travmadan sonra oldu (post traumatic stress disorder)
Gercekten geciyo mu ya uzun zamandir ne zaman icten guldum ne zaman dusuncesizce bi gun gecirdim hatirlamiyorum ise girince gecer atlatirim dedim ama 8 ay oldu ise basladim hala ayniyim sanki dahada kotu gibi
Kendine hic guvenmiyorum surekli dogru mu yaptim demekten yoruldum bu sebepten bende cok fazla hata yapiyorumR Radioactive inan bana bende icten gulemiyorum sadece gulmek icin guluyorum gibi
gecti diyenler var nekadar dogru bilemiyorum hepsini teker teker dinleyecegim. Ise ben girdim ama cok stresliydim hep hata yapiyordum, sende de oluyormuydu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?