- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Hayirli aksamlar oncelikle kizlar..
Bi markette ise baslamistim yaklasik 10 oldu ama daha oncesinde hic ayakta bu denli yorucu calisma şartlarim olmadgi icin benk.oldukca zorladi 10 gun 10 ay ggibiydi inanin.. hic oturma denen biseyi adet edinmemisler ..
Bu 10 gunde hergun isten cikcam diyerek gidip hic konusamadan geliyorum ..
Bu beni.oldukca zorluyo yuz ustu hirakcak.gibi hissediyorum haftalik vardiya ona gore hazilaniyor bugun 10da geldim yarin sbah 8de kalkcam 8 bucukta acacagiz markezi full 10a kadarve ben gene buna nasil dayancam bilmiyorum merak ettigim senelrdir calisanlar nasil dayanmis benmi cok nazliyim herseyi buyutuyorum artik kendimde sorun aramaya basladim
Ayrica bi baska sorunda utaniyorum artik gelmiycem demeye karsimdakii cevap verirse ne diycem bilmiyorum nasil soyleyecegim hafta sonu sinavim.var hem oglen hem sabah onu bile sinavdan sonra gidip caliscam
Saka gibi.nasil alistiniz??alışıyorsun zamanla bir sene sabah 8 akşam 10 çalıştım hafta sonu mesaisi yaptım zor ama alışıyorsun
parası iyiydiSaka gibi.nasil alistiniz??
Ne giysem canim yaniyoBende oyleydım ayakta dus alamıyordum ama ınan 15 gun sonra o kadar alısacaksın kı rahat ayakkabı gıy .
Ne giysem canim yaniyohem kasa hem orta reyon zor
Önemli olan orada çalışmak zorunda mısınız değil misiniz. İstiyor musunuz istemiyor musunuz..
Kesinlikle kendinizi düşünün. Patronlar sadece iş gücünü önemsiyor bence. Çalışanlarına karşı pek insani duyguları yok. Ordan çıktıktan beş dakka sonra umurlarında bile olmaz çalışanları
Mantıklı konuşarak çıkışınızı istersiniz olur biter.
Zorundalik derken sadece kndi ihtiyaclarim icin bakmakla hukumlu bi ailem yok .. yada ailem calis diye diretmiyor gir cik yapmak istemedim icin dayanmaya calisiyorum ama olum gibi durum ortam sartlar insan gucunden yaralaniyo.. yani bilgimle alakali. Bi is degil. Buda garip geliyi belki.. 1 ayim dolsun diye bekliyorum ama nasil.dolcakÖnemli olan orada çalışmak zorunda mısınız değil misiniz. İstiyor musunuz istemiyor musunuz..
Kesinlikle kendinizi düşünün. Patronlar sadece iş gücünü önemsiyor bence. Çalışanlarına karşı pek insani duyguları yok. Ordan çıktıktan beş dakka sonra umurlarında bile olmaz çalışanları
Mantıklı konuşarak çıkışınızı istersiniz olur biter.
Zorundalik derken sadece kndi ihtiyaclarim icin bakmakla hukumlu bi ailem yok .. yada ailem calis diye diretmiyor gir cik yapmak istemedim icin dayanmaya calisiyorum ama olum gibi durum ortam sartlar insan gucunden yaralaniyo.. yani bilgimle alakali. Bi is degil. Buda garip geliyi belki.. 1 ayim dolsun diye bekliyorum ama nasil.dolcak
Dayanan kolay olduğu için ya da vücudu güçlü olduğu için değil, mecbur olduğu için dayanıyor.
Çünkü işsizlik zor, parasızlık, muhtaçlık yorulmaktan çok daha zor.
Ne yapsın insanlar?
Ayakları şişe şişe dayanıyorlar işte.
Sabah 7 akşam 7 konfeksiyonda çalışmış biriyim.
Gece ayaklarımın ağrısı ile uyur, sabah aynı ağrılarla giderdim.
Akşam hiç olmazdı abartmıyorum.
Allah kolaylık versin bazı çalışanların işi gerçekten çok zor..
Haklisiniz bi.mecburiyetum.yok belkide ondan.boyle bilmiyorumdayanmam gerek diye diye gidiyorum hergun bukundugum ortam kisilerde cok onemli arkadasim yok orda git calis gel
Cok saolun Allah razi olsun dua edin olurmuIhiyaciniz varsa,tutunmak istiyorsaniz calismak zorundasiniz malesef..Rahatca para kazanmak icin ya babaniz zengin olacak ya da rahat bir mesleginiz.
Bencede dayanin zaten 20gun icinde alisirsiniz ve sevmeye calisin yorgunlugunuzu atmak icin kisa kisa dinlenin.Tezgahtarlik bence en zor islerden surekli ayakta olmaktan oturu ama sabah giderken acma germe hareketleri yapin kaslariniz esnesin umarim Rabbim sabrinizi artirir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?