dayanamıyorum yardım edin

acaba evliyken rahat vermeyen adam, boşandıktan sonra rahat verirmi?

açılan dava sadece bir boşanma davası olmazsa
ki bence öldürülen 2 can var bunların cezası da ödetilirse
ne yazık ki bilmiyorum tck da bunun yaptırımı nedir
cesaret edeceğini hiç sanmam

aceba askerdeyken bosanma davasi acildiginda durum farkli olabilirmi...

Askerdeyken davalara katilmasi zor olur yani izin alamaz bence herzaman. Gerci komutanlara bagli ama yinede zor. Sanirim bu gibi durumlarda avukat temsil ediyor, davada sadece avukat oluyor yani.

Bu adamin askerligi ne kadarmis dedimi arkadas birsey ben mesajlarda bulamadim

ne yazık ki ölen 2 masum hayat için artık çok geç...
bunu kanıtlayabilmek artık imkansız!!:sinifsinif:

Dogru. Böyle koca alacagina, al evine bi köpek koy, o köpek yasadigi sürece hem sana sadik kalir hemde disariya karsi korur.
Bir köpek kadar olamayan zavalli!!

kızlar erkek kardeşim 25 yaşında askerde burnu kanar diye ödüm koptu bunlar nasıl insa evlatları bi ton sopa yiyo seslerini çıkarmıyolar
öyle aileler cok var malesef...basimiza dert olmasinda ..ne olursa olsun...bende ailemin lafina gitmeseydim eminim hayatim cok daha farkli olackti...cok sükür su anki evliligimden sikayetim yok..iki cocuguma ragmen 2.evliligimi yaptim...

bir örnek daha vermek istiyorum..en yakin arkadasimin ablasi 36 yasinda vefat etti....annesi idare et kizim yuvani yikma kizim..cocuklarin var vs..vs...derken gencecik yasta üzüntüden kanser hastaligina yakalandi..yillardir birde bu hastaliklan mücadele etti ama basaramadi...arkada yine 2 tane cocuk birakti

kocasi olacak herif nemi yapti esinin ölümünden .3 ay sonra türkiyeden 20 yasinda bir kizlan evlendi....onunda 1 cocugu oldu..oda kahrini cekiyormus ayni vefat eden esi gibi...

E böyleyse süper ozaman.
Hayat neymis bi ögrensin!
Hayat öyle kadinina dayak atmak degil!
Sunu askerde bi dövselerde akli basina gelse.
Gerci bizim bi komsumuz vardi eskiden, kadin melek gibiydi, kocasida aynen bu arkadasinki gibi, kadina hergün dayak hergün iskence.
Adam 40 yasinda askere gitti, kadin dualar etti suna askerde bi dayak atsalarda adam olsa diye.
Aksine adaminda askerligi cok rahatmis, geldiginde "tatil yaptim geldim" demisti sinir.
Gerci kadincagiz sonra bosandi ondan, simdi o herif kenarlarda köselerde sürünüyor.

Son düzenleme:
sensıble canım bu anlaşmalı boşanma olamayacak gibi... suç unsurları ve davaya göre ele alınca büyük iddialar olacağı için avukat ın velaketi ile çözümlenemez...
umarım konu sahibi arkadaşımda bir imzasını alıp anlaşmalı boşanmayı seçmez...

Yanlış anlama ihtimalime karşılık sizede soracağım.
Neden bebeğinin ölümüyle sonuçlanan bir dayak olayı '' :) '' ifadesi ile anlatılmış.

ne yazık ki ölen 2 masum hayat için artık çok geç...
bunu kanıtlayabilmek artık imkansız!!:sinifsinif:

bilmiyorum ki şahitle falan kanıtlanabilirse durum yaptırımı olabilir
konu sahibine ulaşsam şunu sorucam zaten
elindeki darp raporlarında bu 2 düşüğe dair bişeyler var mı
eğer varsa ciddi anlamda ben uğraşmayı düşünüyorum bu işle
o kadar sinir oldum sanki kendim yaşamışım gibi

acaba evliyken rahat vermeyen adam, boşandıktan sonra rahat verirmi?

kızlar böyle yazıp lütfen gereksiz kızı korkutmayalım böyle esip gürleyen insanlar bi b... yiyemez genelde allahın izni ile boşanana kadaR SIKINTI BENİ ANNEMİ KARDEŞLERİMİ BABAM HEP DÖVERDİ DAYAK YEMEYE 3-4 YAŞLARINDA BAŞLAMIŞ OLABİLİRİM ANNEM VEFAAT EDENE KADAR YEDİ KIZ KARDEŞİM EVLENENE KADAR BÖYLE PSİKOPATLARDA SADECE SUÇ YOK ANNEMİN AİLESİ GÖRÜCÜ USULÜ İLE KÜÇÜKKEN VERMİŞLER BİR DAHA YÜZLERİNİ GÖREN CENNETLİK ANNE ANNEMİ HAYATTA 2 DEFA GÖRDÜM ANNEMİN AİLESİ SAHİP ÇIKMADIĞI İÇİN DAHA SUÇLU BENCE

Hmm dogru, o anlasmali bosanmalarda olur demi.
Senin dedigin gibi olursa daha iyi zaten, sürünsün.

valla olay bana garip geldi yaa bi kadın dayak sebebiyle iki bebegini kaybedicek bu adamı boşamıcak msn de facede kadınlarla konuştugunu görecek boşanmaya karra verecek bide kocasıyla başkası gibi yazışacak çokkk saçma bu kardeşim madem boşanacaksın bi ton dayak yediginde evlatlarını kaybettiginde yapsana bunu gidip rapor alıp bi celsede boşasana o adi adamı hmm boshayallersmile

alkione; bu konuda şahitlerin pek geçerliliği olacağını sanmıyorum ,zaman aşımına uğraması zaten büyük bir neden ...
amaaa,eğer ki bu bebebeklerin birinde bile darp sonucu düştüğüne dair bir adli tıp raporu var ise ,bunda zaman aşımı da olsa mutlaka üstünde durulacağını düşünüyorum ama bunun için bir ceza uygulaması olabilir mi bilmem..
ki,sanmıyorum...
en fazla hızlı boşanmayı kolaylaştırır...
ve yıpranma nafakası öder adam eş için ...

bence kızın ailesinde suç evlatlarına sahip çıkmaları gerekirdi kızı sorunlarla başbaşa bırakmak yerine

Ailesi bosan gel demis arkadas kayinbabasinin aglamalarina dayanamayip kocasini affetmis.
Ailesinde suc yok, aslinda sucun büyügü bizim arkadasta, bu kadar mi insan kendini degersiz kilar, üstelik ailesi arkasindayken.

Töbe töbe - adama seni kum torbasıyla evlendiriyoruz demişler herhalde.

bebeklerime patolji yaptırmadım, akıl edemedim onu, ama kesin onları eşim öldürdü diyemem çünkü düşük değil karnımda öldüler yani tam zamanlarını bilemiyorum

Bebeklerle ilgili hic bir kanit yokmus elinde arkadaslar.

tck da bunun yaptırımı nedir bilmiyorum.
sadece bildiğim bir olaya dayanarak diyorum
abdde kaldığım dönem benzer bir dava duymuştum
eşini döven bir adam ve anne karnındaki bebeğin ölümüyle sonuçlanan bir dayak
o adamın idamla yargılandığını duymuştum
davanın sonucunu öğrenemedim bilmiyorum ama
orada bu denli ağır bir yaptırımla yargılanıyorsa kişi
burada da muhakkak bir yaptırımı olmalı diye düşünüyorum.
yarın zaten kendi davam için avukatıma gidicektim detaylı sorar öğrenirim bu konuyu
ki çok dua ediyorum umarım bu bebek ölümü darpıyla ilgili bir rapor vardır.

bence boŞanma davalarında bundanda kÖtÜ Şeyler oluyordur eŞlerını pazarlayanlar vb Önemlı olan kadına Öncelık tanınmıyormu kadın ıstemıyor adamı sonuÇta Özel hayatta karıŞmama yasası varmıŞ nette boŞyere kaydedıyor bence mahkeme bununla uĞraŞmaz yanlız bır delıl var elınde geÇmıŞe daır darp rapaoru Şahıt bulamaz sanmıyorum orapor ıŞe yarayacaktır bence ÇocuĞu yok nafaka alamaz kendı boŞuyor ÇÜnkı

alkione; GEÇMıŞ OLA CANIM KADININ HıÇBıR KANITI YOK ELıNDE BEBEK KARNINDAYKEN DAYAK YEDıĞıNDE GıTSEYDı RAPAOR ALSAYDI TUTUKLATABıLRDı BıLE AMA ÜSTÜNE BıR BARDAK SU ıÇECEK ELıNDE BıR DELıL YOK SADECE ıDDA DA BULUNABıLECEK KANIT YOK MAHKEMELERDE KANIT ÖNEMLı ARKADAŞLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…