ya kızlar bana cevap verirseniz sevinirim diyelim kadın hamileyken kavga gürültü dayak sonra bebekler öldü kadın affetti bunlar barıştı sonuçta iki bebek var ölen ikisininde ceza alması gerekmiyormu karıkoca kendi tartışmaları huzursuzlukları yüzünden bebeklerin ölümüne sebeb veriyolar sonuçta
Böyle bir durumda, hamile kadını döven erkek cinayetten yargılanır, ama kadına "sen de adamı sinirlendirmeseydin" deyip de ceza vermezler diye düşünüyorum..
Böyle bir durumda, hamile kadını döven erkek cinayetten yargılanır, ama kadına "sen de adamı sinirlendirmeseydin" deyip de ceza vermezler diye düşünüyorum..
demek istediğim şu canım bebeğin ölümüne sebeiyet verildi kadının affetmesiyle oluyomu yanlız ben affettim bidaha yapmaz deyince konu kapanması annenin tek elinde olması diyorum yani bunu kabul eden annede normalmi sayılıyor ruh hali olarak
Bu adamdan sadece bosanmakla kalma surundur de bence... Bunu cok rahat yapabilirsin... Facebookta ki msjlar resimler vs.. aldatmaya kanittir ve hemen bosanirsin mahkeme de anlat siddet oldugunu 2 bebegini bu assalik yuzunden kaybettigini ... adam 2 tane masum bebegi oldurmus cinayetin en adisini islemis daha neyi bekliyorsun ki seni oldurmesini mi ? Kendi kanindan canindan bebegini olduren adam seni birak kafasi kizarsa anasini babasini bile oldurur ya... Bi an once kurtul bu adamdan kendini kurtarmakla kalma dunyayi da kurtar tiktir kodese boleleriyle ayni havayi soluyor olmak bile rahatsizlik verici...
Eğer kadın olayı gizlerse suçlu olur, "suçu gizlemek" suçtur bildiğim kadarıyla..
Yok eğer şikayetçi olursa, zaten adam ceza alır kesin, cinayet işlemiş..
Fakat konu sahibi, bebeklerini eşinin dayağı yüzünden kaybetmediğini iddia ediyor.
bana kalırsa bebekler ölsün veya ölmesin hamileyken dayak yediğinde şikayet etmeliydi baba oğul yalvarmışlar affetmiş yani bebeklerin anne karnında şiddet görmesine seyirci kalmış sesini çıkarmamış bu kadın çocukları olsaydı sahip çıkamazdı bence kendisini bu konuda kabahatli görüyorum
Sizin icin arastirdim biraz... Umarim faydasi olur..
Madde 99 - (1) Rızası olmaksızın bir kadının çocuğunu düşürten kişi, beş yıldan on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Tıbbî zorunluluk bulunmadığı hâlde, rızaya dayalı olsa bile, gebelik süresi on haftadan fazla olan bir kadının çocuğunu düşürten kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Bu durumda, çocuğunun düşürtülmesine rıza gösteren kadın hakkında bir yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur.
(3) Birinci fıkrada yazılı fiil kadının beden veya ruh sağlığı bakımından bir zarara uğramasına neden olmuşsa, kişi altı yıldan oniki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır; fiilin kadının ölümüne neden olması hâlinde, onbeş yıldan yirmi yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.
şimdi kabahati falan bırakalım bence kabahatli olduğunun farkında
konusu sahibi ki boşanmayı düşünüyo
geçmişiyle yargılayıp direncini kırmamak lazım
boşanmak istiyo kadın sonuçta..
belli ki ağır travmalar yaşamış ve artık buna bi son vermek istiyo
ne yapabilirim diyo..
bu arada avukatı falan değilim böyle saçma bi soru gelmesin
daha yaratıcı cevaplar gelsin mümkünse:)
İyi de arkadaşım, sen kendin soruyu "diyelim ki bebek dayak sonucu öldü" diyerek kurguladın.. Ben de o soruya göre cevap verdim, şimdi ne demişsin. Alemsin :ecrin_bebek:
facebooku kabul ederlermi dersin, mesajları falan aslında tel görüşmelerini savcılık cıkarıyormus onu deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?