dayanamıyorum yardım edin

evet tsk ederim uğrasmıssınız ama kanıtım yok angelnrcn nin de dediği gibi keske olsa tek tutanağım msn facebook baska bi yolum yok, kimse sahit olmaz dayak attı die, ben burda gurbetteyim,kimseyi fazla tanımam, apartmanda bir Allahın kulu cıkıp bakmazdı, hele yan komsum o kadar duymaması imkansızki, inanın öyle bir ruh halim varki mahallede bir kadın sesi duysam hemen kulak kabartır dinlerim ir kaç sefer polisi aramam da oldu, acı cekenin halinden sadece aynı acıyı yasayan anlar çünkü

anladım cok sevindim buna hemen yarın avukata gideceğim birde işi uzmanına sorucam

arkadaşım sen korkma hiç bir şey yapamaz karşına çıkamaz bak senin yerine olsam yüz yüze konuşmayı denerdim sen başkalrı ile birlikte olacaksan beni niye aldın kusura bakma çakemiyorum artık seni derdim mesajlarını yakaladığımda yüzüne vururdum başkalarıyla görüşüyorsun buna hakkın yok sabrım taşıyo bunu bil derdim

güçlü olmaya çalış..
avukat tutacak durumun yoksa
sana barodan avukat da tayin ediyolar bildiğim kadarıyla
eski darp raporu da eski de olsa bi belgedir bence
bi geçerliliği olmalı mantıken.
bırak da tek celse de bitmeyiversin sen kurtulda..

inan artık birşey yapsada dokunmaz neler cektim bebeklerim gitti hiç birşey umrumda değil ama sürünsün mahvolsun istiyorum nefret nefret sadece hissim bu ona karsı, bir de kayınvaldem ne diyor ilk dayak yediğim zaman bosanacam diye ortalığı ayaklandırdığım zaman ( bunu bir ay sonra söylüyor kadının umrunda bile değil oğlu hiç en aradı ne sordu böyle birsey var diye) sende gelin ailene hemen eşinin dedikodusunu yapıyorsun diyor, yani ye dayağını sus ne aileni karıstırıyorsun diyor vicdansız

Canim kuzenim hakim simdi tesaduf netteydi sordum senin icin.. Bisey sorucam facebook msn kayitlari esinin ozel bilgisayarin da mi yoksa ikinizin ortak kullandigi bilgisayarda mi?

eşimin bilgisayarı bu benim değil laptop bu, ama askerde olduğu için evde kaldı bilgisayar, aslında o aldı ama tabi ortak kullanıyoruz bilgisayarı

Affedip affedip sonra tekrar yaptı diyenler canımı çok sıkıyor...
Yapacağı baştan belli değil mi zaten? Biraz da biz kaşınıyoruz. Birazı da geçtim baya kaşınıyor bazılarımız...

bence artık daha oyalanma bir an önce git avukata davanı aç. Yok dava uzar mı uzamaz mı falan diye düşüne düşüne daha birkaç sene daha bu adamla evli kalırsın gibi geliyor bana.

eşimin bilgisayarı bu benim değil laptop bu, ama askerde olduğu için evde kaldı bilgisayar, aslında o aldı ama tabi ortak kullanıyoruz bilgisayarı

sole bisey dedi kuzenim. eger bilgisayar onun kisisel bilgisayirsa.. yani mesela evde bi ortak bilgisayar var ve esinin kendine ozel bi de laptopu var sen onu kullanmiyorsun.. Bu durumda laptoptan onun facebook msn kayitlarini alman suc. onun ozel hayatina mudehale etmis oluyormussun bu durumda kanit olarak gosteremezsin ve esin derse ki benim bilgisayarimdan habersiz kayitlarimi almis fln sen ceza bile alabilirsin. ama evde ikinizinde kullandigi bi bilgisayarsa bu kanit olarak gosterebilirmissin ama yine de hakimin bunu dikkate alip almamasina bagli. hakim bunu kanit sayabilir de saymayabilir de... durum boleymis. Bi de vucunda herhangi bi iz fln kaldimi son siddet gordugunden beri? son bebgini ne zaman kaybettin?

Son düzenleme:
Benim anlamadığım şu oluyor.
Bu kadar acılar çekilmiş,dayaklar yenmiş,bebekler kaybedilmiş..
Adama çıkıp da şerefsiz yettin artık denmemiş..
buraya gelip asabileşmeler gerginlikler halden anlamazsınız falan demeler..
bende bunu anlamıyorum bu derece acıları yaşayıp affederken sorun yoktu buraya gelip yazınca eleştirilince sorun oluyor.
belinize tekme yediğinizin zaman bu kadar asabileşseydiniz sorun bu noktaya gelmezdi.
yaşamadık ama hatalı olduğunuz aşikar hala adamı facebook dan kandırarak da hataya düşüyorsunuz.
bu ortaya çıkarsa yine siz mağdur olursunuz..

çok haklısın arkadaşımalkisalkisalkis

yerinizde olsaydim facebookla falan ugrasacagima bosanma daavasi acardim bir an evvel
hele siz bi acin davayi ondan sonra bulunur sahit falan bunlardan sonra hala facebookla falan
ugrasmaniz cok basit geldi bana ve inanin bunu kenidnize neden yapiyosunuz anlayabilmis degilim

psikiyatriye git mutlaka ruh sağlğın bozulmuştur ve o raporları davaya sun..tek celsede boşanırsı.Avukat yanınDA çalışmştm ordan biliyorum..

ya neden o kadar çok olay oldu vede sen affettinki anlayamıyorum ya vede bu adam iki tane sübyana kıydı ve sen onu affettin ya çok sinirlendim vallahi
nedemek ya yok kayın baban rezil olurmuş yok bir şans dahaymış yok öğle birşey ya bence bu adamla ömür geçmez neden o kadar dayağa eziyete razı oldun ki canım ya sende insansın oda nedemek dayak
vede zaten adam yeni evliyken sinyalini vermiş bence hiçççççççççççççç kanıt arama hemen kurtul o adamdan yolu açık olsun BENCE

derinns arkadaşımdan alıntıdır,
Benim anlamadığım şu oluyor.
Bu kadar acılar çekilmiş,dayaklar yenmiş,bebekler kaybedilmiş..
Adama çıkıp da şerefsiz yettin artık denmemiş..
buraya gelip asabileşmeler gerginlikler halden anlamazsınız falan demeler..
bende bunu anlamıyorum bu derece acıları yaşayıp affederken sorun yoktu buraya gelip yazınca eleştirilince sorun oluyor.
belinize tekme yediğinizin zaman bu kadar asabileşseydiniz sorun bu noktaya gelmezdi.
yaşamadık ama hatalı olduğunuz aşikar hala adamı facebook dan kandırarak da hataya düşüyorsunuz.
bu ortaya çıkarsa yine siz mağdur olursunuz..
vereliniortak
ben arkadaşım derinnsin dediğine sonuna kadar katılıyorum

Son düzenleme:

dün geceden beri yazıyorum çatleşmeleri falan mahkemede delil sunamazsın özel hayata giriyor diye sadece kendi sinirini bozuyorsun diyorum boşver çatleşmelerini falan sen ayrılmak istiyorsan dilekçe verirsin başlar dava tek celsede olmaz bundan daha kötü davalar bile uzun sürüyor ama allah sabır verir sonuçlanır nihayetinde hakim kadının düşüncesini ön planda tutuyor sonuçta şiddetli geçimsizlik olduğundan ama nafaka alamaz kendi boşadığı için çocuğuda yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…