Dayanamıyorum artık :(

Allahindan bulsunlar , sana nasil bi hayati layik goruyo ailen
kocani geçtim amca oglu da olsa el oglu sayilir

butun suç seni zorla bu adama verip hayatini karartan babanda ((
elbet oda pi$man olucak ama i$ i$ten geçecek, hep bu dunyada kalicam saniyor herhalde
seni boyle mutsuzluga mahkum edip cezasini çekmeyecekmi snaiyor
o çocuklarin vebali nolucak

Allah yardimcin olsun

''kendi boşansın, bıksın, usansın'' istiyorsun, çünkü yük almak istemiyorsun. ben yapabileceğimi yaptım, ama olmadı deyip rahat olmak istiyorsun. çocuklarınıza, boşanmayı babanız istedi demek istiyorsun. dolayısıyla boşanmanın sorumluluğunu karşı tarafa atıp kurtulmak istiyorsun.. ama kendin de söylediğin gibi ömrün gelip geçiyor işte böyle. eğer imkanların varsa, dimdik dur, kafanı boşalt ve gerçekten ne istediğini düşün. aslında kararı vermişsin zaten, ama yapacak gücü kendinde bulamıyorsun. seni bu denli huzursuz eden biriyle neden kendini harcıyorsun ki??
bi uçağa bindiğimizde bile ne diyorlar? uçakta birşeyler ters giderse ilk başta kendi oksijen maskemizi takıcaz, sonrasında çocuklarımızınkini. yani bir evliliği çocuklarım için sürdürüyorum lafı bana hiç uymuyor. ben de boşanmış bir ailenin çocuğuyum, ayrıca evliyim. ama huzursuz oldugum bi evlilikte, çocuklarımı rol yaparak büyüteceğime, gerçekten mutlu oldugum bi yaşamda büyütürüm ki daha verimli olabileyim. annem de bizler için uzun süre katlanmış; evdeki huzursuzlukları biz pekala anlıyorduk bize yansıtmak istemeseler bile. onlar boşandıktan sonra biz de rahatladık, küçüktük ama aklımız eriyordu. şimdi kardeşim de ben de çok iyi yetişmiş bireyler olduk. biz kadınlar artık akıllandık, dünyaya bir daha gelmicez. bu yaşayabileceğimiz tek hayat, onda da mutlu olmayı haketmiyor muyuz sence?

canın gerçekten durumunuza çk üzüldüm emın olkı her kola gördugumde sen aklıma gelecek ve ben o kolayı içemıycem,şu an senın konunu okurken valla gözlerim doldu benım aklıma soyle bıse gelıyor tabı dogrumu yaparmısın bılemıyorum,basbakana mektup yazsan ne bıleyım zahıde yetişe.muge anlıya felan yazsan derdını anlatsan hem senı ayırıılar hem devlet korumasına alırlar.medya bbu tarz konularda gerçekten guçlu şansını denesen

canım meselenin dini boyutunu soruyorsan karı koca arasındaki nikah ne yazık ki 3 boş ol ile düşüyor..afedersin ama ancak sen başka bir beyle evlenip münasebette bulunduğunda tekrar eşinle nikah kıyabilirsin.noksan bilgim budur.fakat konuya hakim bir hocaefendiye danışmakta fayda var.mesela eşin 3 kere boş ol derken gerçekten seni 3 kere boşamayı mı yoksa bunun hepsini 1 kere düşünerek mi söyledi.bu durumda geri dönüş olabiliyor.araştırın Allah kolaylık versin.inşallah geri dönüşü olmayan bir şey değildir.

konu içinde konu açmış olduk konu sahibesinden özür diliyorum..

evet bugun evlilik yıldönümümüzz.. Benim bittiğim gün.. Hayatımın mahvoldugu gün...

eşiniz namaz kılıyor,kuran okuyor.madem böyle bir maneviyata sahip neden sizi bu denli incitiyor.inancında samimi ise sizi üzmemesini söyleyeceğim fakat akıl sağlığı yerinde değil gibi duruyor.yine de siz daha iyi bilirsiniz.2 evladının annesiyim üzerinde hakkım var deseniz.çünkü sizi bu kadar yıpratmasının vebali çok ağırdır..işe yarayacaksa konuya bu taraftan girin.ama sakin konuşun.artık ortak bir hayat sürmek istemediğinizi dile getirin.Allahım sabrınızı arttırsın hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

evet bugun evlilik yıldönümümüzz.. Benim bittiğim gün.. Hayatımın mahvoldugu gün...

Canım çok üzüldüm durumuna ama malesef insanlar kötüler. Kocamız,babamız da olsalar.
Allah sana yaşadıklarını değiştirebilme gücü ve inancı versin inşallah. İnanırsan olur imkansız diye bişey yok unutma.

o kadar haklısın ki.. ama ben karşıma aldım konustumm eşimi
istemıyorumm senınle anlaşamıyoruzzz,olmuyorr sende kabullen artıkk
bana dedıgı tek şeyy lafı ağzıma tıkayıp "saçmalama se n ne dedıgının farkındamsıın vs. vs.."
yanıı eşimm de benı ıstemıyorr biliyorumm , sevseee ,saygı duysaa,vicdan sahibi biri olsaa benı üzmezzz...
benımle ayrı yatamazzz, ne yapar eder gönlümü eder benımle yatmaya ikna ederdı benı ,yumaşk davranırr bi şekilde benı kendınee çekerdi..
haksız mıyım !! ??

ama yokk kendı benden öncee yatagına gıdıpp yatıyorr, işi düşüncee yanıma gelıyorr tabırı caizsee (affınıza sıgınarakk yazıyorum )
hayvan gıbı saldırıyorr ,tecavüzz derecesındee işini bitiripp defolupp yatagına gdııyorr..aynıı tas aynı hamam devam edıyoruzzz evlilige
bu evde ıkı yabancıyızz.. ne o bana eş ne ben onaa ..
o kendınıı cokk müthiş bir baba zannedıyorr ama
aslaa öyle değil..
süt almaktan acizzz bir insann "BABA" olamazz
...........
şimdii sütlerinide alıyorrr , ama mecburıyteetnn..en ufak bi şeydee ..süt bittigindee
daha gecen aldım ,ne cabuk bitiriyorlarr, çöpemi döküyorsunn ne yapıyorsun ...
diyebılecek kadarr aşşağılık biri..
......
ve ben bu ortamdaa cocujlarımıı yapmacık sevgıyle buyutmek ıstemıyorum, bazen öyle bir noktaya gelıyorum kii.. ben cocuklarıma sevgıden cokk nefreti aşılıyorum
...
boşanırsam, inankınkıı evlatlarımda bendeee düzenlii,sevgi saygı doluu bır hayata kavusacagızzz..Allah'ın iziylee...
İNŞALLAHH

...........

Canım benım öylee mecralara aslaa mektup vs yazamam.. babam benı öldürür..
eşim kolamı alırr ,alır ama başımada kalkarr..
iş varsaa o gece kolamm gelırr ..iş yoksaaa bişe almazzz
kendımıı bi kolaya satıyormusum gibi hissetmek ne kadar ağırr bilirmisinizz
3.350 tl alt tarafıı.. benımm bir geceliğimin fiyatı bu
ben eşimin karısı değil.. altına yatan ........ biriyimm
bana bunu hissettiriyoryaa RABBİM' e havale ettım onuu...

Allah razı olsunn ,teşekkür ederim.. milyonlarca kezzzz aminn diyorum.. Allah'ım sabrımı arttırsın ve benı tez zamanda hayırlısıyla kurtarsınn bu hayattan .. evlatlarımla birliktee..

bu arada namaz kılıyorr kuran okuyorrr evet ama Allah kalbimi biliyorr yalan söylemicemm sizlere..bu lafın günah oldugunuda biliyorum ama ben O'un kıldıgı namazada inanmıyorumm , okudugu Kur'a-ı Kerim' e de inanmıyorum..
hepsi gösteriş,hepsi yapmacıklık..
babamın -babasının gözüne girebilmek içinn yaptıgı fiiller..
....
Allah'ımdan başkası bilemezz belkıdee Rabbim katındaa cokk yüce bir insandır ama benım içinn 0 (sıfır) ...
etkisiz eleman ...

hayır insanlarr kötüü değil..
bakın sizlerde insansınızzz..
ama beni burda yalnız bırakmadınızz, elinizden geldıgındee destek oluyorsunuzz
dualarınızla bana huzur verıyorsunuzzz
........
o yüzden insanlarr kötü değil...
insan olmayı beceremeyenlerr kötü..
...........
hani bir laf varyaa

"iki dakikalıgına insan ol desemm kaç dakıkam kaldı diyee soracak insanlar tanıyorum"
.............

Son düzenleme:
canım Allah yardımcın olsun
bişey sorcam bilmiyorum herşeyi geçtim afedersin ilişkiniz neden tecavüz eder gibi oluyor
ne bileyim sen diretiyorsun o zorla mı?? tövbe tövbeeee
hani öyleyse dicem ki az sabret de bari iyice için parçalanmasın
ne bileyim ne diyeceğimi şaşırdım

bazi aile yapıları böyle maalesef
eş alkolik falan değilse kumar oynamıyosa karı kızı yoksa
o adam iyidir kendini yırtsan ayırtmaz aile büyükleri
Allah hayırlı bir kapı açsın sana ve çocuklarına
hayırlı bir yol açsın canım..

canımm ben O'nu hiç istemiyorum,
tiksiniyorumm ,miğdem kabul etmiyor,kusasım geliyor bana dokunduğu zaman
.........
O'da azzmış gibii ,hiç görmemiş gibi saldırıyoo
ilk baştaa sinyal veriyorr ama ben oralı olmuyorum.. yanıma gelıyorr ugrasıyorr bendee istemedıgımıı bellı edınceee
saldırganlasıyorr,canımı yakıyorr

kollarımıı sıktıgı içinn hep morarıyor
bazenn cok direnirsemm üstümde ne var ne yokk herşeyii parçalıyorr..
.............

adetli oldugum zaman sırf kendınıı tatmın etmek içinn arkadan yakşasıyorr
asla müsade vermedımm ,yapamadıı ama yaklaşması bileee iğrençç
her defasındaa aynı seyı yapıyorrr
..............

internetten dualar vardır oku derim ben bu kdr kötüysen.büyü demiorum dua diorum.

Ne yapmaya çalışıyor bu adam ? Çözemiyorum artık..

evlilik yıldönümümüzü unuttu, dün neden suratın asık dedi..

dün günlerden neydii dedimm
hala hatırlamadıı
evlılık yıldönümümüzdü dedimm
....
özür diledi unutmuşş !!!
...........
umrumda değildi demiyordaaa...

.........
neysee gitmiş bana kaşe bir mont almışş
1 aydırr istiyordumm ,umursamıyorduu ..
dün ne olduysaa almış gelmişş..
demekki neymişş isteyınce alınıyorrr
...
illa küsmü olmam lazımm ,suratmı asmam lazım dediğim olsun dıye

nedenn ben bir şey istedıgımdee tamam demiyordaaa ..böylee küsünceee gidipp ben demeden alıyorr...
..........
kısa bir süre sonraa anlaşıldı neden aldıgıı
benden utanmadann iş istedii..
ben senı mutlu ettım sende benı ett dedii..
............
al götür istemıyorum lanet olsun amacın buydu bunun ıcın aldın dedım..
........
nıye böyle yapıyorsun diyorr,ben senın her dedıgını yapıyorum sende benımkını yapsana diyoo..
ayıpp yaa ne dedıgımı yapıyonn sankıı,ne dedımdee olduu bugune kadar
herseyıı aylarcaa yalvar yakarıştan sonraa yapıyorr..
......
istedıgını yaparsamm bir numarayım,yapmazsamm işe yaramayann biriyim..
dediğini yaparsamm ,istedıgını verirsemm dünyaları önüme seriyorrr
vermezsemm hiç bir haltı haketmiyorum onun gözündee...
....
haketmiyorumm ben bunu yaaa.. istedıgımıı alsın -yapsın dıyeee her defasında onu memnun etmek ıstemıyorum..

ben onun karısıyım yaa karısı ..bişe istiyorsamm bunuu isteyerekk karşılıksz-amaç gütmedenn yapması lazım değil mi..
o karşımdaaa çıkarsızzzz olsunn ben zatenn seve seve ,isteyerekk gönlümden gelerekk her dedıgını yaparım..
ama o öle değil..onun dediği olsunnn öncee.. nasıl olsaa yapar değimi.. karşılıgını illa görecekk

Son düzenleme:
cinselligi birseylere karsilik olarak kullanmissiniz sanirim cok sık. zaten is istedi falan demeniz cok garip. benimle birlikte olmak istedi vs. de yazabilirdiniz. bir de hep erkegin istedigi birsey olarak mi gordunuz tum evliliginiz boyunca?
yanlis anlamazsaniz dun gece bir de bu istegini kabul edip etmediginizi soyleyebilir misiniz?

Boşanmak istemedinizdeki ve mutsuzluğunuzdaki neden nedir merak ettim

canım o kadar dolusun ki artık herşey zor geliyor sana
adamı hem gözden çıkartıyorsun hemde yıldönümümüzü kutlamadı diyorsun
bırak kutlamasın hatırlatmasaydın sende
aranızda cinsellik çok kullanılmış maalesef
adamda bunu kullanıyor sürekli
hakkında hayırlısı...

daha önceki konularınızı bilmiyorum ama yazdıklarınızdan genç yaşta istemeyerek evlendiğiniz için kocanızı hiç sevmeye çalışmamışsınız. belki sevmeye çalışsanız alışmaya çalışsanız hayatı böyle zindan etmeseniz kendinze bu şekilde de üzülmezsinizi. anladığım kadarıyla eşinizle konuşabiliyosunuz da. evlilikte kadına çok büyük görev düştüğünü düşünüyorum. adamın o işte düşkünlüğü varsa sizde aklınızı kullanın ve bu durumu lehinize çevirin. .
zaten canı istediğinde zorla alıyo. 10 dk kapatın gözünüzü istiyomuş gibi yapın bence biçok şeyin değiştiğini görüceksiniz. adam size o iş için mont alıyosa siz isteyerek ona gelseniz belki daha neler yapacak.
o adamı sevemiyosanız hayatınızı zindan etmeden nasıl yaşayacaksınız onu hesaplayın. ve bu iş adamın gönlünü yapmaktan geçiyo sizde onu yapın. sonuçta elin adamı değil kocanız o sizin.
kaçma imkanı yk aile desteği yok boşanamıyosunuz adam boşamıyo o zaman bulunduğunuz şartları güzelleştirmeye çalışın bence.
Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…