Dayanan nasil dayanmis?? Mantigi

en fazla 1 ay . 1 ay sonra inanın bana alışacaksınız

Tabi ki iş ortamı çok önemli.
İki kafa dengi arkadaş edinsen daha kolay olur.
En azından bir tane şart :)
E tabi.hirde 2 yil bi yerde calistim dayanilcak.gibi degildi milletin derdiyle ugrasiyorduk ama okdar cok arkadasim vardiki insan guc buluyo birbirimizi motive ediyoru :) dedikodu bile yaosak yetiyodu burda hayat yok sadece is var

Market zor iş ya .
Mola falanda yok sanırım sadece yemek arası oluyor değil mi ?
Ben 1 bucuk yıl bi fabrikada kalite sorumlusu olarak çalıştım . İstediğimde oturuyordum ama bazen hatlar yoğun oluyordu molaya bile çıkamadığımı bilirim hata falan olmasın diye. Özellikle başlarda acayip yoruluyordum .
Aslında insanoğlu herşeye alışıyor .
Eğer ihtiyacınız varsa en azından 1 ay zaman verin ama yoksa daha farklı bi iş bakarsınız .

Bende ayakkabicida calistim 2 gun ve o kadar zorlandimki hatta bildigin agladim. Cunku ayakta durmanin bu kadar zorlayacagi aklimin ucundan gecmemisti bide 12-9 calistim saatte fena degildi ama 2 gun dayanabildim ben. Ihtiyacim olmadigindanda olabilir oylesine girmistim zaten. Orada calisanlarin dedigine gore alisiliyormus ve bi zaman sonra anlamiyormussun bile yorgunlugunu. Onlar gayet rahatti yani.

Belki o dayananların başka çaresi yok mecburen yapıyorlar bu işi ya da gerçekten dayanıklılar onları sizin kadar etkilemiyor olabilir. Alışma süresi verin bence kendinize bir kaç ay daha. Hala mutsuz ve yorgunsanız başka bir iş arayın

Çalışmak istemiyosan çalışma. Açıköğretim okuyosun sanırsam ve kendin için çalışıyosun. Eger paraya çok ihtiyacın yoksa çalışma insan sevmediği veya ilerde o meslekte bi kariyer yapmicaksa zorla çalışmak sadece iş hayatından sogutuyo insanı. Bende bi işe girdim iyide bi işti yorucu değildi aksine çok sıkıcı ve boş bi işti 2 gün sonra çıktım. Kariyer planım o yönde değil çünkü. Çalışmak yerine kendimi geliştirmeyi tercih ettim çünkü ilerde yapmak istedigim meslekte daha başarılı olmak istiyorum. Sende gerçekten ihtiyacın yoksa geleceğine yönel. Para her türlü kazanılır önce insanın kendisi önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…