o dava acmadıbana kim bırakır benim gibi safı, aptalmı ki o. ama mahkemede lafla olmaz işte, ben hamileyken beni dövdü tamam ondan ölmedi bebeklerim belki korkudan belki baska seyden ama mesele onun bana vurması, neyse ama mahkeme somut delil ister, darp raporum gecen seneden var, onu kabul etmiolar, 6 ay gecince affetmiş kabul ediomus sayılıyormussun, sadece suan elimde msn face kanıtlaarı var bunlar da harekete gecmemei sağladı, ben aldatma da olsaydım çokdan bosardım, evet bi kadınla yakalamadım ama defalarca nette teldekadınlarla konustuğunu duydum.arabasında defalarca kondom buldum,ben sadece o yokken toparlandım yeniden dirlidim ne yaptım ben dedim, özgüvenim kaybettim şimdi yeniden kendime geldim, bu arada ben üni mezunu işi gücü olan bir insanım, ailem bunları duysa eşimi öldürürer belki, ama sorun bende baskasında değil ben düzelsin die bekledikçe bekledim, haketmeyene defalarca sans verdim, siz siz olun asla kimseye değerinden fazla değer vermeyin
ben birde 2, hamileliğimde çok sinirliydim eşimde cok sinirlliydi sanki hiç istemiyordu, ultrasıonda bebeğimi görünce sevior sonra umursamıordu sanki,neyse bu kaba saba davranmaya basladı ben hamileyken hemen ama hatta kızkardeşim yanıma gelmişti araba ile gezmeye gittik eşim benim korkmama rağmen hızlı hızlı kullndı arabayı az daha benim olduğum yere araba carpıordu kardeşim bagırdı ne yapıosun sen kendine gel ablamı korkutma falan dedi, ben agladım korkudan daha 2 gün olmuştu hamile olduğumu ögreneli,evegeldik evde ilaç vardı ondan sonra sürekli cayına yemeğine kattım sakinlessin die zaten sinir ilacı kullanıyor ama genede az da olsa ilaçların faydası oldu
özge arkadaşım sen iyimisin ya senin başına birşey düşmedi inşallah bak canı yazdım daha öncede özel hayatı mahkeme irdelemez eşinle nette başkasının adına konuşuyosun sadece sinirlerini yıpratıyosun mahkemede bu bir işe yaramaz söyliyim sana ne demek bebeği aldırmazdım ondan bile olsa sen bebek seviyorsun diye çocuğu kendi mutsuzluğuna ortak etmeye ne hakkın var çok tuaflıklar gördüm sizde ayrı bir tuafsınız hadi o sinir hastasıymış sana ne oluyo öyle bir iki kere sakinleştirici karıştırınca yemeklerine düzelirmi sanıyosun senin yaptıklarını cahil bir insan bile yapmaz canımistemeden oldu bebekler ben bebeklere cok düşkünüm ama istmeden oldu, olan bebeği debabası bu adam da olsa aldıramazdım, bu arada bir arkdas sormus sana tavrı nasıl die 2 gündür aramıyor hiç böyle huyu yoktu ama 2 gündür ses seda yok, 3 gün önce aradım nette benimle konusurken aradım ama ben baskasının adına konusuyodum bana telde dioki askım işim var arkadaslar var müsait değilim ben seni ararım dedi hemen kapattı ben konus dedikçe hemen kapattı teli ve daha aramadı
ben birde 2, hamileliğimde çok sinirliydim eşimde cok sinirlliydi sanki hiç istemiyordu, ultrasıonda bebeğimi görünce sevior sonra umursamıordu sanki,neyse bu kaba saba davranmaya basladı ben hamileyken hemen ama hatta kızkardeşim yanıma gelmişti araba ile gezmeye gittik eşim benim korkmama rağmen hızlı hızlı kullndı arabayı az daha benim olduğum yere araba carpıordu kardeşim bagırdı ne yapıosun sen kendine gel ablamı korkutma falan dedi, ben agladım korkudan daha 2 gün olmuştu hamile olduğumu ögreneli,evegeldik evde ilaç vardı ondan sonra sürekli cayına yemeğine kattım sakinlessin die zaten sinir ilacı kullanıyor ama genede az da olsa ilaçların faydası oldu
istemeden oldu bebekler ben bebeklere cok düşkünüm ama istmeden oldu, olan bebeği debabası bu adam da olsa aldıramazdım, bu arada bir arkdas sormus sana tavrı nasıl die 2 gündür aramıyor hiç böyle huyu yoktu ama 2 gündür ses seda yok, 3 gün önce aradım nette benimle konusurken aradım ama ben baskasının adına konusuyodum bana telde dioki askım işim var arkadaslar var müsait değilim ben seni ararım dedi hemen kapattı ben konus dedikçe hemen kapattı teli ve daha aramadı
yok be 26 yaşındaymışbende soktayim..birde üniversite okumus biri.akannehir.yani ne diyeceyimi sasirdim..ayrica yasinida merak ettim..sanirim 17-18 yasinda birisi deyilsin..
Adam hazır askerdeyken hemen boşanın, ailenize sığının çok dikkat edin kendinize bu adam mahkemeye gittiğinizi öğrenirse sizi öldürür, kendi ana karnındaki çocuğuna acımayan adam size acımaz.
Adam hazır askerdeyken hemen boşanın, ailenize sığının çok dikkat edin kendinize bu adam mahkemeye gittiğinizi öğrenirse sizi öldürür, kendi ana karnındaki çocuğuna acımayan adam size acımaz.
kız sende bir hoşsun tavukmu kesiyo kolaydı öle adam öldürmek bu arkadaşın hiç cesareti yok zaten kalan aklınıda alıcan bu dayakları affetmiş ondan dövüyo adam kafası kızınca dövüyo nasıl olsa barışır diyo böyleleri adaletten mahkemeden korkar ancak evde karısını döver okadar
aynisini ben diyecektim simdi...öylelerde yürek olmaz...mesela eskisi..ancak kadinlara gücü yeter.bir durum oldugunda...elleri titreye titreye telefonlara sarilirdi arkadaslarini cagirirdi...gerekirse beni öne sürerdi... yeri geldigi zaman evin erkeyi ben olurdum..:mymeka:kız sende bir hoşsun tavukmu kesiyo kolaydı öle adam öldürmek bu arkadaşın hiç cesareti yok zaten kalan aklınıda alıcan bu dayakları affetmiş ondan dövüyo adam kafası kızınca dövüyo nasıl olsa barışır diyo böyleleri adaletten mahkemeden korkar ancak evde karısını döver okadar
Kız adam hamile karısını öldüresiye dövmüş okumadın mı? Kadıncağız 2 tane bebeğini düşürmüş ya, adam bunu bilmiyor mu sanıyorsun? İnsan vicdan azabı çeker. Kendi çocuğuna bunu yapan adam hiç çekinmez bu kadıncağızı da döve döve öldürür valla, duymuyor muyuz her gün cinayet haberleri. Olur mu olur valla..
kendimi başçavuşun eşşe gibi hissettim kimse beni dikkate almıyo
güzelim özelinede yazdım bebekler evli olduğu kocasındanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?