- 17 Ağustos 2016
- 3.744
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
sanki hayatim artik hic düzene girmicekmis gibi, hayat ne zor yaEn zoru başarmışsın canım
Denizi geçip derede boğulma
Rabbim yardımcın olsun
Bismillah de başla
Bir arkadasim bir odalik bir yurtta kaliyordu o cikti yerine ben gectim.Nerde kalıyorsun
Tesekkür ediyorum, cok zor Allah güc verir insallah.Hepsii geçecek canımmm merak etme, hayatın yenilenecek , şimdi kendin iiçin çabala, yeni hayatın için ..
Gecer mi her sey bir gün yoluna girer mi ben ayrilali iki sene oldu ama hala düzenimi kuramadim yanlizliktan yanlis arkadasliklar kurdum onlarida bitirmem gerekiyor.Dibinde dibi vardır ama bir sıçradin mi tamamdır.Sen kendine güven öldüm bittim deme her şey yoluna girecek bu günler geçecek modunda ol Allah yardımcın olacaktır ama sen kendini sıkı tut unutma ki kötü günlerinde iyi ne yaparsan kendin için seninle gelecek
Önce bir düzenimi kurmak istiyorum yoksa nereye gidersem gideyim kafam rahat olmicak, ertelemek istemiyorum.Ulkeye ailenizin yanına donme imkaniniz olmaz mi bir sure
En azindan destek olmalari icin
zaten dönmeyi hic düsünmüyorum ailem de destek oluyor ama malesed düzenimi kuaramadim kuramiyorum maddiyat ve manevi zorliklar yildiriyor benivalla türkiye ye dönmede ne yaparsan yap ,
burada şartlar daha zor ,
sakın gelme diyorum
o ülkede şartlarını zorla
allah yar ve yardımcın olsun,
rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr de
Evet bir sorun eksik ama yerlesik düzen olmadan düzenli bir maasin cevren olmadan hayat cekilmiyor. Ben de su an bunlarin hicbiri yokKangreni kesip atmissin ya sen devami da gelir insallah. Zorluklar insanlar icin. Kimsenin kahrini cekmiyorsun en azindan boyle dusun.
Önce bir düzenimi kurmak istiyorum yoksa nereye gidersem gideyim kafam rahat olmicak, ertelemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?