Dayim demistim

bunu ima ettiğinde neden ona tepki göstermediniz dolaylı da olsa ayrıca sana neden bırakıyor çocukları 4 tane sende var zaten karısı nerede?eşin niye bizde bu çocuklar demiyor mu hem çocukların günahı ne ki terbiyesizse öğretin alınca da benimkilerle zor oluyor ilgilenemiyorum deyin kardeşiniz zaten ilgilenmiyordur annenizde istemez

Tabiki cocuklarin sucu yokta 4 cocuk sizde 2 cocukta sozde dayi birakiyor 6 cocuga nasil bakiyorsunuz?

Mesafe koyun. Soguk davranin. Kiz kardesinizide uyarin mesafeli olsun.

Kuzeninin yegeni gibi buyumus kizindan hoşlanıyor yetmiyor 4 çocuklu size 2 çocuk bırakıp gidiyor bi de konuyu size açıyor..

Kardesiniz ne diyor bu duruma ve anneniz.. siz tepkinizi gösterin ama iş Kardesinizde bitiyor..

Lütfen beni yanlis anlamayin bende biliyorum cocuklarin sucu yok Ama bu bizim gercekten öz dayimiz gibiydi.Psikolojim bozuldu ve cocuklar gercekten anlatilmaz yasanir.Ha öncede bunlar ayni cocuktu evet haklisiniz ama simdi ben ayni ben degil gibiyim cok kötüyüm

Dayim deyim yine 40 kardesim 30 yayinda.Kardesim 8 sene önce esini kaybetti
Aman ne hoslanmasi ya kardesini gozune kestirmis iste.
40 yasinda adam baskasini bulamamis mi.
Cocuklar icin belkide dusundu.
Dayiya de ne sen boyle dedin nede ben duydum.
Ablana deme bile boyle biseyi.

Akrabanın akrep ve sapık cinsi bide evli olacak

kuzenin çocuğundan hoşlanmak..?

Bak sen dayiya. Dulum o da dul diye gozune kestirmis kardesini. Ben hic iyi karsilamiyorum bu kadar yakin evlilikleri. Cocuk vs. bahanesiyle evine girip cikmasin, her sey batar su durumda gozune. Cok normal. Sende bir sorun yok. Cocuklari birakmasi hos degil ama dayini da bosuna birakmamis bence yenge. Bir yamukluk var.

Bu dul kadinlarla, yetimlerin cektigi nedir ya? Herkes etinden sutunden faydalanmaya kalkiyor. Yazik cok yazik. Firsatci herif.
Dayim deyim yine 40 kardesim 30 yayinda.Kardesim 8 sene önce esini kaybetti

Teşekkür ederim peki hangi çocuklara tahammül edilemiyor?
Gece 3 den önce uyumayan sürekli küfür eden temizlik kurallarina uymayan siddete egilimli vs.fakat benim sorunum cocuklar olsaydi bir evde altu cocuk diye konu acardim tabiki cok zorlaniyorum ayrica temizlik hastasi bir insanim fakat benim sorunum bozulan psikolojim ve bu cocuklar

Peki bu sözdedayı nereye gitti ,çocuklar neden sizde onu da anlamadım ben

Tam olarak ne dedi de siz bu cevabı verdiniz?
Olay resmen dayı dedik ayı çıktı olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…