dayanamıyorum onu aramak üzereyim beni aramaktan vazgeçirin

şu an diğer konularını okudum.

gidip bir uzman desteği alman gerektiğini düşünüyorum.

bu aşk sevgi filan değil, hastalıklı bir şekilde bağlısın bu adama..

Canim ben seni anliyorum bu karaktersiz erkekler boyle iste acik kapi birakirlar hep. Ama sevdiklerinden degil nasilsa onu seven gel diyince gelicek egosunu tatmin edicek biri var onu bekleyen. Yapma kendine bunu farzetki öldü ya yada hic tanimadin farzet. Ararsa acma kapında yatsa su bile verme. Cunku bu adamdan ne koy olur ne kasaba. Yillar geciyo farkinda misin? Boyle a.i kopek herifler insanı yerinde saydirir olan sana olur sonra. Bi bakarsin evlenmis biriyle zamanini harcama. Suslen puslen calis kursa git yemek yap biseyler yap ama hayatindan beynindek cikar onu

Adam senden şizofren değilim raporu istemekte ne kadar haklıymış oysaki

Bir Arkadaşımın böyle bir durumda kendini telkin biçimi geldi aklıma:
"varsayıyorum ki bir kumar oynadım,kaybettim , hepsi bu " kulağımda küpedir

Seni engellemiyor çünkü büyük ihtimalle cinsel ihtiyaçlarını karşılıyorsun veya egosuna iyi geliyorsun

Çimenin konuları , bana bir üyenin konularını anımsatıyor : Sudamlası diye bir üye vardı , o da 36 yaşında 1 evlik geçirmiş 176-178 boyunda güzel giyinmeyi bilmiyen ayrıca aşk konusunda inanılmaz takıntılı ve en son ki konuları 25 yaşında bir sevgilisi vardı defalarca konu açıp durdu hatta baya yorum yapmıştık. Şuan çimenin konuları ne bilim aynı tarz aynı konuşma benzer profil aklımı karıştırmıyor diil Bibibella hatırlarsın diye düşünüyorum

Su damlası ve çimen yeşili... isimlerde aynı tarzmış. İlginç

Evet bildim valla olabilir de o da hiç normal değildi ama bunu yöneticiler çözer 2. Üyelikse

Sen hala bir ihtimal ya sewiyosa die ufak ayrintilara takiliosun benm aldgm benim yaptigim onemli olan onn kalbi o seni kalbinden atmis digerlerini atsa ne olur atmasa ne olur... canin cok yanicak ama arama aradikca senden tiksinicek ne yapiskan bi kiz kirtulamadim diycek .kuzenim 9 senelik iliskisini bitirdi kiz arayp duruyordu kizla dalga geciodu oda engellemedi akrabalarida ne yapisik diodu bize yakasini silkeliodu aman aman zar zor kirtldm die sende ayni pozisyona dusme

Konularına baktım daha önce kürtaj olmuşsun. Evlenmiş miydin yoksa bu adamdan mıydı bilmiyorum ama bu adamdan değilse kürtaj olduğunu falan biliyor mu bu adam? Ayrıca böyle ağır bişey yaşamış bi kadın olarak böyle bi erkeğin peşine takılmaktansa artık mutlu edecek birinin karşına çıkmasını sakince beklesen?

Adam seni niye engellesin ki

... yapacak birini bulamadığında yada canı ... yapmak istediğinde tek telefonuyla ayağına gidip işini görüyorsun

Böyle çirkin bir cümle kurmamam gerekli belki ama adama istediğini vermeye hazır bir kadını adam niye hayatından tamamen çıkartsın

Onun "ateş edip unuttuğu" kadın olmaya devam etmek için durma ara !

Atmayi dsundugunuz mesajlar cok fena deli gibi asik oldugm esim bunlari soylese buz gibi sogurum.once bi durusu olacak insanin kendine saygisi olmali

Cok mu yalnizsin
Arkadasin dostun cevren yok mu?
Bir erkege asik olabilirsin.ask yasayabilirsin
Baglanabilirsin.
Ama sen bağımlı olmussun.
Bu hissettigin ne ask ne tutku hic birisi degil.
Kendini sev once ve ona mecbur olmadığını bil.

Evet istese engeller ama sen onun EGO'sunu oksuyorsun
Fotonu cüzdanında koyması ne fayda adam sokakta elini tutmuyor Bile

Kaldı ki bu hareketleri kafanı karıştırmak ıcın
Yapma kendine bunu

İstemiyor seni
Daha önceki konuna baktım cüzdanı öylesine takıyorum anlam yükleme demişti

Ben de bana gelen hediyeleri kullanırım o kişiyi önemsediğimden değil niye atayım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…