Balkonda sohbet ediyorduk.Kendisiyle evlenmek isteyen biri varmis.ondan bahsederken birden kardesimi cok düsündügünü nikah düsecegini ama bunu nasil yapacagini bilemedigini cocuklar icin kardesimin baskasindan daha uygun VE cok güzel oldugunu vs.Tam olarak ne dedi de siz bu cevabı verdiniz?
Olay resmen dayı dedik ayı çıktı olmuş.
Kardeşinizin yaşı küçük zaten henüz, böyle d.llamalardan koruyun. Kusura bakmayın da dayınız birazBalkonda sohbet ediyorduk.Kendisiyle evlenmek isteyen biri varmis.ondan bahsederken birden kardesimi cok düsündügünü nikah düsecegini ama bunu nasil yapacagini bilemedigini cocuklar icin kardesimin baskasindan daha uygun VE cok güzel oldugunu vs.
Balkonda sohbet ediyorduk.Kendisiyle evlenmek isteyen biri varmis.ondan bahsederken birden kardesimi cok düsündügünü nikah düsecegini ama bunu nasil yapacagini bilemedigini cocuklar icin kardesimin baskasindan daha uygun VE cok güzel oldugunu vs.
Cok haklisiniz ama benide biraz anlamanizi umuyorum.Ayrica cocuklara bisey hissettirmemek icin kendimi hirpaliyorum ve bu saatte pizza diye tuttirdular onu hazirliyorum su anDayı dediğiniz kişiye açık açık bu işin olmayacağını söylersiniz.çözüm gayet basit . psikolojiniz her zaman bu kadar kolay mı bozulur.
Rahatsız olduğunuz o çocukların yerinde olsanız nasıl bir psikolojide olursunuz hayal bile edemiyorum.
Anne terk etmiş, baba bir akrabanın evine sığıntı gibi bırakıp gitmiş, babalarının dönüp dönmeyeceğinin korkusunu yaşıyorlardır.Bu kadar çok istenilmediklerini,hisseden çocuklardan normal davranış beklemeyin.
Çocukların psikolojisi düşünmekten sizinkini düşünemedim hiç kusura bakmayın.
Sizi anlıyorum ,evde 6 çocuk olması bile başlı başına karmaşa yaratırken,bunlardan dördünün eveveyni yok,anne bırakıp gitmiş baba kimbilir nerede ne haltlar karıştırıyor. Çocuklar doğal olarak sorunlu.Cok haklisiniz ama benide biraz anlamanizi umuyorum.Ayrica cocuklara bisey hissettirmemek icin kendimi hirpaliyorum ve bu saatte pizza diye tuttirdular onu hazirliyorum su an
Asıl stresımın babalarıyla karsılasmak oldugunu anladım. Esımden cocukları götürmesını ıstedım fakat çocuklar babalarının onları almaya gelecegını bılıyorlardı ve benım bu kararımdan üzüldüler.Bende onlara kıyamadım.Sımdı mısır patlatıp fılm ızlıyoruzBabalarına sinirli ve öfkeli olduğun için çocukların yaptığı her şey gözüne batıyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?