Canım işletme 140 puan alınarak okunuyor. Açık öğretim Anadolu üniversitesi. Bunun için 160 sorudan 12 soruyu doğru yapman gerekiyor. Eşek gibi çalışıp bu puanı alamaman mümkün değil. Demek ki çalışmamışsın. Gir bir çağrı merkezine çalışmaya başla. Ya da mağazaya her neyse. Para kazan, bakımını yap diyete gir. Kollarındaki tüyleri temizlemek için ultra bir çabaya gerek yok. Kendine bakarsan öz güvenin yerine gelecektir.Yok isletmeydi
Çok fazla mezun verdiği için olabilir. Her yıl binlerce mezun veriyor işletme. İşsiz kalmak çok olası. Bu yüzden görsellik çok önemli demek istemiş olabilir. Üslup çok yanlış yalnız hakikaten.Öğretmene bakİşletme güzel insanların okuduğu bir bölüm değil. Hala inanamadım. Neyse. Öğretmen öyle dedi demek. Hala inanamadım. İlginç
Yok artik o kadar soruyu da yaptimCanım işletme 140 puan alınarak okunuyor. Açık öğretim Anadolu üniversitesi. Bunun için 160 sorudan 12 soruyu doğru yapman gerekiyor. Eşek gibi çalışıp bu puanı alamaman mümkün değil. Demek ki çalışmamışsın. Gir bir çağrı merkezine çalışmaya başla. Ya da mağazaya her neyse. Para kazan, bakımını yap diyete gir. Kollarındaki tüyleri temizlemek için ultra bir çabaya gerek yok. Kendine bakarsan öz güvenin yerine gelecektir.
Ben yasayamiyorum bu hayati artik zaten ne zaman yasayabildim ki. Bi insan hem cirkin hem fakir hem berbat bi aileye sahip hem beceriksiz hem gerizekali olabilir mi benim iste bu. Aldigim her nefes benim degilmis gibi sanki yanlislikla dogmus gibi hissediyorum. Her aynaya bakisimda kendimi bogazlamak istiyorum. Bu hayatta simdiye kadar hicbir seyi beceremedim hic kimseye kendimi sevdiremedim hep alay konusuydum. Karsima hep yanlis insanlar cikti. Istedigim bolumu hayvan gibi calismama ragmen kazanamadim. Eve kapadim kendimi. Evde de huzur yok her aksam sarhos bi baba her aksam kavga ve aglayan bir anne. Kucuklukten beri cirkinligimle bilindim 23 nisan gosterilerine sismanim diye beni cikartmayan bi ogretmene sahiptim. Liseye gectim rehberlik hocam istedigim bolumde guzel insanlarin is bulabildigini bu cirkinligimle is sorunu olmayan bi bolume gitmemi soyledi. Hos ikisini bile kazanmayi beceremedim. Sevdigim dedigim adam yuzumdeki kollarimdaki tuylerle surekli ayni pantolonu giyisimle dalga gecti. Nefes alamiyorum bazen bunu da alsin da kurtuliyim diyorum. Cok mu gordun bana mutluluğu ne yaptim ben sana diye agliyorum her aksam. Insanlarla konusamiyorum artik ya beni yine ezerlerse diye. Her gördüğüm insanda onda niye var bende yok deyip kiskanclik yapmaya basladim boyle biri olmak istemiyorum. Artik dayanamiyorum nolur bi cikis yolu gosterin. Alip basimi gitmek istiyorum yeni bir ben yeni bir cevreye sahip olmak istiyorum ama yapamiyorum.[/QUOTE
o insanların kalitesizliği. takma kafana. ilkokul öğretmenin çok ayıp etmiş. hiçbir çocuğun onuru kırılmamalı. böyle öğretmenlerin canı cehenneme. çirkin değilsin. bundan çok eminim. sadece karamsarsın. özgüvenin yüksek olsun. kişiler seni dış görünüşüle değil de o özgüvenle hatırlasın.
Bir silkelen ya bir bacağın olmasaydı ya elin kolun tutmasaydı yada o beenmediğin annen yada baban yatalak olsaydı dahamı mutlu olucaktın.Önemli olan yeni kıyafetler giymekmi hayır asla önemli olan içindekidir.Kıyafetler seni taşımaz sen onları taşırsın.Kilomu ben senelerce kiloluydum hamileliğimde zayıfladım.Çok varlıklıydık sonra battık yoluğuda iyi bilirim ama hiç bir zaman oturup ağlamadım ne şişmanın nede paramız yok diye.Hep şükrettim sağlığımız yerinde diye en büyük zenginlik sağlık.Bak şimdi ben mühendisim bebeğim var yeni boşandım babamın evindeyim kimseye eyvallahım yok kendi paramı kendim kazanıyorum.Kimse beni güzeli yada çirkinim kilolu yada zayıfım diye işe almadı işimi layıkıyla yapayım diye işe aldılar.Ne aileni yadırga nede paranın olmadığını.Annesi babası olmayıpta yetimhane köşelerinde büyüyen ve senin yerinde olmak için gözlerini ellerindeki varını yokunu harcamak isteyen o kadar çok insan varki.Ailenin kıymetini bil.Çamurdanda olsa onlar senin ailen.Ancak kaybettiğinde anlarsın onların kıymetini o zamanda iş işten geçmiş olur.Ben yasayamiyorum bu hayati artik zaten ne zaman yasayabildim ki. Bi insan hem cirkin hem fakir hem berbat bi aileye sahip hem beceriksiz hem gerizekali olabilir mi benim iste bu. Aldigim her nefes benim degilmis gibi sanki yanlislikla dogmus gibi hissediyorum. Her aynaya bakisimda kendimi bogazlamak istiyorum. Bu hayatta simdiye kadar hicbir seyi beceremedim hic kimseye kendimi sevdiremedim hep alay konusuydum. Karsima hep yanlis insanlar cikti. Istedigim bolumu hayvan gibi calismama ragmen kazanamadim. Eve kapadim kendimi. Evde de huzur yok her aksam sarhos bi baba her aksam kavga ve aglayan bir anne. Kucuklukten beri cirkinligimle bilindim 23 nisan gosterilerine sismanim diye beni cikartmayan bi ogretmene sahiptim. Liseye gectim rehberlik hocam istedigim bolumde guzel insanlarin is bulabildigini bu cirkinligimle is sorunu olmayan bi bolume gitmemi soyledi. Hos ikisini bile kazanmayi beceremedim. Sevdigim dedigim adam yuzumdeki kollarimdaki tuylerle surekli ayni pantolonu giyisimle dalga gecti. Nefes alamiyorum bazen bunu da alsin da kurtuliyim diyorum. Cok mu gordun bana mutluluğu ne yaptim ben sana diye agliyorum her aksam. Insanlarla konusamiyorum artik ya beni yine ezerlerse diye. Her gördüğüm insanda onda niye var bende yok deyip kiskanclik yapmaya basladim boyle biri olmak istemiyorum. Artik dayanamiyorum nolur bi cikis yolu gosterin. Alip basimi gitmek istiyorum yeni bir ben yeni bir cevreye sahip olmak istiyorum ama yapamiyorum.
İlk olarak şu iki cümleye takıldım..Kilolu olduğunuz için sizi oyunlara almayarak özgüveninizi kıran öğretmen adı altındaki karakteri bozuk şahıs ve ondan daha vahimi '' guzel insanlarin is bulabildigini bu cirkinligimle is sorunu olmayan bi bolume gitmemi soyledi'' dediğin beyin özürlü kişi..NE alaka !!23 nisan gosterilerine sismanim diye beni cikartmayan bi ogretmene sahiptim. Liseye gectim rehberlik hocam istedigim bolumde guzel insanlarin is bulabildigini bu cirkinligimle is sorunu olmayan bi bolume gitmemi soyledi.
yasın cok güzel bi kere.bence cok sanslısın. mesela ben heycanı adrenalni degişimi cok severim.kilom normal ama sırf o heyecanı ve hırsı hissetmek için diyetteyim. ki daha neler neler.Ben yasayamiyorum bu hayati artik zaten ne zaman yasayabildim ki. Bi insan hem cirkin hem fakir hem berbat bi aileye sahip hem beceriksiz hem gerizekali olabilir mi benim iste bu. Aldigim her nefes benim degilmis gibi sanki yanlislikla dogmus gibi hissediyorum. Her aynaya bakisimda kendimi bogazlamak istiyorum. Bu hayatta simdiye kadar hicbir seyi beceremedim hic kimseye kendimi sevdiremedim hep alay konusuydum. Karsima hep yanlis insanlar cikti. Istedigim bolumu hayvan gibi calismama ragmen kazanamadim. Eve kapadim kendimi. Evde de huzur yok her aksam sarhos bi baba her aksam kavga ve aglayan bir anne. Kucuklukten beri cirkinligimle bilindim 23 nisan gosterilerine sismanim diye beni cikartmayan bi ogretmene sahiptim. Liseye gectim rehberlik hocam istedigim bolumde guzel insanlarin is bulabildigini bu cirkinligimle is sorunu olmayan bi bolume gitmemi soyledi. Hos ikisini bile kazanmayi beceremedim. Sevdigim dedigim adam yuzumdeki kollarimdaki tuylerle surekli ayni pantolonu giyisimle dalga gecti. Nefes alamiyorum bazen bunu da alsin da kurtuliyim diyorum. Cok mu gordun bana mutluluğu ne yaptim ben sana diye agliyorum her aksam. Insanlarla konusamiyorum artik ya beni yine ezerlerse diye. Her gördüğüm insanda onda niye var bende yok deyip kiskanclik yapmaya basladim boyle biri olmak istemiyorum. Artik dayanamiyorum nolur bi cikis yolu gosterin. Alip basimi gitmek istiyorum yeni bir ben yeni bir cevreye sahip olmak istiyorum ama yapamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?