dayanamıyorum yardım edin

hakimin başka kadın gibi davranıp eşi ile görüşmesini hoş karşılıycanı sanmıyorum mahkeme ciddi bir yer böyle çocukça oyunlarla uğraşmaz

Adam bana dayak attı defalarca hatta hamileyken de ve boşan arkadaşım insanlar çok daha sudan sebeplerden boşanıyorlar. Anlaşamıyoruz deyip boşanıyorlar. Dayaktan ötesi var mı?Dava uzayabilir biraz nolucak yani.Yok facebookmuş bilmemne mahkeme niye taksın ki bunları ne boş işlerle uğraşıyorsun.Ayrıca sana defalarca hem de hamileyken dayak atabilmiş adam seni aldatsa ne yazar aldatmasa ne yazar. Aldatmasa boşanmıycak mısın yani?

yazdıklarını şokkk içinde okudum.aman allahım bu kadar dayak şiddet hamileyken 2 bebeğini kaybetmen bunlara rağmen nası şans verirsin onaaaa!!!!!!!!!!

ayyy çok kızdımmm.bunu kendine nası yapabildin yaa!! aklım almıyor.çabuk bi avukat bul ve bitir bu işi.daha fazla yıpranmadan.enkaza dönüşeceksin yoksa.

inşallah arkadaşım 5 ay su gibi akar merak etme

bende çok şaşkınımdelikafaduldenokuduklarım yüzünden çok gerildimAdamda şiddet var, ihanet var,yanlış anlamadıysam içkide var.Birde bunun üzerine onun yüzünden iki bebek kaybı var(..Hala ne yapayım mahkemeye ne sunayım diye oyalanıp duruyorsun.Hemen geçikmeden resmi kurumlara başvurup birde nerden başlayacağını öğrenmek için avukata danışıp boşanmak istediğine dair evrağını hazırla kızım.. insan hayata bir defa geliyor.üstelik işinde varmış:çok üzgünüm:Sen geç bile kalmışsın ilk şiddetinde daha yapacaktın bunu bu affedilecek bir şey değilohaoldumsmile

inanamıyorum bu okuduklarıma sen bu kadar şeyi nasıl kaldırdın Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın netteki konuşmaları sakla mahkemeye delil olarak sun ayrıl mutlaka o admdan böyle bişey olamaz ya zaten balayında tokat atan adamdan ne beklenir ki

Dayak atan insana 2. şans verilmez . Balık baştan kokar derler ya, senin kocanda en başından ne olduğunu göstermiş sana. ınşallah en kısa sürede boşanırsınız. Allah yardımcın olsun.

Bu kadar zamanda bu kadar acı şey yaşanmış geçmiş o 5 ayda geçer.
Belki o kadar uzun sürmez ama çabuk davranın,birde adli tatil var ya ondan önce bitsin inşallah.

Bak ne güzel avukata gitmişsin sevindim.Onun yanaşmaycanı boşver sen sen boşanmak istiyosun tabiiki kolay olmayacak onun kabullenmesi.Ama merak etme senin kararlı olduğunu görürse oda kabul edicek göreceksinÇok üzgünüm çoook

Benim bir arkadaşım vardı senin gibi daha kına gecesinde şiddet gördü,bu seni birazda olsa rahatlatır diye paylaşıyorumSonra neyse şiddet içki 5 sene devam etmiş birde çoçuğu oldu.Taaa dayaktan hastanelik oldu o zaman olayın çiddiyetinden bizim haberimiz oldu. onu ziyarete gittik perişandı Allah kimselere göstermesin böyle bir şey,o an daha orada herşey bitti onu bir daha o eve yollamadık.Zaten şiddet darp kanıt var tek celsede boşandılar:çok üzgünüm:Şimdi ikinci evliliğini yaptı hemde hiç evlenmemiş biriyle.Allah bozmasın nasıl mutlu anlatam güzeller güzeli ikide çoçuğu var artık insan gibi hayatını yaşıyor:teselli:canım inşallah sende kısa zamanda kurtulursun bu adamdan allah yardım etsin.. sana

ya canim sana siddet uyguladigini duyan goren bilen yok mu konu komsu akraba gibi... darp raporu almamissinsahit bulsan yine uzun surmez ki... faceden esinle kendin mi yazisiyorsun sen ben yanlis anlamisim sandim ki baska kadnlarla yazistigi msjlarini fln buldn... kendin yazisiyosan eger baska kadn gibi bosuna ugrasma bunu delil olarak fln kullanamazsn ki hakim ters tepki bile verebilir .. bi an once avukata git uzarsa da uzasin nolacak ki ayri yasmaya basla bi an once.. cekilir mi bu ya? bugune kadar cekmen bile buyuk hata ama zararin neresinden donersen kardir... sana daha fazla zarar vermesine izin verme...

yok bak şimdi olay söyle ben bunun msnine girdim baktım3-5 kadın adı var, birde arkdaslık sitesi siberaleme üye olmuş, orda evli değil yazmıs kendi için bende kendime uydurma adla üyelik aldım msn aldım, benle konusuyo ama benim olduğumu bilmiyor.
birde ben telefon acınca diyorki askım sen kapa işim var falan diyor. ama aslında o sırada benle netten konusuyor, benim aldığım diğer uydurma msn adresi ile yani. ben bunu facebookta iki defa evli die işaretledim bu iki seferde düzeltmiş boş bırakmış. yani resmen suan beni aldatıyor baska acıklaması yok.. tabiki aldatmasına gelene kadar baska hataları cizmeyi astı ama bu da artık son sebebim oldu

komşularımın umrunda değil sosyete apartmanı gibi bizimkisi herkesin burnu havada kimsede insanlık kalmamış ben imdat dei bağırdım defalarca bir Allahın kuluda kapımı calmadı, yeter artık demedi

şaka gibi ya insan defalarca affederse sonucu bu olur dayak ye bebklerini düşür aldatıl hala sus şaka gibisin arkadaşım.allah kimseye yaşatmasın tavizden taviz doğar diye boşa söylenmemiş.ben dayak yiycem( allah korusun) bebeğimi düşüreceğim ailem kolumdan tuttuğu gibi o adamdan beni alır

bu adam çok terbiyesizmiş ya madem gözün hep dışarıda elin kızını niye alıp mağdur ettin sürekli adamın arayış içinde olmasıda sebebiyet verir evde tarışmaya tartışıncada haklıymış gibi üste çıkıyor demek evlenmeseydi gönlünce kadınlarla gezip tozsaydı bu adam hangi akla hizmet evlenmiş acaba

kızlar az önce msnden konustum baska bir kız adı ile bana ctesi aksam 7 ye randevu verdi telini de verdi, c.tesi karsısında beni görünce ne yapacak bakalım.ben yüzüne tükürmek için üşenmeden kalkıp 19 saatlik yola gideceğim. bakalım ne yapacak. sonra pazarteside kanıtım olsun olmasın yeter artık beklediğim mahkemede alıcam soluğu. size de insallah sonra güzel haberlerimi vericem.

ozgetk...o sapik sana birsey yapmasin sinirinden yine.karsinda seni gördügünde.biraz daha dikkatli olsan olmazmi....

yok cnm ya dayak olayı biteli 5 ay oldu birşey yapamaz,ctesi yi iple cekiyorum ucak bileti alıcam sabah yüzüne tükürücem ama suratına da carsı ortasında kocaman bir osmanlı tokatı vurucam, taksi tutup taksiyi bekleticem hemen taksiye binip dönücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…