Dayim demistim

Bes melek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
22
5
1
45
Merhaba arkadaslar.Direk konusa girecem.Benim Annem oz dayisiyla buyumus dogal olarak kuzenlerini oz kardesi bilmis bizde onlari dayi olarak bildik.Dayimin bir tanesi Yurt disinda bende baska bir ülkedeyim aramiz bir
Saat uzaklikta.bu dayimla aram cok iyiydi taki yilbasina kadar.Dayimin10 ve8 yasinda iki cocugu var esi gecen sene cocuklarida birakip gitti.Ogün bugündür biz daha cok görüsüp birbirimize destek oluyorduk Fakat yilbasi günü bana benim kizkardesimden hoslandigini ima etti.Ben cok bozuldum fakat kv bende oldugu icin bisey diyemedim VE inanmak istemedim.Bu ertesi gün cocuklari bana birakip gitti cocuklar cok terbiyesizler bu güne kadar idare edebiliyirdum Ama o adamin söyledikleri aklima gelince cocuklardanda sogudum.benimd 4 cocugum var biri bebek ve bu cocuklar gercekten cok terbiyesiz.Kendimi cok kötü hissediyorum cocuklarin her hareketi batiyor

Çocukların ne günahı var Allah aşkına... bir kendine gel. Madem çok içerlendin dayının ta kendisine söyle rahatsız olduğun konuları günahsız çocuklara kötü bakarak ne geçicek elinee

annenizin kuzeni,sizin kızkardeşinizden mi hoşlanıyor?dayısı sayılmaz mı o ya?kaç yaşında bu adam,kardeşiniz kaç yaşında?
ayrıca ,çocuklarını bırakıp,nereye ,kaç günlüğüne gitti?

Dayınıza kızıp çocuklarından soğumak da duyduğum en tuhaf bahane.Çocukların annesi gitmis ne kadar terbiyeli olmalarını bekliyordunuz mesela?

Annelik 4 cocuk yapmakla olmuyor aslında biliyor musunuz?Diğer çocuklara da merhamet duymakla oluyor.

Cok haklisiniz bende en cok bunun icin üzgünüm

Annenin kardesi gibi anladim bende bastan.
Sonucta dayi olarak bildiyseniz cok cirkin ya.
Kardesiniz kac yasindaki.
Adamin yasi buyuk heralde

Igrenc bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…