Dibe coktum dibi gördüm herkesin ayri bir dibe cokus hikayesi vardir bende kendikimi yasadim beni Allaha siginmaya davet eden esimdi tabi o zamanlar daha yeni karsilasmistik suan esim oldu
Ise yariyor biliyor musun dua namaz butun evreni ayi gunesi yildizlari insani her seyi yaratan biri var o kadar buyuk o kadar guclu ve o kadar mukemmel ki sen ona siginacaksin hadi bir ayet var ya "ol der ve olur" diye boyle bir gucun seni o karanliktan cikarcagini bilmek buna inanmak bunun icin cabalamak inanolmax ise yariyor
Namaz kilmak seni sen yapiyor abdest almak bilimsel olarak bile insani rahatlatan noktalat varmis ve bu noktalara su degince insanin gerginligi ve stresi azalirmis abdest aldiginda suyun degdigi her yer bilimsel olarak aciklanan yerlerle birebir ortusuyor
Ben cok arastirdim cok okudum inan bana bundsn daha iyi bir cikis yolu yok Allaha sigin....
çoğunluk aynı tek değilsinn..Ama RABBİMİZ VAR ÇOK ŞÜKÜRR.O BİZE YETER...DUA DUA DUA....BİZİ BİZDEN İYİ BİLEN RABBİM TÜM SIKINTIDA OLANLARA YOL GÖSTER ...
Merhaba .Açılan bu konunun üzerinden tam iki yıl geçmiş,çok merak ediyorum,nasılsınız? Ben daha iyiyim şükür diye bilirim,çok çalıştım kendimle çok cabaladım. Tabi öyle harikayım diyemeyeceğim ama depersonalizasyon geçti,hayata adapte oldum,sizler ne durumdasınız ?İnsaAllah bu dönemde herkes özünü bulmuştur
hayatımın bir döneminde bende yaşadım. Ortada hiçbir sorun yokken bir anda yazdıklarınızı yaşadım. Uzunca bir süre aldığım depresyon tedavisi sonrasında ise şu an biraz daha iyiyim.
hayatımın bir döneminde bende yaşadım. Ortada hiçbir sorun yokken bir anda yazdıklarınızı yaşadım. Uzunca bir süre aldığım depresyon tedavisi sonrasında ise şu an biraz daha iyiyim.
Bende yaşadım geçti gibi ama etkisinden kurtulamıyorum sanırım bu gün yine sesim uzak gelir gibi oldu çok korktum hiç geçmeyecek diye siz ne durumdasınız kendinizi tarttığınız oluyor muydu geçti geçmedi diye bi de ne kadar sürdü benim 5 ay sürdü ama hala tam olarak iyi sayılmam
Merhaba .Açılan bu konunun üzerinden tam iki yıl geçmiş,çok merak ediyorum,nasılsınız? Ben daha iyiyim şükür diye bilirim,çok çalıştım kendimle çok cabaladım. Tabi öyle harikayım diyemeyeceğim ama depersonalizasyon geçti,hayata adapte oldum,sizler ne durumdasınız ?İnsaAllah bu dönemde herkes özünü bulmuştur
Ben de hayata adapte oldum ama güneş batarken çok parlak olduğu zaman veya gölgeye geçtiğim zaman birden anksiyetem artıyor ve yabancılaşma yaşıyorum gibi hissediyorum sesim uzaktan geliyorçok zormuş Allah düşmanımın başına vermesin