acaba evliyken rahat vermeyen adam, boşandıktan sonra rahat verirmi?
aceba askerdeyken bosanma davasi acildiginda durum farkli olabilirmi...
ben burada bahsedilene insan bile diyemiyorum.
insan olsa vicdan duygusu olur.
şu yaptıklarından dolayı gece yatağına yattığında gözüne uyku girmez
salaklık değil artık bu hayvanlık
ki evinde beslediğin bir hayvan bile sahibini ısırmaz
öyle aileler cok var malesef...basimiza dert olmasinda ..ne olursa olsun...bende ailemin lafina gitmeseydim eminim hayatim cok daha farkli olackti...cok sükür su anki evliligimden sikayetim yok..iki cocuguma ragmen 2.evliligimi yaptim...kızlar erkek kardeşim 25 yaşında askerde burnu kanar diye ödüm koptu bunlar nasıl insa evlatları bi ton sopa yiyo seslerini çıkarmıyolar
açılan dava bildirimi ,bulunduğu askeriye ye tebliğ edileceği için ,subayları buna izin vermek durumunda...artı subaylarda bu durumu irdeleyecek ,bir o kadarda orada bunun utancını yaşayacak olması sevindirici Çok üzgünüm çoook
sensıble canım bu anlaşmalı boşanma olamayacak gibi... suç unsurları ve davaya göre ele alınca büyük iddialar olacağı için avukat ın velaketi ile çözümlenemez...Askerdeyken davalara katilmasi zor olur yani izin alamaz bence herzaman. Gerci komutanlara bagli ama yinede zor. Sanirim bu gibi durumlarda avukat temsil ediyor, davada sadece avukat oluyor yani.
Bu adamin askerligi ne kadarmis dedimi arkadas birsey ben mesajlarda bulamadim
ne yazık ki ölen 2 masum hayat için artık çok geç...
bunu kanıtlayabilmek artık imkansız!!:sinifsinif:
acaba evliyken rahat vermeyen adam, boşandıktan sonra rahat verirmi?
E böyleyse süper ozaman.
Hayat neymis bi ögrensin!
sensıble canım bu anlaşmalı boşanma olamayacak gibi... suç unsurları ve davaya göre ele alınca büyük iddialar olacağı için avukat ın velaketi ile çözümlenemez...
umarım konu sahibi arkadaşımda bir imzasını alıp anlaşmalı boşanmayı seçmez...
bilmiyorum ki şahitle falan kanıtlanabilirse durum yaptırımı olabilir
konu sahibine ulaşsam şunu sorucam zaten
elindeki darp raporlarında bu 2 düşüğe dair bişeyler var mı
eğer varsa ciddi anlamda ben uğraşmayı düşünüyorum bu işle
o kadar sinir oldum sanki kendim yaşamışım gibi
bence kızın ailesinde suç evlatlarına sahip çıkmaları gerekirdi kızı sorunlarla başbaşa bırakmak yerine
bebeklerime patolji yaptırmadım, akıl edemedim onu, ama kesin onları eşim öldürdü diyemem çünkü düşük değil karnımda öldüler yani tam zamanlarını bilemiyorum
alkione; bu konuda şahitlerin pek geçerliliği olacağını sanmıyorum ,zaman aşımına uğraması zaten büyük bir neden ...
amaaa,eğer ki bu bebebeklerin birinde bile darp sonucu düştüğüne dair bir adli tıp raporu var ise ,bunda zaman aşımı da olsa mutlaka üstünde durulacağını düşünüyorum ama bunun için bir ceza uygulaması olabilir mi bilmem..
ki,sanmıyorum...
en fazla hızlı boşanmayı kolaylaştırır...
ve yıpranma nafakası öder adam eş için ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?