Dayanamıyorum ve Yaşamak İstemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kirlangiic_cigligii

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
92
-1
6
31
Dün bir konu açtım ama yanlış anlaşıldım sıkıntılarım yüzünden kendimi yanlış ifade ettim. Artık dayanamıyorum maaşın yarısını krediye veriyorum birikim yapacaktım ben çocuğumuz olduğunda 2 sene evde kalıp ona ben bakacaktım evde iken eşimin eline bakmamak için kenarda en azından 20 30 binim olsun istiyordum.
Eşime açtım konuyu arabayı satalım 15 bin daha uygun bir araba alalım diyor ama çok üzülür biliyorum arabaya alıştı seviyor yok dedim çocuğu erteleyelim.
Şu an 26 yaşındayım zaten seneye çocuk yapacaktık şimdi 2 sene sonrası oldu bu fikir de gücüme gidiyor.
Her sabahın 7 sinde kalkıp şartları zor bir kurumda çalışmaya gidiyorum birikim yapiyor muyum yok kıyafet bile alamıyorum istediğimi alamıyorum dün yarım kilo kıyma alalım dedim eşim Bi an paramız yok dedi sonra pişman oldu onun hiç kalmıyor kredisi var lira fatura Mutfak 6 bin gidiyor.
Yapamıyorum 30 yaşında anne olmak istemiyorum şimdi odama geldim ağlıyorum az önce bu fikri ben eşime sundum ama yapamıyorum küçümsemek değil sadece emeğimin karşılığı diğer kızlar evlenip aa şu zaman çocuğum olsun yoksa zor olur diye hesap yapmıyor çare işi bırakmak mı arabayı satmak mı çocuktan vazgeçmek mi yoksa hayata son vermek mi? (

Hayata son vermek diye birşey aklından bile geçmesin. Ac değilsin açıkta değilsin seni seven bir eşin var

Ya bir sakin olun daha 26 yaşında ne garip düşünceler bunlar . Ben 26 yaşında evli bile değildim, 29 yaşında evlendim 34 yaşında anne oldum. Şimdi 41 yaşındayım ve keşke 1-2 sene daha bekleyip öyle anne olsaydım diyorum.sanki 48 yaşındaymış anne olmak için son 1-2 senen varmış gibi bu me bunalım böyle. Lütfen bir doktora git , terapi al bu kafayla anne olsan bile çocuğuna yeterli olabileceğini sanmıyorum. Sağlığın yerinde işin var eşin var intihar etmeyi düşünüyorsun ! Borçlarınız olduğu için , bu zamanda borcu olmayan kimse yok, herkesin kendine göre borcu var. Borcunuzu ödeyin, doktora gidin ve sonra hamile kalın inşallah

Eşimin ailesinden destek almak Allah korusun ev almadılar eşya almadılar ona rağmen minnet ediyorlar. Benim annemin de kredi çektiğimizden haberi yok.

bu kadar sıkıntıdaysanız arabanızın modeli düşse eşinizin inciler dökülmez.30 yaşında anne olmakta bir problem yok kaldı ki bu kadar maddiyatsızlığa çocuk yapılmaz.Sabahın 7'sinde kalkmak gayet normal bi saat ve memursunuz bir de özel sektörde çalışsaydınız ne hale gelirdiniz kim bilir.daha 26 yaşındasınız biraz güçlü ve çözüm odaklı durun.6 bin liralık masraf ne öyle 2 kişiye? krediyi ne için çektiniz?

Eşimin ailesinden destek almak Allah korusun ev almadılar eşya almadılar ona rağmen minnet ediyorlar. Benim annemin de kredi çektiğimizden haberi yok.
Çok klişe olacak ama bir psikolaga gitmeni öneririm gerçekten dert edecek biseyin yok . Çocuk evet evlenince herkes istiyor ama 30 yaşında olup 25 yaşın da gibi duran insanlar var . Artık herkes genç gösteriyor 30 a gelince yaslancam ben 40 olcam çocuk 10 gibi hesaplar yapma daha çok bunaltır seni .

Hayır 6 bin kredi içinde bizim masrafımız lira fatura Mutfak 2.5 3 bin

Daha neler ya yaşama son vermek mi.
İyi bir psikolojide değilsin orası bariz ortada
Kira fatura ve mutfak gideri 6bini nasıl buluyor,orayı anlamadım , yarım kilo kıyma ya verecek para yokken bide..

Arabayı satın toplu tasımayla idare edin. O parayı düze cıkana kadar krediye kullanın. Çocuğu erteleyin kira,fatura ve mutfaga nasıl 6bin gidiyor kredi dahil mi ? 3bin mutfağa nasıl gider ? Pazara çıkın yemekleri 2 günlük yapın 500 tlye iner mutfak masrafı.
Bir de burada borcum var diyenlerin %60 ı düğünden kalma borcunu ödüyor. Ve lüks esya alıyor. Madem bu kadar sıkıntı olacak düğün yapmayıverin esyaları en lüksünden almayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…