- Konu Sahibi cimenyesili1
-
Şu kaba saba odun adamların kadınları bu kadar çekmesiiiii :/ Aksiyon istiyoruz galiba. Beni kabul etmesin, beni istemesin, bana küfür etsinn :/ Genel anlamda söylüyorum.defol git istemiyorum da dedi seninle aşkımdan ölsem de evlenmem dedi dedi de dedi bir s...tir git demediği kaldı ve ben şu an kendimi berbat hissediyorum.onu aramamak için buraya yazdım beni vazgeçirin.
abooooovvv sakın deme deme bunları gerekirse acıdan kıvran inle ama deme bu yazdıklarınıbeni bırakıp gitme ne olur seni bu kadar seven insanı elinin tersiyle itme yalvarıyorum her şeyi unutup baştan başlayalım söz vermiştin bırakmayacaktın benilütfen bitmedi de lütfennn yalvarıyorum
Ah canım benim seni çok iyi anlıyorum. Ama sakınn bunu kendine yapma. Bende çok sevdim hayatımda ilk kez sevmiştim televizyonda görüp aşık oldum nerden bileyim normal hayattta karşıma çıkacağını korumaydı ve 7 ay sonra karşılaştık bayılmışım. Velhasılkelam 3 yıl birlikte olduk ama sonu olmayacağı için ayrıldık. Neler yaptım dönmedi. Sonrasında yeter dedim vazgeçtim ve kendisi 4 ay sonra peşime düştü. Oturduğum evden taşınmıştım komşulara yalvarır olmuş beni bulmak için nafile aileme yalvardı nafile çok dualar etmiştim evlenelim diye şimdide çok şükür olmadı diye dua ediyorum 2 aylık evliyim. Beni çok seven düşünen bi kocam var rabbime şükrediyorum. Diyeceğim o ki yaşadıklarımı göz önünde bulundur. Vazgeçtiğin an onun savaşı başlıyor zaten şakın kendine bu eziyeti yapma gururunu düşün. Ben çok pişmanım keşke koşmasaydım peşinden. Rabbim ne derse o olur biraz gururlu ol. Ve allahtan başka kimseye yalvarma ! Umarım bu saplantından kurtulursun allah yardımcı oldun..defol git istemiyorum da dedi seninle aşkımdan ölsem de evlenmem dedi dedi de dedi bir s...tir git demediği kaldı ve ben şu an kendimi berbat hissediyorum.onu aramamak için buraya yazdım beni vazgeçirin.
arama sakin boyle seyler soyleyen bi adam aranmaz kendini ye istersen sakin arama sonra bu kiz keklik bak okadar sey yaptim gitmedi derdefol git istemiyorum da dedi seninle aşkımdan ölsem de evlenmem dedi dedi de dedi bir s...tir git demediği kaldı ve ben şu an kendimi berbat hissediyorum.onu aramamak için buraya yazdım beni vazgeçirin.
seni aramiyor hadi oğlunu da mı özlemiyor ? nasıl olur yaBende eşimden ayrıldım . Neredeyse 3 ay oldu. resmi boşanma olmadı. Ne olduysa dün geceden beri kendimi berbat hissediyorum. O hiç yazıp aramıyor sormuyor hatalı olmasına rağmen. Dün instagramda birini takip ettiğini gördüm ve o andan itibaren bittim resmen.
Aramamam ve yazmamam lazım. Engel olmam lazım kendime. Unutmam ve umursamam lazım.
Nasıl olacak, insanlar bu süreçleri masıl atlatıyor bilmiyorum. 15 aylıkta bir oğlum var
Perişanım resmen.
Arkadaşlar hemen hepiniz benim saplantılı bir ruh hastası olduğumu düşünüyorsunuz farkındayım ama eklemediğim detaylar vardı izninizle onları yazıyorum
bu adamla son buluştuğumuzda çantasında benim resmim ve onunla ilk buluşmaya giderkenki otobüs içinde alalade bir peçeteye yazdığım not duruyordu ve yine son görüşmemizde bana bir saksı gül aldı ve en önemlisi beni telefondan ENGELLEMİYOR.bu kadar istemese beni rahatsız olsa neden böyle yapsın? şimdi yorumlarını merak ediyorum.
ENGELLEMİYOR çünkü sen onun EGOSUNU TATMİN EDİYORSUN. Canı isteyince sana ulaşacak birlikte olacak iki gülecek sonra yallah diyecek. Nasılsa sen hep ordasın bıraktığı yerde duruyorsun vazo gibi. Bu yüzden sen onu engelle hatta hattını değiştir bu heriften bi cacık olmaz. Ve yine söylüyorum, onu erkek yapan donanım başkalarında da var hatta fazlasıyla. Onda olmayan şeyler bile başkasında var, karakter gibi zeka gibi.Arkadaşlar hemen hepiniz benim saplantılı bir ruh hastası olduğumu düşünüyorsunuz farkındayım ama eklemediğim detaylar vardı izninizle onları yazıyorum
bu adamla son buluştuğumuzda çantasında benim resmim ve onunla ilk buluşmaya giderkenki otobüs içinde alalade bir peçeteye yazdığım not duruyordu ve yine son görüşmemizde bana bir saksı gül aldı ve en önemlisi beni telefondan ENGELLEMİYOR.bu kadar istemese beni rahatsız olsa neden böyle yapsın? şimdi yorumlarını merak ediyorum.
Arkadaşlar hemen hepiniz benim saplantılı bir ruh hastası olduğumu düşünüyorsunuz farkındayım ama eklemediğim detaylar vardı izninizle onları yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?