- Konu Sahibi cimenyesili1
-
Arkadaşlar hemen hepiniz benim saplantılı bir ruh hastası olduğumu düşünüyorsunuz farkındayım ama eklemediğim detaylar vardı izninizle onları yazıyorum
bu adamla son buluştuğumuzda çantasında benim resmim ve onunla ilk buluşmaya giderkenki otobüs içinde alalade bir peçeteye yazdığım not duruyordu ve yine son görüşmemizde bana bir saksı gül aldı ve en önemlisi beni telefondan ENGELLEMİYOR.bu kadar istemese beni rahatsız olsa neden böyle yapsın? şimdi yorumlarını merak ediyorum.
Adam senden şizofren değilim raporu istemekte ne kadar haklıymış oysakiArkadaşlar hemen hepiniz benim saplantılı bir ruh hastası olduğumu düşünüyorsunuz farkındayım ama eklemediğim detaylar vardı izninizle onları yazıyorum
bu adamla son buluştuğumuzda çantasında benim resmim ve onunla ilk buluşmaya giderkenki otobüs içinde alalade bir peçeteye yazdığım not duruyordu ve yine son görüşmemizde bana bir saksı gül aldı ve en önemlisi beni telefondan ENGELLEMİYOR.bu kadar istemese beni rahatsız olsa neden böyle yapsın? şimdi yorumlarını merak ediyorum.
Allah aşkına şuna kız demeyin 36 yaşında koca kadınEn son bulusmanizdan sonra fikri degisti demek ki.
Adi ustunde en son bulusma.
Bitmis gitmis .
Adam seni is te mi yorrrr..
Ne gurursuz kizsin ya.....
Hee anan da seni eloğluna paspas olasın diye doğurdu zaten dimi
Ay lütfen ya, ondaki alet edevat başka erkekte de var yani nesinden vazgeçemiyorsun? Aşk değil sendeki takıntı.
Su damlası ve çimen yeşili... isimlerde aynı tarzmış. İlginçÇimenin konuları , bana bir üyenin konularını anımsatıyor : Sudamlası diye bir üye vardı , o da 36 yaşında 1 evlik geçirmiş 176-178 boyunda güzel giyinmeyi bilmiyen ayrıca aşk konusunda inanılmaz takıntılı ve en son ki konuları 25 yaşında bir sevgilisi vardı defalarca konu açıp durdu hatta baya yorum yapmıştık. Şuan çimenin konuları ne bilim aynı tarz aynı konuşma benzer profil aklımı karıştırmıyor diilBibibella hatırlarsın diye düşünüyorum
Evet bildim valla olabilir de o da hiç normal değildiÇimenin konuları , bana bir üyenin konularını anımsatıyor : Sudamlası diye bir üye vardı , o da 36 yaşında 1 evlik geçirmiş 176-178 boyunda güzel giyinmeyi bilmiyen ayrıca aşk konusunda inanılmaz takıntılı ve en son ki konuları 25 yaşında bir sevgilisi vardı defalarca konu açıp durdu hatta baya yorum yapmıştık. Şuan çimenin konuları ne bilim aynı tarz aynı konuşma benzer profil aklımı karıştırmıyor diilBibibella hatırlarsın diye düşünüyorum
seni aramiyor hadi oğlunu da mı özlemiyor ? nasıl olur ya
Sen hala bir ihtimal ya sewiyosa die ufak ayrintilara takiliosun benm aldgm benim yaptigim onemli olan onn kalbi o seni kalbinden atmis digerlerini atsa ne olur atmasa ne olur... canin cok yanicak ama arama aradikca senden tiksinicek ne yapiskan bi kiz kirtulamadim diycek .kuzenim 9 senelik iliskisini bitirdi kiz arayp duruyordu kizla dalga geciodu oda engellemedi akrabalarida ne yapisik diodu bize yakasini silkeliodu aman aman zar zor kirtldm die sende ayni pozisyona dusmedefol git istemiyorum da dedi seninle aşkımdan ölsem de evlenmem dedi dedi de dedi bir s...tir git demediği kaldı ve ben şu an kendimi berbat hissediyorum.onu aramamak için buraya yazdım beni vazgeçirin.
..............................................
GÜNCELLEME
Arkadaşlar hemen hepiniz benim saplantılı bir ruh hastası olduğumu düşünüyorsunuz farkındayım ama eklemediğim detaylar vardı izninizle onları yazıyorum
bu adamla son buluştuğumuzda çantasında benim resmim ve onunla ilk buluşmaya giderkenki otobüs içinde alalade bir peçeteye yazdığım not duruyordu ve yine son görüşmemizde bana bir saksı gül aldı ve en önemlisi beni telefondan ENGELLEMİYOR.sorduğumda da ben kimseyi engellemeyi sevmem diyor.bu kadar istemese beni rahatsız olsa neden böyle yapsın? şimdi yorumlarını merak ediyorum.
Evet istese engeller ama sen onun EGO'sunu oksuyorsunArkadaşlar hemen hepiniz benim saplantılı bir ruh hastası olduğumu düşünüyorsunuz farkındayım ama eklemediğim detaylar vardı izninizle onları yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?