dayanamıyorum yardım edin

:1ninca::bbo:kafamçokkarıştı:1shok:akannehir
hem üniversite mezunu hem işi gücüve arkasında ailesiolan bir bayanın bunlara katlanmasını anlamıyorum.bir konu daha var aynı.
okadar aynı şeyler yaşamışsınızki.

o devam etme kararı aldı. haziranda boşanacağım dedi ama, vazgeçmiş.
umarım siz onun gibi olmazsınız. iradeli olursunuz.
arabadaki kondomlarında açıklaması tek. alddatılıyorsunuz

özge arkadaşım sen iyimisin ya senin başına birşey düşmedi inşallah bak canı yazdım daha öncede özel hayatı mahkeme irdelemez eşinle nette başkasının adına konuşuyosun sadece sinirlerini yıpratıyosun mahkemede bu bir işe yaramaz söyliyim sana ne demek bebeği aldırmazdım ondan bile olsa sen bebek seviyorsun diye çocuğu kendi mutsuzluğuna ortak etmeye ne hakkın var çok tuaflıklar gördüm sizde ayrı bir tuafsınız hadi o sinir hastasıymış sana ne oluyo öyle bir iki kere sakinleştirici karıştırınca yemeklerine düzelirmi sanıyosun senin yaptıklarını cahil bir insan bile yapmaz canım

"Üniversite mezunu, işi gücü olan" bayan, lütfen biraz noktalama işareti kullanın.
Yazı dili ile konuşma dili farklıdır nitekim..
Arada satır başı yapın, okuyanları da düşünün..:umursamaz:
Bu arada ben yazdıklarınıza inanmıyorum, şahsi görüşüm.. :hulya:
Bunları yaşamış ve maddi bağımlılığı da olmayan bir kadın böyle davranmaz. lmaz:
Davranıyorsa da psikolojik sıkıntıları vardır, onun da çözümü bizlerde değil.. Eşinizin yemeklerine ilaç katmanız falan.. laelaelaelaelae

bende soktayim..birde üniversite okumus biri.akannehir.yani ne diyeceyimi sasirdim..ayrica yasinida merak ettim..sanirim 17-18 yasinda birisi deyilsin..

ipek tuncer arkadaşım sana katılıyorum sonuna kadar

"babası bu adamda olsa aldırmazdım" ne yani bebek başkasındanmı ben mi anlamadım

bende soktayim..birde üniversite okumus biri.akannehir.yani ne diyeceyimi sasirdim..ayrica yasinida merak ettim..sanirim 17-18 yasinda birisi deyilsin..
yok be 26 yaşındaymış

Adam hazır askerdeyken hemen boşanın, ailenize sığının çok dikkat edin kendinize bu adam mahkemeye gittiğinizi öğrenirse sizi öldürür, kendi ana karnındaki çocuğuna acımayan adam size acımaz.

Adam hazır askerdeyken hemen boşanın, ailenize sığının çok dikkat edin kendinize bu adam mahkemeye gittiğinizi öğrenirse sizi öldürür, kendi ana karnındaki çocuğuna acımayan adam size acımaz.

kız sende bir hoşsun tavukmu kesiyo kolaydı öle adam öldürmek bu arkadaşın hiç cesareti yok zaten kalan aklınıda alıcan bu dayakları affetmiş ondan dövüyo adam kafası kızınca dövüyo nasıl olsa barışır diyo böyleleri adaletten mahkemeden korkar ancak evde karısını döver okadar

kocası aramıyo diye üzülüyo aldatıyo diye kızgın adam buna şimdi ilgi gösterse barışır

ya adam buna acımıyo bu diyoki çocuk olsa bu adamdanda olsa aldırmazdım buda çocuğa acımıyo tuaflar bunlar adam kızdığında çocuğuda dövse bu defa buraya çocuğumu ve beni dövüyo yazar

Kız adam hamile karısını öldüresiye dövmüş okumadın mı? Kadıncağız 2 tane bebeğini düşürmüş ya, adam bunu bilmiyor mu sanıyorsun? İnsan vicdan azabı çeker. Kendi çocuğuna bunu yapan adam hiç çekinmez bu kadıncağızı da döve döve öldürür valla, duymuyor muyuz her gün cinayet haberleri. Olur mu olur valla..

aynisini ben diyecektim simdi...öylelerde yürek olmaz...mesela eskisi..ancak kadinlara gücü yeter.bir durum oldugunda...elleri titreye titreye telefonlara sarilirdi arkadaslarini cagirirdi...gerekirse beni öne sürerdi... yeri geldigi zaman evin erkeyi ben olurdum..:mymeka:
konu sahibesi biraz gözünü korkutsa..kanun yoluyla vs....tirsar onun gibileri...

Son düzenleme:

yok canım be bunun kocası y...... biri karı peşinde koşmalar arabalarda kondom falan gevşek gibi kız müsade ediyo birazda öyle adam falan öldüremez beim babam annemi ölene kadar dövdü şimdi 4. yü aldı bu imam nikahlı bunu hiç dövmüyo döversem kaçar diye korkuyo yani bizim korktuğumuz babamız ödleğin tekiymiş meğerse

benim babam annemi beni kızkardeşim erkek kardeşimi tüm aileyi sıra dayağına çekerdi bir keresinde kiracılar kapıya bunu dövmeye gelmişti onlardan nasıl özür diliyodu görseniz hayatta tek bizi dövebildi

ya kızlar bana cevap verirseniz sevinirim diyelim kadın hamileyken kavga gürültü dayak sonra bebekler öldü kadın affetti bunlar barıştı sonuçta iki bebek var ölen ikisininde ceza alması gerekmiyormu karıkoca kendi tartışmaları huzursuzlukları yüzünden bebeklerin ölümüne sebeb veriyolar sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…