Dayanmalı mı bir an önce çekip gitmeli mi

Ailenizin yanına gitmek için yeterli hizmet puanı yoksa olduğunuz yerde kalmak en iyisi bence. Bir öğretmen arkadaş boşandıktan sonra tayin isteyip istediği yere gitmisti yıllar önce ama o can güvenliği maddesinden yararlanmisti. Detay hatırlamıyorum.
Evi arabayı satamaz iş ciddiye bindikten sonra, dava açtığınız andan sonra yani.

Ailenizin yanına gitmek için yeterli hizmet puanı yoksa olduğunuz yerde kalmak en iyisi bence. Bir öğretmen arkadaş boşandıktan sonra tayin isteyip istediği yere gitmisti yıllar önce ama o can güvenliği maddesinden yararlanmisti. Detay hatırlamıyorum.
Evi arabayı satamaz iş ciddiye bindikten sonra, dava açtığınız andan sonra yani.
Can güvenliği için de darp şiddet olmalı yani hukuki bir dayanak baktım özür durumu tayini olsa çocuklarımla huzurla ailemin yanına gidebilirim ama hiç bir madde bizim için uygun değil malesef tek yol il dışı tayini o da puan yeterse o da ilin en uzak köşelerindeki ilçelerine nasip gene de Allah bir kapı açar inşallah

Can güvenliği için de darp şiddet olmalı yani hukuki bir dayanak baktım özür durumu tayini olsa çocuklarımla huzurla ailemin yanına gidebilirim ama hiç bir madde bizim için uygun değil malesef tek yol il dışı tayini o da puan yeterse o da ilin en uzak köşelerindeki ilçelerine nasip gene de Allah bir kapı açar inşallah

İl dışı tayinle ailenizin olduğu il sınırları içine girebilirseniz il içi görevlendirme vs istersiniz. Allah gönlünüze göre versin

Araştırdım Özür durumu tayin evrakların da bu başlıkta bir hak yok malesef önceden varmış ama dediğim gibi kötüye kullanıldığı için bunhak kaldırılmış
evet siz yazınca baktım kaldırılmış maalesef. Ama mal satımını engelleyebilirsiniz ondan eminim. çocuğunuzun rızkı, hakkınız sonuçta

Sizi tehdit ederse, can güvenliğine falan kastederse size tayin hakkı verilir.
Bir defa tartışmamız sırasında sinirlenip kolumu bileğimi sıkmıştı hemen gidip darp raporu aldım ama ikinci çocuktan önceydi o bir daha böyle bir şeye yeltenirse başına ne geleceğini bilsin die o bu konuda fayda sağlar mı acaba die araştırdım aradan 6 ay geçince hükmü kalmıyormuş ve çocuk doğurmuş olmak affetmiş olmak anlamına geliyormuş

İyi günler
Konum şu eşimle anlaşamıyoruz geçinemiyoruz 5 yıllık evliyiz ve iki çocuğumuz var( nie iki çocuk yaptın sorularına cevap vermeyeceğim bilginize çocuklarım polemik konusu olamaz) ve ben artık tahammül edemeyeceğim boşanmak istiyorum eşim olacak kişi ise buna yanaşmıyor bir kaç defa boşanmaya kalktım ama özürler yeminler filan ikna oldum vazgeçtim
Ama yok dayanamıyorum beni kölesi gibi kullanmasına ailesine laf taşımasına çocuklarla ilgilenmemesine ve daha bir sürü çekilemez davranışına dayanamıyorum artık ve kararlıyım
Evimiz ve arabamız ve ikisi de onun üzerine ve boşanma durumunda çirkinleşip dava sonuçlanmadan satacağını düşünüyorum, çocuklar bende kalacağı için ne kadar mülk elde edersem onlar için o kadar iyi olacaktır onlar için.
Asıl danışmak istediğim konu şu bulunduğumuz ilçe küçük bşr yer bende eşimde burda görev yapıyoruz ve boşanmadan sonra ikimizde burda yaşamak zorunda kalırsak hiç kimsemiz yok burda şu an ücretsiz izindeyim ve Eylül gibi iznim bitiyor onun öncesinde tayin hakkım var ailemin yanına tayin isteyip gitmeyi düşünüyorum ama puanı çok yüksek gidememeyebilşrim burda kalırsam da eşimin boşanma durumunda bana rahat vermeyeceğinden de eminim şimdi
1- boşanma sürecini tayin dönemine kadar erteleyip tayin isteyip gitmek ve dava açmak mı, beklemeden işe koyulmak mı
2- ailemin yanına puanımla gidemezsem bildiğim yerde kalmak mı eşimin olmadığı ban başka bir yere gitmek mi
3- evi ve arabayı satsa üzerine parayı geçirse de umursamamak mı yoksa mülk için önlemler almak mı öyleyse nasıl?
Asla tam planınızı yapmadan başlamayın. Araç ruhsatı dan tapuya kadar ne kadar bilgi toplarsanız o kadar iyi, satarsa mal kaçırmaya girer.

İyi günler
Konum şu eşimle anlaşamıyoruz geçinemiyoruz 5 yıllık evliyiz ve iki çocuğumuz var( nie iki çocuk yaptın sorularına cevap vermeyeceğim bilginize çocuklarım polemik konusu olamaz) ve ben artık tahammül edemeyeceğim boşanmak istiyorum eşim olacak kişi ise buna yanaşmıyor bir kaç defa boşanmaya kalktım ama özürler yeminler filan ikna oldum vazgeçtim
Ama yok dayanamıyorum beni kölesi gibi kullanmasına ailesine laf taşımasına çocuklarla ilgilenmemesine ve daha bir sürü çekilemez davranışına dayanamıyorum artık ve kararlıyım
Evimiz ve arabamız ve ikisi de onun üzerine ve boşanma durumunda çirkinleşip dava sonuçlanmadan satacağını düşünüyorum, çocuklar bende kalacağı için ne kadar mülk elde edersem onlar için o kadar iyi olacaktır onlar için.
Asıl danışmak istediğim konu şu bulunduğumuz ilçe küçük bşr yer bende eşimde burda görev yapıyoruz ve boşanmadan sonra ikimizde burda yaşamak zorunda kalırsak hiç kimsemiz yok burda şu an ücretsiz izindeyim ve Eylül gibi iznim bitiyor onun öncesinde tayin hakkım var ailemin yanına tayin isteyip gitmeyi düşünüyorum ama puanı çok yüksek gidememeyebilşrim burda kalırsam da eşimin boşanma durumunda bana rahat vermeyeceğinden de eminim şimdi
1- boşanma sürecini tayin dönemine kadar erteleyip tayin isteyip gitmek ve dava açmak mı, beklemeden işe koyulmak mı
2- ailemin yanına puanımla gidemezsem bildiğim yerde kalmak mı eşimin olmadığı ban başka bir yere gitmek mi
3- evi ve arabayı satsa üzerine parayı geçirse de umursamamak mı yoksa mülk için önlemler almak mı öyleyse nasıl?
Öncelikle hakkınızda hayırlısı...
Taşınır ve taşınmaz mallar ev arsa, araç va gibi gereçler evlendikten sonra sizinde payınız var yani ortak mülk olarak geçiyor.. İster katkınız olsun ister olmasın tüm evlendikten sonra edilen mallarda eşlerinde hakkı vardır

İyi günler
1..Tayin işi netlesinceye kadar beklemek,çünkü o evde dava açsanız cikmaniz gerekebilir,sonra tayin de çıktı diyelim ikinci kez taşınmaniz gerekecek zor olur.

2..ailenin yakın şehirleri de olabilir.

3..çocuklarinixin haklarını tabiki isteyin,sonra gelip başkası kullanss zorunuza gider.

Onu bunu bilmem de çocukların hakkını kimseye yedirmeyin
Sonuçta o evde beraber calismissiniz
Neden ona bırakıyorsunuz
Sanki yuzkizartici suç mu islediniz
Bir de çocukları görmek ister mi uzağa gitseniz daha çok sıkıntı cikarmasin

Bir defa tartışmamız sırasında sinirlenip kolumu bileğimi sıkmıştı hemen gidip darp raporu aldım ama ikinci çocuktan önceydi o bir daha böyle bir şeye yeltenirse başına ne geleceğini bilsin die o bu konuda fayda sağlar mı acaba die araştırdım aradan 6 ay geçince hükmü kalmıyormuş ve çocuk doğurmuş olmak affetmiş olmak anlamına geliyormuş

inşallah bir daha bileginizi felan sıkmaz ama dava acılınca sizi mesajla tehtit felan ederse sinirlenip o mesajla savcılıga gidip uzaklastirma kararı çıkartın. uzaklastirma kararı ile ozur durumuna basvurabilirsiniz belki. cunku bende boyle yapan birini hatirliyorum öğretmen. bosanmak uzere oldugu esinin uzaklastirma kararıyla tayin isteyen.

Bir yazı buldum ama yazının tarihini göremedim.

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-29-18-55-15-80.webp
    Screenshot_2021-04-29-18-55-15-80.webp
    33 KB · Görüntüleme: 49
inşallah bir daha bileginizi felan sıkmaz ama dava acılınca sizi mesajla tehtit felan ederse sinirlenip o mesajla savcılıga gidip uzaklastirma kararı çıkartın. uzaklastirma kararı ile ozur durumuna basvurabilirsiniz belki. cunku bende boyle yapan birini hatirliyorum öğretmen. bosanmak uzere oldugu esinin uzaklastirma kararıyla tayin isteyen.
Uzaklaştırma kararı çıkarmak için delil şart değil, beyan esas

Öncelikle bir avukatla görüşme yapıp mallara tedbir koydurabilirsiniz satamaması için. Evlatlarınız için gelir elde etmek istemeniz gayet normal. Ben olsam şimdiden açardım davayı. Çünkü ailenizin yanına gidebileceğinizin garantisi yok. Hazır bu kadar kararlıyken yakın gemileri gitsin.
Adam her durumda çirkinleşecek diyorsunuz bir avukatla bilinçli bir biçimde ilerlemek sizin için avantaj olur
+1
Benzer şeyleri yazacaktim
Mallara tedbir koydurabilirsiniz
Zaten dava acarsaniz ve dava acildiktan sonra satis olursa mal kacirdigi kanitlanmis olur ben talepte bulabileceğinizi düşündüm ama avukat degilim avukat arkadaslar daha doğru yönlendirme yapabilirler

İyi günler
Size tavsiyem ev ve arabaya şerh koydurun, şuan boşanmadan bahsetmeyin tayin belli olunca boşanmayı gündeme getirirsiniz

İyi günler
Karariniz kesinse tayini beklemeye gerek yok bence..Tayin olayı elbette ailenizin yani en iyisi ama olmazsada bildiğiniz yerde kalmanız daha mantıklı gibi...evlilik süresince elde edilen malların yarısı sizin hakkınız umursamadan olmaz..yanliz avukatsiz hareket etmeyin mutlaka avukatınız olsun..hakkınızda hayırlısı olsun

Onu bunu bilmem de çocukların hakkını kimseye yedirmeyin
Sonuçta o evde beraber calismissiniz
Neden ona bırakıyorsunuz
Sanki yuzkizartici suç mu islediniz
Bir de çocukları görmek ister mi uzağa gitseniz daha çok sıkıntı cikarmasin
Sanmam yanındaki çocuklarla ilgilenmiyor uzağa zahmet edip hiç gelmez yılda bir belki sonra zamanla onu bile bırakabilir

Bir yazı buldum ama yazının tarihini göremedim.
Yok malesef her tayin dönemi yönetmelik yayınlanıyor ve orda tayine tabi gruplar yer alıyor boşanma dahil değil eskiden dahilmiş ama öğretmenler bunu kullanmışlar boşanıp tayin isteyip tekrar evlenmişler felan o yüzden kaldırılmış

Back
X