Dayim Basima Bela Oldu !

açtığınız diğer konuları da okumuştum...

açıkçası yazdıklarınıza _diğer konularda da _ inanmıyorum.....

Vayyyyy beeee dayıya bak sen Aman allahım nolucak bu hallerımız ınsanlık nereye gıdıyo bole

ben böyle birşeyin gerçek olduğuna inanmak istemiyorum
dayı asla yeğeniyle evlenemez böyle sapıkça bi düşünce mide bulandırıcı
sizede inanamıyorum dayınız eşimden boşanıp evlenmek istiyorum seninle diyo
sende olmaz sen evlisin çocuğunuz olacak diyosun sadece buna takılıyosun
galiba farkında değisin seninle evlenmek isteyen dayın yabancı biri değil
sizde bi gariplik var bence
eyer niyeti yurt dışına gitmekse yurt dışında yaşayan o kadar çok bayan var ki tanışıp evlenebilirdi...

Bu cümleyi yazmayı unutmuşum. Dayı, anne kardeşi.... Bu cümlenin karşılığı sapık mısın sen dayıdır! 18 yaşında bir cocuk anne dayım bana böyle böyle dedi der. "Aaa sen evlisin yuvanı yıkma benim icin" değildir bunun cevabı!

duygularımın tercümanı ilan ediyorum seni..şovalyem benim

allahh allahh....daha neler....arkadaşım bire bir doğruysa hemen herkese anlat. sessiz kalmak kabullenmek olur bu durumda.Olayı örtbas etmek olur.

viracocha yorumların beni benden alıyo

amaci esinden ayrilmani saglamak kesinlikle firsat verme.ve hemen esinle konus,oldugu gibi anlat.sucsuzken suclu konuma dusme.

Nasıl evlenecekmiş ? hem dinen hem de yasal olarak geçersiz bir istek bu akşam akşam fenalaştım

Bacı ailenizde bir sorun mu var ? Vallahi aşk-ı memnu sizin yanınızda masum kalır o derece yani.. en azından behlül'cüüüüm amcasının karısına aşık oluyordu..Amcasına değil hoş amcasına aşık olması da bir garip olurdu ahaha

Çantanızda doğum kontrol hapı var mıydı???

ebru kızın dayısı kıza aşık sen çantada ki doğum kontrol hapını niye sorguluyon bacı :) belkim kızın adet düzensizliği neyim varıdı

işim şişti sanki, 53 kullanıcı konuya fena halde kilitlenmiş durumda ve eminim ki hepsi ''Oha'' lıyor

Son düzenleme:
18 yaşınızda dayınız sizi gördü ve size hasta oldu, şu an 33 yaşındasınız ve hâlâ dayınızın büyük aşkısınız öyle mi... 15 (yazıyla on beş) sene..

Bir de bu arada gelininiz kardeşinizi sizden kıskanıyor...

"Ne biçim aileler, ne sapık zihniyetler var" diye mi kendi hâlime şükredeyim, yoksa "bu ne ilgi manyaklığıdır, bu ne biçim yanlış yönlendirilmiş bir hayal gücüdür" diye kendi akıl sağlığıma mı şükredeyim bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…