İyi günler
Konum şu eşimle anlaşamıyoruz geçinemiyoruz 5 yıllık evliyiz ve iki çocuğumuz var( nie iki çocuk yaptın sorularına cevap vermeyeceğim bilginize çocuklarım polemik konusu olamaz) ve ben artık tahammül edemeyeceğim boşanmak istiyorum eşim olacak kişi ise buna yanaşmıyor bir kaç defa boşanmaya kalktım ama özürler yeminler filan ikna oldum vazgeçtim
Ama yok dayanamıyorum beni kölesi gibi kullanmasına ailesine laf taşımasına çocuklarla ilgilenmemesine ve daha bir sürü çekilemez davranışına dayanamıyorum artık ve kararlıyım
Evimiz ve arabamız ve ikisi de onun üzerine ve boşanma durumunda çirkinleşip dava sonuçlanmadan satacağını düşünüyorum, çocuklar bende kalacağı için ne kadar mülk elde edersem onlar için o kadar iyi olacaktır onlar için.
Asıl danışmak istediğim konu şu bulunduğumuz ilçe küçük bşr yer bende eşimde burda görev yapıyoruz ve boşanmadan sonra ikimizde burda yaşamak zorunda kalırsak hiç kimsemiz yok burda şu an ücretsiz izindeyim ve Eylül gibi iznim bitiyor onun öncesinde tayin hakkım var ailemin yanına tayin isteyip gitmeyi düşünüyorum ama puanı çok yüksek gidememeyebilşrim burda kalırsam da eşimin boşanma durumunda bana rahat vermeyeceğinden de eminim şimdi
1- boşanma sürecini tayin dönemine kadar erteleyip tayin isteyip gitmek ve dava açmak mı, beklemeden işe koyulmak mı
2- ailemin yanına puanımla gidemezsem bildiğim yerde kalmak mı eşimin olmadığı ban başka bir yere gitmek mi
3- evi ve arabayı satsa üzerine parayı geçirse de umursamamak mı yoksa mülk için önlemler almak mı öyleyse nasıl?