dayanamiyorum

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Her seye sifirdan basliyorum, yikici bir bosanma gecti basimdan. Ev tutulcak, esya alincak,tasincak. Yutdisindayim aile akraba kimse yok yanimda. Su an daha calismiyorum, calisamiyorum, basvurdugum yerlerden olumsuz cevaplar geldi. Hayatimda bir cok toksik insan var onlardan da kurtulmam lazim. Bu zorluklardan kendimi saldim üst bas, zaten maddi gücümde su an yok. Resmen nefes alamiyorum artik hayatin yükü cok agir geliyor bana. Eski ese katlanmadim diye düzenimi yiktim her seyi bir anda kafamda bitirdim ciktim o evden ama simdi hayat cok cok daha zor. Toparlayamiyorum düzene koyamiyorum...

Dibinde dibi vardır ama bir sıçradin mi tamamdır.Sen kendine güven öldüm bittim deme her şey yoluna girecek bu günler geçecek modunda ol Allah yardımcın olacaktır ama sen kendini sıkı tut unutma ki kötü günlerinde iyi ne yaparsan kendin için seninle gelecek

Gecer mi her sey bir gün yoluna girer mi ben ayrilali iki sene oldu ama hala düzenimi kuramadim yanlizliktan yanlis arkadasliklar kurdum onlarida bitirmem gerekiyor.

valla türkiye ye dönmede ne yaparsan yap ,
burada şartlar daha zor ,
sakın gelme diyorum
o ülkede şartlarını zorla

allah yar ve yardımcın olsun,
rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr de

Kangreni kesip atmissin ya sen devami da gelir insallah. Zorluklar insanlar icin. Kimsenin kahrini cekmiyorsun en azindan boyle dusun.

valla türkiye ye dönmede ne yaparsan yap ,
burada şartlar daha zor ,
sakın gelme diyorum
o ülkede şartlarını zorla

allah yar ve yardımcın olsun,
rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr de
zaten dönmeyi hic düsünmüyorum ailem de destek oluyor ama malesed düzenimi kuaramadim kuramiyorum maddiyat ve manevi zorliklar yildiriyor beni

Kangreni kesip atmissin ya sen devami da gelir insallah. Zorluklar insanlar icin. Kimsenin kahrini cekmiyorsun en azindan boyle dusun.
Evet bir sorun eksik ama yerlesik düzen olmadan düzenli bir maasin cevren olmadan hayat cekilmiyor. Ben de su an bunlarin hicbiri yok

Önce bir düzenimi kurmak istiyorum yoksa nereye gidersem gideyim kafam rahat olmicak, ertelemek istemiyorum.

düzen kurmak için önce biraz dinlenip kafanızı toplasanız daha iyi olmaz mı?
Turkiyede aileniz varsa yanlarına dönseniz bir süre belki iyi gelir. Çocuğunuz var mı?
Allah yardımcınız olsun insallah daha iyi hissedersiniz kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…