avukata gittim şimdi hemen, bana dediki afedersiniz ama altındaki donu bile alırım dedi ama kanıt lazım dedi. bende para nafaka istemiyorum dedim sadece bir an önce bitsin istiyorum dedim, avukat 2 celsede biter bence dedi, anlasmalı olursa hemen bitermiş ama eşim asla anlasmaya yanasmaz, neyse sevindim ama yaklasık 5 ay da biter dedi
Bak ne güzel avukata gitmişsin sevindim.Onun yanaşmaycanı boşver sen sen boşanmak istiyosun tabiiki kolay olmayacak onun kabullenmesi.Ama merak etme senin kararlı olduğunu görürse oda kabul edicek göreceksinÇok üzgünüm çoookavukata gittim şimdi hemen, bana dediki afedersiniz ama altındaki donu bile alırım dedi ama kanıt lazım dedi. bende para nafaka istemiyorum dedim sadece bir an önce bitsin istiyorum dedim, avukat 2 celsede biter bence dedi, anlasmalı olursa hemen bitermiş ama eşim asla anlasmaya yanasmaz, neyse sevindim ama yaklasık 5 ay da biter dedi
yok bak şimdi olay söyle ben bunun msnine girdim baktım3-5 kadın adı var, birde arkdaslık sitesi siberaleme üye olmuş, orda evli değil yazmıs kendi için bende kendime uydurma adla üyelik aldım msn aldım, benle konusuyo ama benim olduğumu bilmiyor.
birde ben telefon acınca diyorki askım sen kapa işim var falan diyor. ama aslında o sırada benle netten konusuyor, benim aldığım diğer uydurma msn adresi ile yani. ben bunu facebookta iki defa evli die işaretledim bu iki seferde düzeltmiş boş bırakmış. yani resmen suan beni aldatıyor baska acıklaması yok.. tabiki aldatmasına gelene kadar baska hataları cizmeyi astı ama bu da artık son sebebim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?