lutfen uzulme ya biliyorum cogu insan boyle ama iyi insanlarda var unutma. insallah dogru insanla karsılasırsın..Ben yasayamiyorum bu hayati artik zaten ne zaman yasayabildim ki. Bi insan hem cirkin hem fakir hem berbat bi aileye sahip hem beceriksiz hem gerizekali olabilir mi benim iste bu. Aldigim her nefes benim degilmis gibi sanki yanlislikla dogmus gibi hissediyorum. Her aynaya bakisimda kendimi bogazlamak istiyorum. Bu hayatta simdiye kadar hicbir seyi beceremedim hic kimseye kendimi sevdiremedim hep alay konusuydum. Karsima hep yanlis insanlar cikti. Istedigim bolumu hayvan gibi calismama ragmen kazanamadim. Eve kapadim kendimi. Evde de huzur yok her aksam sarhos bi baba her aksam kavga ve aglayan bir anne. Kucuklukten beri cirkinligimle bilindim 23 nisan gosterilerine sismanim diye beni cikartmayan bi ogretmene sahiptim. Liseye gectim rehberlik hocam istedigim bolumde guzel insanlarin is bulabildigini bu cirkinligimle is sorunu olmayan bi bolume gitmemi soyledi. Hos ikisini bile kazanmayi beceremedim. Sevdigim dedigim adam yuzumdeki kollarimdaki tuylerle surekli ayni pantolonu giyisimle dalga gecti. Nefes alamiyorum bazen bunu da alsin da kurtuliyim diyorum. Cok mu gordun bana mutluluğu ne yaptim ben sana diye agliyorum her aksam. Insanlarla konusamiyorum artik ya beni yine ezerlerse diye. Her gördüğüm insanda onda niye var bende yok deyip kiskanclik yapmaya basladim boyle biri olmak istemiyorum. Artik dayanamiyorum nolur bi cikis yolu gosterin. Alip basimi gitmek istiyorum yeni bir ben yeni bir cevreye sahip olmak istiyorum ama yapamiyorum.
Bu guveni hep yasadiklarim kirdi malesefHiçbiri değiştireilemiyecek şeyler değil. Herkes fit bir vucuda, lazerle temizlenmiş bir yüze sahip değil. Aynı pantolonu giyip giymemekte senin elinde.. hayatımda çirkinlikle kaçırılır diye vasıflandırılcak bir üniv bölümü duymadım. Kilonu zayoflar verirsin hepimiz gibi.
Tek değiştiremeyeceğin ailen, onuda iş bulyr kendine hayat kurarsın.
İsyan etme hepsi senin kendine güvensizliğin yüzünden olan şeyler..
Hayal kırıklıkları olucakki daha iyisi için savaşalım. Korkup kenara çekilirsen ilerde sana rakip olacak kişilere karşı 1-0 yenik başlarsın.Bu guveni hep yasadiklarim kirdi malesefumarım kazanip hayatimi degistirebilirim dediginiz gibi
Sanirim hep kötü dusundukce kotuyu cekmeye basladim. Ama biseylere baslamaya korkuyorum hep sanki olmicakmis yine basaramicakmis gibi. Beynimi degistirmem lazim once sanirimBunlarin hepsini degistirmek senin elinde unutma.
Istedigin bi isi bulasiya tezgahtarlik vs yapabilirsin ve boylelikle kendine yeni giysiler alabilirsin. Kollarin icin lazere gidebilirsin calisinca.
Kiloluysan zayifla. Nebilim biraz makyaj yap sacini duzlestir, cok fark edicektir bunlarin hepsini uygularsan. Sen kendini salmissin bildigin, topla kendini acilen kendine hedefler koy.
Aynen oyle sende basliyo hersey.Sanirim hep kötü dusundukce kotuyu cekmeye basladim. Ama biseylere baslamaya korkuyorum hep sanki olmicakmis yine basaramicakmis gibi. Beynimi degistirmem lazim once sanirim
Liseyi zaten bu sene bitirdim ve su anda tekrar hazirlaniyorum o yuzden calisma imkanim olmadi malesef.Kilondan sikayetciysen kilo ver, bogazini tutmak cevreden duyduklarindan daha fazla zoruna gitmeyecektir.
Killiysan al agdayla, yap bakimini. Herkes cillop gibi mi saniyorsun. Kendine bakipta cirkin olan hic kimse gormedim. Bu durumdan rahatsiz olana kadar birseyler yap kim tutuyor?
Ayni pantolonu giyecegine gir bir yere calis, asgari ucrette olsa cebine temiz her ay bin kusur lira para girecek. Markali bile takilirsin. Is bulamiyorsan da bak millet evde birseyler yapip satiyor, akmasa da damlar.
Sizinki biraz "oturdugum yerde hersey duzelsin" durumu.
Isletmeydi. Orda hep guzel kizlar varmis. Iyi yerlerde de hep manken gibi guzel kizlar calisiyomus devir oyleymis. Aynen boyle demistiRehber Öğretmen öyle dedi demek. Hiç inanamadım doğrusu. Hangi bölümmüş o? Bir söyler misiniz?
Birak Allah askina, oyle bir insana ogretmen denmez! Rezillik resmen, ogretmen dedigin güven vermeli, yol gostermeli!Isletmeydi. Orda hep guzel kizlar varmis. Iyi yerlerde de hep manken gibi guzel kizlar calisiyomus devir oyleymis. Aynen boyle demisti
Yok isletmeydişu çirkin olunca okunamayan bölüm neymiş ya çok merak ettim. Tiyatro falan mı istiyordun? Korkma bu kadn bu tiple oyuncu olduysa ben hayli hayli olurum dediğim çoooooook oyuncu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?