dayanamıyorum yardım edin

Böyle bir durumda, hamile kadını döven erkek cinayetten yargılanır, ama kadına "sen de adamı sinirlendirmeseydin" deyip de ceza vermezler diye düşünüyorum..

Ay fena oldum yine ben..
Dayak atan adamları sıraya dizipkaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:mymeka:
Sonrasında kodeste kurufasulye ve işbirlikçisi pilava talim edesim geldi
Dayak atanın elleri kurusun ağaç dalı gibi olsun,tuvaletten sonra tıçını yıkayamasın yırtsın dötünü başını inşallah yarabbimm,aaaminnnn:Saruboceq:

Böyle bir durumda, hamile kadını döven erkek cinayetten yargılanır, ama kadına "sen de adamı sinirlendirmeseydin" deyip de ceza vermezler diye düşünüyorum..

demek istediğim şu canım bebeğin ölümüne sebeiyet verildi kadının affetmesiyle oluyomu yanlız ben affettim bidaha yapmaz deyince konu kapanması annenin tek elinde olması diyorum yani bunu kabul eden annede normalmi sayılıyor ruh hali olarak

benim rahmetli annemde okadar pasif olmasa babam bunları yapamazdı diye düşünüyorum onun bu kadar pasif olması bizimde kötü bir hayat yaşamamızı sağladı

mesela deniyorki araba kullanmak için bile ehliyet olması gerkiyor ama çocuk sahibi olmak serbest akıllıda delide doğursun doğurabildiği kadar

konu sahibi nerde ortalarda yok
bu aralar burada bu tarz konular tavan yapmış durumda arkadaşlar farkında mısınız
doğruluğunu gerçekliğini yadırgamıyorum şu an
sadece şiddet gören ihanete uğrayan bu kadar çok kadının olması ruhumu sıkıyo
çevremde yeteri kadar var zaten.
komşularım iş arkadaşlarmın bi kısmı..
kaçıp gitmek istiyorum..
ama yine bakyorum içindeyim uzak kalamıyorum

Eğer kadın olayı gizlerse suçlu olur, "suçu gizlemek" suçtur bildiğim kadarıyla..
Yok eğer şikayetçi olursa, zaten adam ceza alır kesin, cinayet işlemiş..
Fakat konu sahibi, bebeklerini eşinin dayağı yüzünden kaybetmediğini iddia ediyor.

Bu adamdan sadece bosanmakla kalma surundur de bence... Bunu cok rahat yapabilirsin... Facebookta ki msjlar resimler vs.. aldatmaya kanittir ve hemen bosanirsin mahkeme de anlat siddet oldugunu 2 bebegini bu assalik yuzunden kaybettigini ... adam 2 tane masum bebegi oldurmus cinayetin en adisini islemis daha neyi bekliyorsun ki seni oldurmesini mi ? Kendi kanindan canindan bebegini olduren adam seni birak kafasi kizarsa anasini babasini bile oldurur ya... Bi an once kurtul bu adamdan kendini kurtarmakla kalma dunyayi da kurtar tiktir kodese boleleriyle ayni havayi soluyor olmak bile rahatsizlik verici...

konu sahibi en son 2 saat önce yazdı her dakka net basınada olamam, arkadaslar ne demek cocuk kocadan değil ben sizden laf duymak için değil fikir almak için yazdım zaten canım sıkkın, ne demek aldırsaydın ben aldıramam, ben bosanacağım diyoruum sadece bana kanıt olabilecek seyler konusunda yardım edin, bana hakaret etmenize izin veremem, artık güçlü olma kararı aldım, önce sizde beni yargılamk yerine akıl verin bunun için burdayım

facebooku kabul ederlermi dersin, mesajları falan aslında tel görüşmelerini savcılık cıkarıyormus onu deneyeceğim

bana kalırsa bebekler ölsün veya ölmesin hamileyken dayak yediğinde şikayet etmeliydi baba oğul yalvarmışlar affetmiş yani bebeklerin anne karnında şiddet görmesine seyirci kalmış sesini çıkarmamış bu kadın çocukları olsaydı sahip çıkamazdı bence kendisini bu konuda kabahatli görüyorum

şimdi kabahati falan bırakalım bence kabahatli olduğunun farkında
konusu sahibi ki boşanmayı düşünüyo
geçmişiyle yargılayıp direncini kırmamak lazım
boşanmak istiyo kadın sonuçta..
belli ki ağır travmalar yaşamış ve artık buna bi son vermek istiyo
ne yapabilirim diyo..

bu arada avukatı falan değilim böyle saçma bi soru gelmesin
daha yaratıcı cevaplar gelsin mümkünse:)

Bir avukata gideceksin kardeşim,bize anlattıklarını ona da anlatacaksın.
Bu kadar bitti gitti.!!!
Zaten boşanmak için de bir avukata ihtiyacın var malum...

Sizin icin arastirdim biraz... Umarim faydasi olur..

Madde 99 - (1) Rızası olmaksızın bir kadının çocuğunu düşürten kişi, beş yıldan on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Tıbbî zorunluluk bulunmadığı hâlde, rızaya dayalı olsa bile, gebelik süresi on haftadan fazla olan bir kadının çocuğunu düşürten kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Bu durumda, çocuğunun düşürtülmesine rıza gösteren kadın hakkında bir yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur.

(3) Birinci fıkrada yazılı fiil kadının beden veya ruh sağlığı bakımından bir zarara uğramasına neden olmuşsa, kişi altı yıldan oniki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır; fiilin kadının ölümüne neden olması hâlinde, onbeş yıldan yirmi yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

İyi de arkadaşım, sen kendin soruyu "diyelim ki bebek dayak sonucu öldü" diyerek kurguladın.. Ben de o soruya göre cevap verdim, şimdi ne demişsin. Alemsin :ecrin_bebek:

canım uğraşmışsın ama kadın bunu mahkemede kullanamaz kanıtı yok çünkiher neyse arkadaşlar bu arkadaş tek celsede bitsin istiyo keşke karşısındaki şans vermeye layık bir insan olsaydı ona şans verseydi mutlu bir yuvaları olsaydı bu konu tek celsede bitmez ayrılmak istiyorsa ayrılsınmahkemeye başvursun bir yerden başlasın

tesekkür ederim ama insanlar düşüne tekme atmayı seviolar ama benim kimsenin kaprisini cekmeye niyetim yok zaten artık ben yasadıklarımı bilirim baskaları dısardan niye yaptın suclusun der ancak. ben cok severdim dayak atmasını ondan cektim, bebek düşürmek ne demek haberiniz varmı acaba nasıl bi acı ruhen bedenen, keyiften mi yasamıs sanıyorsunuz beni, tekrar söylüyorum eşim bebeklerimi öldürdü demem, ama bana hamile iken vurdu evet bebek düşecek boyuttamıydı hyr ama genede korku üzüntü sebep olabilri bebeklerimin düşmesine, ben zaten kafama koydum, ama patoloji yaptırmadığım için asıl ölüm sebeplerini hiçbir zaman öğrenemeyeceğim, ama ben onda değilim bana vurması bu adamdan bir daha hamile kalmayacak kadar korkmam, arabada defalrca gördüğüm kondomlar msn facebook msjları, hakaretler evet anlatırken çok kötü ama mahkeme ay yazık deyip bosamaz, o yüzden sadece facebook ve msn den saldıracağım kocama, ordan asılacağım ki dava sonuclansın, evet dayak olayı için mahkemelik olmustuk bunu arastıracağım ama öyle güçlü cıkmak istiyorum ki karsına artık ses cıkaramasın utansın önüme cıkmasın bir dha

İyi de arkadaşım, sen kendin soruyu "diyelim ki bebek dayak sonucu öldü" diyerek kurguladın.. Ben de o soruya göre cevap verdim, şimdi ne demişsin. Alemsin :ecrin_bebek:

arkadaşım benim demek istediğim şu allah hepimizi korusun başımıza böyle bir hadise geldi hamileyken eşimiz yakınımız yada tanımadığımız biri tarafından şiddete mağruz kaldık şikayette bulunmalıyız diyorum karşımızdaki bizede başkasınada karşı aynı hatayı tekrar etmesin diye

facebooku kabul ederlermi dersin, mesajları falan aslında tel görüşmelerini savcılık cıkarıyormus onu deneyeceğim

evet facebook u msni kabul ediyor mahkeme ama sole bisey var bu delilleri elektronik ortamda sunman lazim. yani yazicidan cikarip goturemezsin. Cd ye fln aktarip ole goturmelisin onu inceleyeceklerdir kayitlarda herhangi bi oynama fln olup olmadigina bakarlar(orjinal olup olmadigini anlamak icin) ve bu inceleme olumlu sonuclanirsa bunlar delil kabul edilir... telefon gorusmeleri konusunda, saat kacta kimi aramis ne kadar konusmus fln gibi bilgilere ulasiliyor konusmanin icerigini ogrenemiyorlar ama mesajlarin icerigi alinabiliyor Ben bu sekilde biliyorum degisiklik olmus olabilir yanlis bilgilendirmek istemem sen bi an once bi avukata basvur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…