canım uğraşmışsın ama kadın bunu mahkemede kullanamaz kanıtı yok çünkiher neyse arkadaşlar bu arkadaş tek celsede bitsin istiyo keşke karşısındaki şans vermeye layık bir insan olsaydı ona şans verseydi mutlu bir yuvaları olsaydı bu konu tek celsede bitmez ayrılmak istiyorsa ayrılsınmahkemeye başvursun bir yerden başlasın
evet facebook u msni kabul ediyor mahkeme ama sole bisey var bu delilleri elektronik ortamda sunman lazim. yani yazicidan cikarip goturemezsin. Cd ye fln aktarip ole goturmelisin onu inceleyeceklerdir kayitlarda herhangi bi oynama fln olup olmadigina bakarlar(orjinal olup olmadigini anlamak icin) ve bu inceleme olumlu sonuclanirsa bunlar delil kabul edilir... telefon gorusmeleri konusunda, saat kacta kimi aramis ne kadar konusmus fln gibi bilgilere ulasiliyor konusmanin icerigini ogrenemiyorlar ama mesajlarin icerigi alinabiliyor Ben bu sekilde biliyorum degisiklik olmus olabilir yanlis bilgilendirmek istemem sen bi an once bi avukata basvur.
arkadaşım sen korkma hiç bir şey yapamaz karşına çıkamaz bak senin yerine olsam yüz yüze konuşmayı denerdim sen başkalrı ile birlikte olacaksan beni niye aldın kusura bakma çakemiyorum artık seni derdim mesajlarını yakaladığımda yüzüne vururdum başkalarıyla görüşüyorsun buna hakkın yok sabrım taşıyo bunu bil derdimtesekkür ederim ama insanlar düşüne tekme atmayı seviolar ama benim kimsenin kaprisini cekmeye niyetim yok zaten artık ben yasadıklarımı bilirim baskaları dısardan niye yaptın suclusun der ancak. ben cok severdim dayak atmasını ondan cektim, bebek düşürmek ne demek haberiniz varmı acaba nasıl bi acı ruhen bedenen, keyiften mi yasamıs sanıyorsunuz beni, tekrar söylüyorum eşim bebeklerimi öldürdü demem, ama bana hamile iken vurdu evet bebek düşecek boyuttamıydı hyr ama genede korku üzüntü sebep olabilri bebeklerimin düşmesine, ben zaten kafama koydum, ama patoloji yaptırmadığım için asıl ölüm sebeplerini hiçbir zaman öğrenemeyeceğim, ama ben onda değilim bana vurması bu adamdan bir daha hamile kalmayacak kadar korkmam, arabada defalrca gördüğüm kondomlar msn facebook msjları, hakaretler evet anlatırken çok kötü ama mahkeme ay yazık deyip bosamaz, o yüzden sadece facebook ve msn den saldıracağım kocama, ordan asılacağım ki dava sonuclansın, evet dayak olayı için mahkemelik olmustuk bunu arastıracağım ama öyle güçlü cıkmak istiyorum ki karsına artık ses cıkaramasın utansın önüme cıkmasın bir dha
arkadaşım sen korkma hiç bir şey yapamaz karşına çıkamaz bak senin yerine olsam yüz yüze konuşmayı denerdim sen başkalrı ile birlikte olacaksan beni niye aldın kusura bakma çakemiyorum artık seni derdim mesajlarını yakaladığımda yüzüne vururdum başkalarıyla görüşüyorsun buna hakkın yok sabrım taşıyo bunu bil derdim
eşimin bilgisayarı bu benim değil laptop bu, ama askerde olduğu için evde kaldı bilgisayar, aslında o aldı ama tabi ortak kullanıyoruz bilgisayarı
Benim anlamadığım şu oluyor.
Bu kadar acılar çekilmiş,dayaklar yenmiş,bebekler kaybedilmiş..
Adama çıkıp da şerefsiz yettin artık denmemiş..
buraya gelip asabileşmeler gerginlikler halden anlamazsınız falan demeler..
bende bunu anlamıyorum bu derece acıları yaşayıp affederken sorun yoktu buraya gelip yazınca eleştirilince sorun oluyor.
belinize tekme yediğinizin zaman bu kadar asabileşseydiniz sorun bu noktaya gelmezdi.
yaşamadık ama hatalı olduğunuz aşikar hala adamı facebook dan kandırarak da hataya düşüyorsunuz.
bu ortaya çıkarsa yine siz mağdur olursunuz..
psikiyatriye git mutlaka ruh sağlğın bozulmuştur ve o raporları davaya sun..tek celsede boşanırsı.Avukat yanınDA çalışmştm ordan biliyorum..
sole bisey dedi kuzenim. eger bilgisayar onun kisisel bilgisayirsa.. yani mesela evde bi ortak bilgisayar var ve esinin kendine ozel bi de laptopu var sen onu kullanmiyorsun.. Bu durumda laptoptan onun facebook msn kayitlarini alman suc. onun ozel hayatina mudehale etmis oluyormussun bu durumda kanit olarak gosteremezsin ve esin derse ki benim bilgisayarimdan habersiz kayitlarimi almis fln sen ceza bile alabilirsin. ama evde ikinizinde kullandigi bi bilgisayarsa bu kanit olarak gosterebilirmissin ama yine de hakimin bunu dikkate alip almamasina bagli. hakim bunu kanit sayabilir de saymayabilir de... durum boleymis. Bi de vucunda herhangi bi iz fln kaldimi son siddet gordugunden beri? son bebgini ne zaman kaybettin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?