Dayanamiyorum artik!!!!!!!!

neye sahipsem hepsi inat yuzunden yeminle:)

Hep daha iyisini istedigimiz icinmi elimizdekilerle yetinmeyi bilmiyoruz dersin?
Kendini sevmekle baslamalisin.
Ama herseyden once destek şart görünüyor.

çevrenizdeki herkes mi cins anlamadım.
yıllarca medya kuruluşlarında, reklam ajansında müşteri temsilciliği yaptım, hep güzel, manken gibi kadınların yaptığı bir iş olarak bilinir ama gayet kilolu olup sektör kurdu arkadaşlarım vardı, keza ben de hamileyken 80 küsür kilolarda top gibi yuvarlanarak çalıştım, kimse şişkosun sivilcelisin bu işi yapamazsın demedi. siz önerileri yanlış yorumluyor olabilir misiniz? hele ki 55 kiloyken...

Canım benim sen ne uzuluyorsun onlar kimki senle dalga geçiyor kendi yucelt biraz hayatının sonuna kadar ailenin yanında olmayacaksin iş konusunda da şimdilik asgari ücretle bir yere gir benimde sana benzer bir arkadasim var evde durmamak için hep çalışır bu arada hiç yakın arkadasin yok mu derdini anlatacagin ?

Ailen niye berbat ? Ne açıdan böyle düşünüyorsun ? Anası babasız bunca insan varken

bence temiz ve fresh görüntü güzellikten çok önemli . güzellik hakikaten çok değişken çünkü . biraz spor yapın , her zaman temiz olun ve epilasyonu aksatmayın özgüveniniz büyük ölçüde artar . siz vücudunuzu aşırı güzel yapabilirsiniz böyle düşünün. yüzünüz için arkadaşların tavsiyeleri çok doğru . artık makyaj o kadar yaygın ki kimsenin kaşı seyrek değil , kimsenin kirpiği kısa değil ya da ne bileyim herkesin cildi pürüssüz :) siz kusurlarınızı doğal kapatacak bir makyaj yapıp gayet Mutlu olabilirsiniz . birazcık kendinizi farkedin . boşverin rehberlik hocasını .

Hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim zaman ayirip uzun uzun yazmissiniz sınavı kazanamayinca kendimi kapamistim her seye alt tarafi bi sinav iste yaşımdan dolayi sanirim en azından kendime saygi duymayi bi sekilde ogrenmem lazim. Dun bu sitede gezerken olumlamalar telkin gibi seyler gördüm onlari yapmaya baslayacagim ve simdiden basaricak gibi hissediyorum bide su ygs sonucu iyi olursa degmeyin keyfime biraz topluma karisirsam zamanla her sey daha guzel olucak umarim.

65 civariydim onu söylediğinde ve pek sisman hissetmiyodum acikcasi. Ne zaman onu dedi nasi sinir olduysam 55 e dustum bir senede hala da sisman goruyorum kendimi vermeye devam ediyorum bakalim nereye kadar

sen bikaç kişiye takılmışsın
bana dişleğim diye fare diyen oldu
bir zamanlar aşık olduğum çocuk karikatür gibi komik olduğumu söyledi hep güldü komik buldu
sivilcelerim yüzünden yıllarca çirkin yüzün hep kırmızı dendi
sonra gözlerim kocamandır pörtlek şuna bak gece görsem korkarım diyen erkek oldu:)
ya herkesin hayatında oluyor ki bunlar
ev yaşamı desen kimin evi huzurlu
kimin hayalleri tam anlamıyla gerçek oldu?
ama herkes bi yerinden yakalamaya çalışıyor hayatı işte
herkes neresinden mutlu olurum ben diye çekip çıkarmaya çalışıyor yaşamının
kendini ruhunu hiçe sayma saçma sapan konuşan insanlar yüzünden
ve tadını çıkar
ne güzelse hayatında küçücük de olsa onun tadını çıkar

Kilo sorunu da tüyler de halledilebilir yeter ki karar ver ve başla ailen ise zaman geçtikçe daha az canını acıtacak eğer spora vakit ayırır ve kendinle meşgul olursan aileni duymamaya başlarsın ama önce inan değişen insanları örnek al ve neden ben demeyi bırak bir başlasan değişmeye arkası gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…