- 10 Ağustos 2011
- 221
- 84
- 73
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Sürekli dırdır etsen evde iş yapmasan çocuklarını o eve gelmeden doyur ona asla hizmet etme.. Bıkarmı acaba öyle.. Cinsellik olarak da uzaklaş o zaman belki o da yanaşır boşanmaya..
Ayrıca bir baba kızının göz yaşlarına nasıl kayıtsız kalır kızının ruh sağlığından daha mı önemli para pul..
Tweety inankıı bilmiyorumm .. ama bildigim tek şeyy Allah'ımın yardımıylaa asla gerı adım atmıcamm .. bitecekk bitsin.. bu soon şansım olurr.. eger bır daha döndersemm zorlaa eve gönderırde bende gururma yedıremeyıpp dönersemm eve bitet.. sonuna kadar yaşamak zorunda kalırım onunla.. ama gururu bir kenara bırakıpp yüzsüzlük edersemm gitmezsem evımee..kurtutlurum.. çok zor bir süreççç benım için.. 1 gece sığdırmayann anne -baba bir ömürr benı sıgrırımı o eve 2 cocuklaa .. aslaa !! fazlaa gelırımm biliyrumhemen evlendırmeye caklısırlar.. o yuzdenn paramı kazanmalıyımm .. paramlaa susturmalıyım onlarıı cokk üzgünümkii böle bir ailem var benım.. paran varsa adamsınn.. yoksaa bir böcek gibi yaşamaya mahkumsun.. başına sonuna kadar kalkarlarr yaptıkları ettıklerı herseyı.. onlara muhtaçç olmak ölmek demek ve ben hergun ölüyorumm hergun
Dokunma kalbıme bı ara konusalım
Yok, bıkmaz döver
Eski konularından yola çıkarak böyle tahmin ediyorum yani
Babası bi de aynı bina da bizim gibi sadece ekrandan değil birebir şahit oluyor
Ama elalem ne der diye kızının ve torunun yaşadıklarına seyirci kalmaya devam ediyor
Bostan korkuluğu mübarek
o kadar sıkıldım ki
ömrüm gelip geçiyorr ,ben hala bu adamla evliyim..
boşanmak istiyorumm ,bırakın evdee iki yabancı olmayı..iki insan bile olmayı beceremiyruz artık birbirimize karşı..
saygısızlık diz boyu, seviyesizlikk ,dengesizlikk herşeyy haddini aştı..
sevgidennn hiç bahsetmiyorumm .. ben nefret ediyorumm ondan
onunda benı sevemdıgini biliyorum artık..
.....
daralmıyorumm artıkk ,daralmakk lüx kalıyorrr .. ölüyorumm .. hergünn ölüyorumm
nefes almakk bilee bana fazlaa geliyorr..
..........
onun bu eve adım atmasını istemıyorum, yüzünü görmek .. onunla aynı sofrada oturmak.. aynıı odanın havasınıı solumakk istemıyorumm..
..........
1 haftadır yktuu evde başka bir şehirdeydii rahatsızlıgından dolayıı hastahaneye gıtmişti..
ve benn o kadarr rahattımkıı.. nesemm yerındeydıı ,kafam rahattı.. çok mutluydumm..
takii şu an yüzünü görene kadar...
bir kadınn kocası eve geldı dıyee hayatı başına çökermi...
Allah'ım yardım et bana..
tahammülüm kalamdıı ne O'na nedee bu evliliğe
2 evladımınn yüzüsuyu hürmetinee Rabbimm nolursunn benıdee evlatlarımıda kurtarr bu evlılıkten.. kurtarkıı evlatlarımda bende huzur içindee yaşayalım...
..........
sizlerdenn istedıgım tek şeyy bana yol gösterin, beynimm dondu artıkk..
ne yapmalıyımm bu adamdann boşanabilmek için..
git konus ailenle falan demeyınn.. yapmadıgım hiç bişe kalmadı..
kendıı boşansın bendenn .. kendı istesınn .. bıksın usansınn.. nolursunuzzz yardım edinn
peki canım nasıl bir adam bu yani evliliğiniz hep mi böyleydi değilse nasıl bu duruma geldi vede neden boşanamıyorsunuz daha detaylı bilgi lütf.
Pes diyorum artık adam dövecek karısını baba da aynı apartmanda olmasına rağmen duymazlıktan mı gelecek, hem ev de sizinmiş kolanın lafını yapacağına sana kira ödesin o kocan.. Kov gitsin evden nasılsa bedava oturuyor bu ne rahatlık böyle..
Ailen sana kendi imkanlarıyla bir cehennem kurmuşlar canım..
Hoş geldin bilmiyorum
Nasıl oldun ?
Konuşmak iyi geliyo mu
Tespitlerim belki çok iç açıcı değil ama eski konularından yola çıkarak yaptım maalesef
Canım, nasıl üzüldüm. Rabbim sana en tezinden güzel kapılar açsın inşallah, hayatına huzur mutluluk versin, en beklemediğin şekilde, bir anda. Şu an bir iş bulman, yada kariyere odaklanman en mantıklısı sanki. Maddi imkanın olursa, kendi hayatına kendin yön verirsin inşallah.
Deli numarası yap diyenler falan olmuş, ama bu hiç mantıklı gelmedi. Buna şahit olan çocukların çok kötü etkilenir bence, hem sonra boşanırsanız aleyhine kullanıp çocuklarını da almazlar mı?
canım cok teşekkür ederim.. cvp yazamadım.. bu konuda affına sıgınıyorum ..
konuşmak cok ıyı gelıyorr gerçektenn daralıyorumm cok fazlaa..sizlerinn mesajlarıylaa huzur buluyorumm ,dertleşiyorum.. kimsem yok,arkadasımm ,cevremm .. burdan tellelli - destekk gördükçee daha ckk guçleniyorum.. sizee basit gelebılırr ama ben gercekten burda sizlerle konusuncaa rahatlıyorum
Estağfurullah hiç önemi yok
Bir sürü kişi yorum yazmış hepsini cevaplamak çok zor olmalı, hele bir de böyle moralsizken
Bak madem evlilik yıl dönümün
Çek şu adamı karşına konuş
Seninle bugün bi imza ile hayatımı birleştirmiştim
İstersen bi imza ile de ayırırım
Derdin ne senin, babamın evinde bana ne artistlik yapıyosun
Çalışıp bi ekmek getirdiğin bile yok, kiracı olsak ne bileyim ne yapardın
Düzeliyosan düzel artık, düzelmiyosan da defol git
Merdiven siler yine de çocuklarıma bakarım de
Ciddiyim bak
Hiç bi fonksiyonu yok bu adamın
Ne maddi ne manevi, ne baba olarak ne koca olarak
Etkisiz eleman yani
Babana da de ki yıllardı bu basiretsiz adamı senin evinde besleyeceğimize, kedi beslesek daha iyiymiş
az önce resmen kovuldumm ve bu 2. kovuluşumm aşağıdan
kızkardeşimle film izlicektik pc de..
yemegımı yaptımm hazırdıı evdee
eşim işten geldıı ..açmısın dedım
yok dedii namaza gidecem camiyee.
tmm dedım gelınce hazırlarımm diye düşündüm
babamdaa duyduu yemicem dedıgınıı
sırf ben aşağıdayımyaa rahatsız olduu benden
çağırdıı gttim içeri
"çık ,yemegını ver" derr..
bende dedim namazda yemıyormuss dedimm,yememgım hazır dedim
çık yukarıı gelir şimdii sofranı hazır et dedi
.......
resmen kovduu .. öyle bir şöyleyişi varkii
fazlalık olduugmuu hissettırıyorr resmen..
............
çıktım eşim geldıı ..hazırlayayımmı dedimm
yok dedii ben babanın yanına ınıyorum bana kuran çalıştırsın bir sayfa kuyup gelıyorum dedi..
.........
çıldıracam artıkk namazlaa -kuranla babamın gözüne girmeye çalışıyor , başardıdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?