dayanamiyorum artik

nurella3449

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
197
181
103
36
Tam 6 sene sevgili olduk esimle. Bana o kadar duakunduki. Benim okulum bitti evlenmeye karar verdik. Benim iyi bi isim var. Onun dogru durust bi isi olmadi. Gecmiste gecirdigim onemli bi rahatsizliktan dolayi ailem bana cok deger verdigi icin kabul etti. Nisanlilikta basladi sikintilar. Beni cok seven adam degismeye basladi. Evlendik. Iyice degisti. 1 yillik evliyiz. Her tartisma buyuk kavgalarla bitiyo. Konusmayi beceremiyoruz. Dinlemiyo beni. Tam derdimi anlatacagim kavga cikariyo. Her kavgada bosanmak istiyorum. Dayanamiyorum artik. Umursamaz biri oldu. Eskiden beni canini verecek kadar seven adam gitti hayvanin teki geldi. Bosansam kendi ayaklarim ustinde durabilirim ama ailem cok uzulecek. Gerci bu yasadiklarimdan onlarin haberi yok. Bilseler 1 dakika durdurmazlar. Ne yapacagimi bilmiyorum.

Boşanırsanız bir kere üzülürler. Boşanmazsanız siz bu eziyeti çektiğiniz için her gün üzülürler,
Sırf ailenizin üzülmemesi için boşanmadığınızı düşünmüyorum. Bitirmek istemediğiniz için boşanmıyorsunuz.
Aile terapistine gidebilirsiniz eğer umut görüyorsanız

Çocuk yokken iyice düşün kararını ver. Daha bir senede bu hale gelindiyse bide çocuk olursa kafadan bi bi sene daha sürünir üçüncü senede patlar bu evlilik ama o zaman da heba olan bide bebek olur ortada. Ailen bu sefer sana mı üzüzlsün torununa mı

Tek sorun kavga etmek konusamamaksa... bu cozulur. Sizden biktigini,eskisi kadar sevmedigini,iliskinin rutine dondugunu dusunuyorsaniz... size bi oneri,biraz onsuz biryerlere gidin kalin. Mesela ailenizle ayri sehirlerdeyseniz falan.. ayri kalmanizda yarar var bence,birbirinizi ozlersiniz. Eve gelip gidip sizin olmadiginizi gorsun,kapiyi actiginda duvarlar ustune gelsin de gorsun gununu bi... ama calisiyorum demissiniz, izniniz olcak mi gidebilecek misiniz bilmem..

Bu yaz 1 ay yoktum evde hem onun ailesine hem kendi aileme gittim. O zaman cok ozledigini falan soyluyodu. Gelincede anlasim ozledigini. Sorunlarimizin temelinde yatan sey ben aileme asiri duskunum o ise kendi ailesini umirsamiyo. Bu evliligi ailemden cok ben istedigim icin simdide aileme karsi rencide olmamak icin hareketlerini kontrol etmek istiyorum. Buda sorun oluyo.

Eskisi kadar sevmedigini kesinlikle dusunuyorum. Ben evlendikten sonra daha cok baglandim. Esim ise isini yorgunlugunu bahane ederek uzaklasti sanki benden. Yatak odasi disindada sarilip opmesini ilgilenmesini iatiyorum. Ama yok. Icinden mi gelmiyo bilmiyorum.

Olmuyorsa zorlamayın bence...
Bu hayatta kimseye fedakarlık yapmaya gelmiyor üzülen sen oluyorsun...

Bu yaz 1 ay yoktum evde hem onun ailesine hem kendi aileme gittim. O zaman cok ozledigini falan soyluyodu. Gelincede anlasim ozledigini. Sorunlarimizin temelinde yatan sey ben aileme asiri duskunum o ise kendi ailesini umirsamiyo. Bu evliligi ailemden cok ben istedigim icin simdide aileme karsi rencide olmamak icin hareketlerini kontrol etmek istiyorum. Buda sorun oluyo.

Tamam da her insan ailesine ayni derecede duskun olmak.zorunda mi,degil.. bence sorun bu da olmasin. Araniza neden bi aile faktoru sokasiniz ki.. ailem uzulmesin,ben.mutsuz olursam dondu dolasti kurkcu dukkanina geldi demesinler diye mi bazi seylere katlaniyorsunuz mesela.. Aileniz siz evliligi basinda cok istemis de olsaniz,oh iyi oldu demez merak etmeyin.. anne baba bu,demezleeeer. Her zaman arkanizda dururlar yani. O seyi bi cikarin kafanizdan. Ilginizi evliliginize verin. Iki aile de olayin disinda dursun. Bence anladigm kadaryla zaten olaydisi ikisi de ama siz kafanizda onlari cok katiyorsunuz,herseyde ailenizi dusunuyorsunz falan... birakin iste oyle dusunmeyiiii..
Biribirinizi de ozlemissjnz,ne guzel iste. Demekki seviyorsunuz ikiniz de..

Back
X