- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
- 123
Hmm madem bir samimiyet bir bag yok o zaman gitmemekte haklisinSenin kuzeninle aran iyiymiş .. Benim kuzenimle "aramız" diye bir şeyimiz yok . Vakti zamanında aile içinde numarasını verip sonra numaramızı hem kız kardeşimin hem benim engellemişti. Face'den bile ekleşmedik bu kızla . Birbirimize bayram mesajı bile atmadık . Benim yokluğumu fark bile etmez.
Eminim etmemiştirde.
Bana atmasını geçtim tantana çıkaran annemle dayıma bile atmaz...Aramaz ...
Ben öyle insanı hayatıma sırf kuzen diye alamam
Aynen öyle .hay sizin çeyinizide sizede uyuz oluyorum bu saçma sapan adetlere ben mecburum sanki senin yaptığın çeyizi alkışlamaya
Bir yeğen için diğerini silmekte ayrı bi ilginç ...çeyiz serme bizde yok. bu o kadar önemlimiymiş. hadi düğün nişan tamamdas. garip geröçekten.
İnsanın sinirleri bozuluyor .. Ortada tercih edilme meselesi var .'Dayı sen dayım olduğunu unutmuşsun kreş arkadaşım sanmışsın kendini. Mektuplarını da göndereyim mi bari? de. Manyak bunlar beeeKaldı ki dayın seni silse nolur canım.* Bak bende var bi tane arabayla 10 dk mesafede. Ben birkaç kere üst üste arayıp gitmiştim onun bir kere arayıp sormuşluğu, gelip gitmişliği yoktur. Çok mu lazınlar
Akrabalarımın hiçbirine düşkünlüğüm olmadığı için senin tarafında olacağım şahsen.
Seni dinlemeden etmeden direkt 'sildim' diyebiliyorsa çok da umursamıyormuş demek ki.
Ben birine değer veriyorsam önce ararım 'anlat bakıyım şu olayı, hayırdır bir şey mi var' gibisinden konuşur, fikrini alırım.
İlla silmek mi gerekiyormuş?
Gerizekali gerizekali adetler iste, sen yapiyorsan yap ama benden ne istiyorsun be arkadas? Bana seriyor sanki ceyizihay sizin çeyinizide sizede uyuz oluyorum bu saçma sapan adetlere ben mecburum sanki senin yaptığın çeyizi alkışlamaya
Yook gideceksin vaay mükemmel olmuş diceksin benim böle yok diceksin sağda solda anlataksın filancanın bi çeyizi var babası bi çeyiz yapmış takdire şayan şak şaak şak onlarda kasım kasımlacaklar konu sahibide yapmamış ne ayıp pohpohlamamış dayısınıGerizekali gerizekali adetler iste, sen yapiyorsan yap ama benden ne istiyorsun be arkadas? Bana seriyor sanki ceyizi
Dayi da dayi degil teyzeymis mubarekYook gideceksin vaay mükemmel olmuş diceksin benim böle yok diceksin sağda solda anlataksın filancanın bi çeyizi var babası bi çeyiz yapmış takdire şayan şak şaak şak onlarda kasım kasımlacaklar konu sahibide yapmamış ne ayıp pohpohlamamış dayısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?