dayim ve yengem

Ex yengenin yeni kocası parayı direk kendi cebine indirmek için böyle bir hikaye uydurmuş bence. Birini vurup felç bırakıcak ve dışarda olucak, çok saçma, tedavi için bir hastaneye gidildiğinde polis ifade alır ve direk kamu davası açılır enişte tutuklanırdı olay doğru olsaydı. Psikopat paragöz parayı cebine indirmek için senaryo yazıyor..Ex yengeyi öldürüp yok etmiş olmasında!!! Neler okuyoruz hergün çünkü.. Ama bu herif normal değil. Çocuklar acilen alınmalı..
Niye olay doğru olmasın. Kaç yıl önce vurduğu, kaç yıl ceza aldığı, infazının ne kadar olduğu, affa uğrayıp uğramadığı bilinmeden hapiste olmalıydı demek ne kadar doğru. Şu an sizlerle birlikte bir sürü adam öldüren insan yaşıyor. Hepsi sonsuza kadar hapiste kalmıyor. Ki muhtemelen bu adam insan yaralamadan ceza almıştır. Öldürmeye teşebbüs bile değildir.bu arada rastgele alıntı yaptım, lütfen yanlış anlamayın

sorgerecht annedeyse? yinede almak zorunda mi eger öyleyse cok güzel olur bu avusturyada böyle mi?
Aufenthaltsbestimmungstecht diye birdeyde var, avukata danisin bi, yanliz genelde sorgerecht hem babada hemde annede oluyor, sadece yengenize verildise bununda bir sebebi olmali?

Oha oha daha neler okuyacak bu gözler. Adam karısını vurmuş felç kalmış. Böyle bir psıkopatla nasıl evlenmeyi düşünüyormuş acaba ?? Uyanık adam bide nafakayı bana yolla diyor neden çünkü para Yücel amaç o. Çocuklar kalsın sizde kadın gitsin bulsun belasını. Anlamıyorum ki aşık olunca beynınız nereye gidiyor

konuşmayla olucak iş değil.dava açsın velayet için, dilekçeye sebepler yazılsın.adam araştırılınca zaten kayıtlarda ne olduğu çıkar ortaya.bi de dava süresince yenge çocukları yurtdışına çıkartamasın diye yasak da gelir

Aufenthaltsbestimmungstecht diye birdeyde var, avukata danisin bi, yanliz genelde sorgerecht hem babada hemde annede oluyor, sadece yengenize verildise bununda bir sebebi olmali?

olay söyle bu ikisi cok kavga ediyor. kimseyi karalamak istemiyorum cok uzun hikaye bir arkadasa anlattim o sok oldu. en son kavgada kiz ögretmene babam beni bogazladi diyor. jugendamt yengemi ariyor. yengeme öteki cocugunuda al buraya okula gel diyor. okulda diyorlarki ya cocuklarinla gelceksin yada sen kocana dönceksin cocuklar bizde kalcak.

yengem dayimi ariyor böyle böyle durum var ben cocuklari birakamam eve dönmek istiyorum ama ozaman cocuklari alcaklar bende gidiyorum diyor böyle gidiyorlar.

sonra frauenhaus mahkeme icin protokoll hazirliyor. dayim yengeme yalvariyor dogruyu söyle biz kavga ediyoruz ama kizimiza asla dokunmadim diye yengem bu sefer bakiyor nafakanin en ballisini alcak orayi imzaliyor bu sefer dayimin avukati gecmis olsun yapcak birsey yok diye dosyayla ilgilenmiyor dayim hayata küsüyor baya koptu o dönemler iki sene cocuklari görmedi, bakti yengem yalniz zorlaniyor birden cocuklari babaya göstermeye basladi.

simdi türkiye icin imza gerekli bu sefer dayimin ilk sorusu ben kizimizi bogazladimmi: hayir, neden imzaladin ozaman. frauenhaus beni tehdit etti cocuklari elinden aliriz diye.

dayimda ozaman imza istiyorsa gercegi söyle mahkemede diyor...

kizi dayima annesiyle cok kavga ediyorlar diye asiri kin besliyor.

ben herzaman dedim kim ne suclu olursa olsun cocuklarin yaninda bu kavgalara gerek yoktu...

Felçli kadına da yengeniz bakacak galiba😳millet şaşırmış
Nafakayı yolla bana diyene kadar
Bayıliciyyyyyymmmm

Back
X