dayanamıyorum yardım edin

Konu sahibi arkadaş evet bir çoğumuza göre oldukça geçte olsa doğru olan kararı zaten vermiş.
Pazartesi boşanmak için görüşeceğim,davanın uzamadan bitmesi için yardım edin demiş.
Bu kararı verdikten sonra ''kararın geç kalınmışlığını'' deşmenin ona pek faydası olmayacaktır.
Boşanma konusunda bilgisi olan arkadaşlar davaların uzamaması hakkında bildiklerini paylaşabilir.
Ha bu arada umarım Pazartesi'ye kadar kimse fikrinden dönmemiş olur.

sevgili arkadaşım bende 7 yıllık evliyim 26 yaşında evlendim evlenicek arkadaşlara tavsiyem evlilik çocuk oyuncağı değilyalnız eşimi alıyorum sanmayın ailelerde dahil oluyor onları atamıyoruz onlara mesafe koymayı öğrenmek yıllar alıyor belki 5 belki 10 sene ilk yıllar tecrubesizliklerle geçiyor zaten benide eşim çok üzdü oda bende hiç evlenmemiştik benimde onu üzdüğüm olmuştur bu arkadaşımızın eşi ailesinin dolduruşuyla şiddet uyguluyor olabilir buna benzer şeyler yaşadım geçmişte eşini daha benimseyememiş babasının üzerine mülk yapmış kadın pasif kalmış birde şu çetleşme olayları kötü akşamları alkolde alıyor bayağı bir eksisi var daha adamın yaşıda genç sanırım bu adamın adam olaması bayağı yıllar alır belkide adam olmaz kimseye boşan yada boşanma diyemem ama onlar baba oğul kızın üzerine geliyorlar buda kendini iki kişiye karşı savunamaz hakkında hayırlısı olsun beni sorarsanız kayınvalidem rahmetli oldu eşim üzerime titriyor insanlar kıskanıyoruz sizi diyolar ama bu günlere kolay gelmedik

Adamin dedigine bak ya, bosanirsan sana o...pu gözüyle bakarlar demis.
26 yasinda gencecik bir kadin, karnindaki bebegiyle dayak yiyor, buna ragmen hala o serefsizin kahrini cekip birde o...pu oluyorsa, o serefsiz, adi, eski asna fisneleriyle görüsen insan disi yaratik ne oluyor acaba?
PES! Bu kadar mi ciktik insanliktan valla pes!!

Çok saol cnm. Utandırdın kıs beni ama doğru değilmi? Oğlu yapınca aferin gelini yapınca rezil olduk!! Yok böyle bi zihniyet!!!

Tatlim bir insanin afedersin mayasi bozuksa,
o insan yaptigi yanlisi dogru bilip, eylemine devam eder.
Ben buna cahillikte demiyorum, cahilde yine vicdan olur!
Bu resmen insanlik disi!
Seytan bile Allah'in kullarini yoldan cikarirken bu kadarini yapmiyor ya!!

konu sahibi arkadaşa bir ulaşabilsem
şu rezil adamdan kurtulması için elimden geleni yapıcam ama
bütün konuyu okudum ama sanırım bildiklerim hala yeterli değil
ben yarın avukatıma gidicem bekliyorum gelmesini
detayları öğrensem daha da yardımcı olurum belki ama
bu şekilde bile yarın en azından bilgi alıcam

canim böyle saf kalpli hanimlari bu sekilde kandiriyorlar..cesaretsizlestirme taktiklerinden birtanesi sadece bu söylenen söz...

cahilse onun suçu mu?
ayıplamak yerine kime anlatıyorum diyip geçmek yerine
onu bu cehaletten kurtarmaya çalışsak bence çok daha güzel bir adım atmış oluruz.

küçükte olsa birikimi yoksa ailesi pasif kalıyosa zor ya büyük konuşmıyım benim evladım olsa adam ı karşıma alıp daha il dayakta konuşurdum senin yapmaya çalıştığın nedir bu böyle gider sanma diye bi b... karışmaya ödleri kopuyo sahip çıkmıycaksanız yapmayın çocuk neyinize

Bu erkek milleti ne kadar saftirik birseymis ya
bende bunlari adam sanirdim ha
ya adam, sen yillarini ananin babanin koynunda yatarak mi gecirecende onlarin lafina giderek esine eziyet uygularsin?
Bu erkekler esleriyle bir ömür gecireceklerini bilmeyecek kadar aptal, ve esleriyle (anne babada olsa) baskalari icin aralarini bozacak kadar salaklar.

aynen canım.
özgüven yoksunu birey yetiştiren ailelerde bütün hata
bu kızcağıza zamanında tek başına ayakta dik durabilmeyi öğretselerdi
daha en başında tavrını koyar çeker giderdi.
özellikle aile söz konusu kız çocuğu ise yetişmesinde daha da hassas olmalı

Aslında çok fazla öğrenmesi gereken bişeyde yok değil mi?
Elinde geçmiş zamana aitte olsa darp raporu var.

Kayıtlı mesajlaşmalar var ki sanal aldatmada boşanma davalarında geçerli delil.

Eee muhakkak ki ona şahitlik edecek insanlarda vardır.

Arkadaş kolay boşanır boşanmasınada ya bu adam bu yaptıklarına karşılık hiçbir ceza almadan hayata geri döner elini kolunu sallayarak.İşte beni deli eden kısmı burda

ya benim anlamadığım balayında tokat yiyosun affediyosun,sonra habire habire dayak yiyosun üstelik hamiley ken ve bebeğin ölüyor,hala boşanmıyorsun ve üstüne bu adamdan bi daha hamile kalıyorsun....

oyyy oyyyyakannehir

o bebeklerin günahı neeesenağlama

ben burada bahsedilene insan bile diyemiyorum.
insan olsa vicdan duygusu olur.
şu yaptıklarından dolayı gece yatağına yattığında gözüne uyku girmez
salaklık değil artık bu hayvanlık
ki evinde beslediğin bir hayvan bile sahibini ısırmaz

kızlar erkek kardeşim 25 yaşında askerde burnu kanar diye ödüm koptu bunlar nasıl insa evlatları bi ton sopa yiyo seslerini çıkarmıyolar

aceba askerdeyken bosanma davasi acildiginda durum farkli olabilirmi...

açılan dava bildirimi ,bulunduğu askeriye ye tebliğ edileceği için ,subayları buna izin vermek durumunda...artı subaylarda bu durumu irdeleyecek ,bir o kadarda orada bunun utancını yaşayacak olması sevindirici Çok üzgünüm çoook

tabiiki de canım bunlar yeterli hatta yeterli ötesi sebepler
şu yaşananların binde birini yaşasaydım kendi davam konusunda karşımdakinin hayatının içine ederdim.
ondan yardımcı olmak istiyorum
ortada cinayet var hem de 2 masum bebeğin cinayeti
boşanma ile sınırlı kalmamalı olay
bu insan müsvettesi sürünmeyi,ölmeyi hakediyor

bence kızın ailesinde suç evlatlarına sahip çıkmaları gerekirdi kızı sorunlarla başbaşa bırakmak yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…