Dayım beni silmiş , benim gibi yeğeni yokmuş !

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Herkese meraba sabahın köründe sinirimden ağlayarak yazıyorum.
Şimdi size derdimi anlatabilmem için çeyiz meselesini bilmeniz lazım . Kısaca kuzenimin çeyizi vardı ve bende gitmedim suçum bu .
Annem gitmek istemiyorum diye çeyiz sahibi olan değil de diğer dayıma arattı beni dün.
Ama ben evde oturup biraz ders çalışmayı biraz film izlemeyi tercih ettim.
Dün çeyizde anneme demiş ki "Benim öyle bir yeğenim yok , onu sildim bugünden sonra benimlede konuşmasın bilmem ne . "
Hem üzüldüm , hem sinirlendim ne yapacağımı da bilmiyorum.

çeyiz sermeye gitmediğin için dayı siliyorsa silsin bence, başka kimse yokmu yardım edecek

çeyiz sermeye gitmediğin için dayı siliyorsa silsin bence, başka kimse yokmu yardım edecek
Hayır benim anlamadığım bir yeğeni bir diğerini nasıl silebiliyor ?
Demek ki bir değer eşitsizliği vardı .
Öyl bir şey değil ki çeyiz dediğim evin olduğu sokakta sandalyelerde güneşin altında oturulucak eşyalar eve çıkıcak bilmem ne türü bir şey.
Hala ağlıyorum tutamıyorum kendimi

Eeeee düğün işi cenaze işinde olmayan akrabayı bende akraba olarak görmem. Sen kuzeninin çeyizi yerine film izlemeyi seçersen onlar da deni filmle başbaşa bırakır. Ben bu tip seyler çok önemsiyorum. Kuzenim sehir dışında kendini eksik hissetmesin diye onun çeyiz sermesine 30 saat yol gittim geldim

Senin kuzeninle aran iyiymiş .. Benim kuzenimle "aramız" diye bir şeyimiz yok . Vakti zamanında aile içinde numarasını verip sonra numaramızı hem kız kardeşimin hem benim engellemişti. Face'den bile ekleşmedik bu kızla . Birbirimize bayram mesajı bile atmadık . Benim yokluğumu fark bile etmez.
Eminim etmemiştirde.
Bana atmasını geçtim tantana çıkaran annemle dayıma bile atmaz...Aramaz ...
Ben öyle insanı hayatıma sırf kuzen diye alamam

valla bence gitmek zorunda değilsin,bazen insanın kafası kaldırmıyor açıkcası zaten annen gitmiş daha ne, olabilir gidemeyebilirsin silmek mi lazım o kadar seneyi, boşver ağlama bence

ne garip. bahaneniz yetersiz de olsa sirf bunun icin yegen silinmez. kizginlikla soylemistir yarin bir gun gider alirsiniz gonlunu
Hiç düşünmüyorum madem beni siliyo ben de onu istemiyorum . Çok üzüldüm gerçekten çok kırıldım

Ama dayın eksikliğini hissetmiş. Bazı seyler böyledir. Düğün dernekte kıza yaptığın şey ailesi üstüne alır. Dayının yengenin de mi hatrı yoktu.ha eğer onların da hatrı yoksa silsinler etkilemez seni

Benimki şimdiye kadar 5 kere falan silmiştir beni herhalde hatta facebooktan bile sildi :)))
İlk silişi yengem yüzünden beni uyarmaya gelişi ve benim çık git diye bağırmam(öncesinde uzun bir konuşma var) babamın evden kovması bana bağırdığı içinle sonuclandı.bu arada benim çıldırmam beni sildiğini söylemesiyle oldu. Yengemin yegenleri yegenleriymis zaten bize gerek yokmuş.
En son onu şahit yapmadım diye küsmüştü.
En son bayramda evime geldi hem de başka şehirde :))

Hiç düşünmüyorum madem beni siliyo ben de onu istemiyorum . Çok üzüldüm gerçekten çok kırıldım

arayip gelmeni soylemis gitmeyince de sozunun degeri olmadigini dusunmus ki benim esim de bir dayi, dayilar kiz yegenlerine cok deger verirler boyle olunca da alinmis hakli olarak. deme oyle git gonlunu al musait bir gununde o da kendince hakli

Yok annem sağolsun işte insanları aramıza sokarsa böyle ottan p.ktan meseleler için. Böyle olur
Dayımı bilirim yani diyip sonra vaz geçmez

arayip gelmeni soylemis gitmeyince de sozunun degeri olmadigini dusunmus ki benim esim de bir dayi, dayilar kiz yegenlerine cok deger verirler boyle olunca da alinmis hakli olarak. deme oyle git gonlunu al musait bir gununde o da kendince hakli
Beniim bu olaydan tek anladığım şu .
Birinizi seçmem gerekirse yeğen olarak o sen değilsin
Hadi yol al
Ben bunu anladım

Yok annem sağolsun işte insanları aramıza sokarsa böyle ottan p.ktan meseleler için. Böyle olur
Dayımı bilirim yani diyip sonra vaz geçmez

Bizim durum farklı gerçi aynı apt da oturuyoruz ve yengemin dolduruşuyla davranıyor böyle o ilk silmesi yengem değil de alt kat demişim yengem de bunu duymuş.
O zaman gonlunu alabilirsin.
Sen ilk adimi atarsan barışır bence.
O da gelmedigine degil sözünün dinlenmediğıne daha cok bpzulmustur

Beniim bu olaydan tek anladığım şu .
Birinizi seçmem gerekirse yeğen olarak o sen değilsin
Hadi yol al
Ben bunu anladım

dayin naapsin coluk cocuk arasindaki kavgada taraf olmayi. illa uzatacagim diyorsan tepkisiz kal ne diyim saglikli bir dayim yok benim

Aile olmak onemli yada onemsiz ozel gunlerde bir arada olmaktir. Aile olmak yerine evde oturup film izlemeyi tercih ediyorsaniz dayinizin ne dusundugunu basinda da cok onemsemiyordunuz belli ki. Simdi de onemsemeyin, film izleyin kafaniz dagilsin.

Aile olmak onemli yada onemsiz ozel gunlerde bir arada olmaktir. Aile olmak yerine evde oturup film izlemeyi tercih ediyorsaniz dayinizin ne dusundugunu basinda da cok onemsemiyordunuz belli ki. Simdi de onemsemeyin, film izleyin kafaniz dagilsin.
Tamam , zaten öylede yapacağım

'Dayı sen dayım olduğunu unutmuşsun kreş arkadaşım sanmışsın kendini. Mektuplarını da göndereyim mi bari? de. Manyak bunlar beee Kaldı ki dayın seni silse nolur canım.* Bak bende var bi tane arabayla 10 dk mesafede. Ben birkaç kere üst üste arayıp gitmiştim onun bir kere arayıp sormuşluğu, gelip gitmişliği yoktur. Çok mu lazınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…