Ne güzel bir laf etmissin ya, öperim seni alnindan.
Çok saol cnm. Utandırdın kıs beniama doğru değilmi? Oğlu yapınca aferin gelini yapınca rezil olduk!! Yok böyle bi zihniyet!!!
Konu sahibi arkadaş evet bir çoğumuza göre oldukça geçte olsa doğru olan kararı zaten vermiş.
Pazartesi boşanmak için görüşeceğim,davanın uzamadan bitmesi için yardım edin demiş.
Bu kararı verdikten sonra ''kararın geç kalınmışlığını'' deşmenin ona pek faydası olmayacaktır.
Boşanma konusunda bilgisi olan arkadaşlar davaların uzamaması hakkında bildiklerini paylaşabilir.
Ha bu arada umarım Pazartesi'ye kadar kimse fikrinden dönmemiş olur.
canim böyle saf kalpli hanimlari bu sekilde kandiriyorlar..cesaretsizlestirme taktiklerinden birtanesi sadece bu söylenen söz...Adamin dedigine bak ya, bosanirsan sana o...pu gözüyle bakarlar demis.
26 yasinda gencecik bir kadin, karnindaki bebegiyle dayak yiyor, buna ragmen hala o serefsizin kahrini cekip birde o...pu oluyorsa, o serefsiz, adi, eski asna fisneleriyle görüsen insan disi yaratik ne oluyor acaba?
PES! Bu kadar mi ciktik insanliktan valla pes!!
cahilse onun suçu mu?
ayıplamak yerine kime anlatıyorum diyip geçmek yerine
onu bu cehaletten kurtarmaya çalışsak bence çok daha güzel bir adım atmış oluruz.
sevgili arkadaşım bende 7 yıllık evliyim 26 yaşında evlendim evlenicek arkadaşlara tavsiyem evlilik çocuk oyuncağı değilyalnız eşimi alıyorum sanmayın ailelerde dahil oluyor onları atamıyoruz onlara mesafe koymayı öğrenmek yıllar alıyor belki 5 belki 10 sene ilk yıllar tecrubesizliklerle geçiyor zaten benide eşim çok üzdü oda bende hiç evlenmemiştik benimde onu üzdüğüm olmuştur bu arkadaşımızın eşi ailesinin dolduruşuyla şiddet uyguluyor olabilir buna benzer şeyler yaşadım geçmişte eşini daha benimseyememiş babasının üzerine mülk yapmış kadın pasif kalmış birde şu çetleşme olayları kötü akşamları alkolde alıyor bayağı bir eksisi var daha adamın yaşıda genç sanırım bu adamın adam olaması bayağı yıllar alır belkide adam olmaz kimseye boşan yada boşanma diyemem ama onlar baba oğul kızın üzerine geliyorlar buda kendini iki kişiye karşı savunamaz hakkında hayırlısı olsun beni sorarsanız kayınvalidem rahmetli oldu eşim üzerime titriyor insanlar kıskanıyoruz sizi diyolar ama bu günlere kolay gelmedik
küçükte olsa birikimi yoksa ailesi pasif kalıyosa zor ya büyük konuşmıyım benim evladım olsa adam ı karşıma alıp daha il dayakta konuşurdum senin yapmaya çalıştığın nedir bu böyle gider sanma diye bi b... karışmaya ödleri kopuyo sahip çıkmıycaksanız yapmayın çocuk neyinize
konu sahibi arkadaşa bir ulaşabilsem
şu rezil adamdan kurtulması için elimden geleni yapıcam ama
bütün konuyu okudum ama sanırım bildiklerim hala yeterli değil
ben yarın avukatıma gidicem bekliyorum gelmesini
detayları öğrensem daha da yardımcı olurum belki ama
bu şekilde bile yarın en azından bilgi alıcam
canim böyle saf kalpli hanimlari bu sekilde kandiriyorlar..cesaretsizlestirme taktiklerinden birtanesi sadece bu söylenen söz...
Bu erkek milleti ne kadar saftirik birseymis ya
bende bunlari adam sanirdim ha
ya adam, sen yillarini ananin babanin koynunda yatarak mi gecirecende onlarin lafina giderek esine eziyet uygularsin?
Bu erkekler esleriyle bir ömür gecireceklerini bilmeyecek kadar aptal, ve esleriyle (anne babada olsa) baskalari icin aralarini bozacak kadar salaklar.
aceba askerdeyken bosanma davasi acildiginda durum farkli olabilirmi...
Aslında çok fazla öğrenmesi gereken bişeyde yok değil mi?
Elinde geçmiş zamana aitte olsa darp raporu var.
Kayıtlı mesajlaşmalar var ki sanal aldatmada boşanma davalarında geçerli delil.
Eee muhakkak ki ona şahitlik edecek insanlarda vardır.
Arkadaş kolay boşanır boşanmasınada ya bu adam bu yaptıklarına karşılık hiçbir ceza almadan hayata geri döner elini kolunu sallayarak.İşte beni deli eden kısmı burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?