dayim ve yengem

Ex yengenin yeni kocası parayı direk kendi cebine indirmek için böyle bir hikaye uydurmuş bence. Birini vurup felç bırakıcak ve dışarda olucak, çok saçma, tedavi için bir hastaneye gidildiğinde polis ifade alır ve direk kamu davası açılır enişte tutuklanırdı olay doğru olsaydı. Psikopat paragöz parayı cebine indirmek için senaryo yazıyor..Ex yengeyi öldürüp yok etmiş olmasında!!! Neler okuyoruz hergün çünkü.. Ama bu herif normal değil. Çocuklar acilen alınmalı..

Ex yengenin yeni kocası parayı direk kendi cebine indirmek için böyle bir hikaye uydurmuş bence. Birini vurup felç bırakıcak ve dışarda olucak, çok saçma, tedavi için bir hastaneye gidildiğinde polis ifade alır ve direk kamu davası açılır enişte tutuklanırdı olay doğru olsaydı. Psikopat paragöz parayı cebine indirmek için senaryo yazıyor..Ex yengeyi öldürüp yok etmiş olmasında!!! Neler okuyoruz hergün çünkü.. Ama bu herif normal değil. Çocuklar acilen alınmalı..
Cezasını çekmiş çıkmıştır. Öldürse bile 10 yılı bulmuyor. Yaralama ne kadar yatacak

Allah yengene akıl fikir versin.valla bu adam dayından alacak parayı kendisi yiyecek..yengen ve çocuklar ancak avuç yalar. .dayın çocukların velayetini alamıyor mu?yenge ne yaparsa yapsın.

Fake diyen arkadaşlar konu sahibini uzun süredir tanıyorum konu gerçek, başka bir konuyla benzer olması fake olduğunu değil onada bu konuda yardımcı olabileceğimizden açılmıştır. Şimdi konuya Çözüm için yorum yapabilirler.
Canım Trde ekonomi kötü icra dosyaları aldı başını gidiyor üçkağıtçı erkeklerde çözüm olarak yurtdışındaki kadınlara sardı. Ayrıca sadece paragöz değil adam sapıkta olabilir. Psikopat olduğu eşini vurmasından belli zaten.. Oraya dönünce dayın velayetini vermesin imza falan atmasın iyi bir avukatla çözülür durum sen canını sıkma.

Konu sahibi avukatla görüşebildiniz mi? Son durum nedir, bizi bilgilendirir misiniz lütfen çok merak ettim çocukları umarım bu karmaşadan kurtulacak yol bulunabilmiştir. 🙏🙏

bütün günler bir birine girdi. dün cumaymis ben bugünü sali saniyordum. randevu sali. cumartesi buralarda avukatlar calismiyor.

demin annem aradi. yengemiz bu sabah dönmüs cocuklar burda iyiler. en azindan bu konuda icimiz rahat.

dayim hemen yengeyle görüsmeye gidiyor. senin hayatin napiyorsan yap ama cocuklari riske atamam. sen en iyisi bir süre git adami tanimaya calis emin oldugunda tekrar konusalim diyor.

yenge hanim ben bu beyle bu tatilde tanistim cok cok iyiler vs diyor. cok seviyorum ölüyorum vs. sanki ergen cocuk söylüyor. neyse dayim eve geldiginde telefon geliyor adam dayima cok agir küfürler ediyor sen benim karimin yanina benden izin almadan nasil gidersin diye, su an sinirden gülüyorum. dayimi tehdit ediyor burda bir ordu bana ayit bütün askeriyeyi üzerine salarim diye

dün dayima demistim her görüsmede herseyi kayit et diye umarim akil etti.

aklima cok fena bi pislik geldi etik kalir mi onu bilmiyorum.

zamaninda yengem eski sevgilisiyle yazisti dayimla evliyken /gercekten b.k atmak icin demiyorum oldu bitti gitti...

ee bu adamda karisini aldatti diye vurmus adama gidip desem ozaman vaz gecer mi? büyük ihtimal iftira der...

adam aslinda basta ne oldugunu söyledi ikinci gün etmedigi küfür kalmadi bu kadina hersey fragman kafasi basmiyor mu ya...

bütün günler bir birine girdi. dün cumaymis ben bugünü sali saniyordum. randevu sali. cumartesi buralarda avukatlar calismiyor.

demin annem aradi. yengemiz bu sabah dönmüs cocuklar burda iyiler. en azindan bu konuda icimiz rahat.

dayim hemen yengeyle görüsmeye gidiyor. senin hayatin napiyorsan yap ama cocuklari riske atamam. sen en iyisi bir süre git adami tanimaya calis emin oldugunda tekrar konusalim diyor.

yenge hanim ben bu beyle bu tatilde tanistim cok cok iyiler vs diyor. cok seviyorum ölüyorum vs. sanki ergen cocuk söylüyor. neyse dayim eve geldiginde telefon geliyor adam dayima cok agir küfürler ediyor sen benim karimin yanina benden izin almadan nasil gidersin diye, su an sinirden gülüyorum. dayimi tehdit ediyor burda bir ordu bana ayit bütün askeriyeyi üzerine salarim diye

zamaninda yengem eski sevgilisiyle yazisti dayimla evliyken /gercekten b.k atmak icin demiyorum oldu bitti gitti...

ee bu adamda karisini aldatti diye vurmus adama gidip desem ozaman vaz gecer mi? büyük ihtimal iftira der...

adam aslinda basta ne oldugunu söyledi ikinci gün etmedigi küfür kalmadi bu kadina hersey fragman kafasi basmiyor mu ya...
Bence düşündüğünüz şeyi yapmayın çeker vurur kadını da bu manyak. Siz en iyisi yasal yollarla çözmeye bakın. Arkasında ordusu varmış daha neler ya adamın kafası kırık yeminle. Avukatla halledilir diye düşünüyorum. Dayınız çocuklarla arayı iyi tutmaya baksın yeter. Bir an önce çözmenizi dileğiyle bizi de bilgilendirin lütfen 🙏🙏🙏

Velayet tek annede degilde kafasina göre yurtdisina cikartamaz. Dayiniz velayet davasi acmak zorunda. Deliller toplasin. Öyle Türkiyeden adama kanip cocugunu birakip kacani gördü bu gözler. Hicbirseye sasirmam.

Bence düşündüğünüz şeyi yapmayın çeker vurur kadını da bu manyak. Siz en iyisi yasal yollarla çözmeye bakın. Arkasında ordusu varmış daha neler ya adamın kafası kırık yeminle. Avukatla halledilir diye düşünüyorum. Dayınız çocuklarla arayı iyi tutmaya baksın yeter. Bir an önce çözmenizi dileğiyle bizi de bilgilendirin lütfen 🙏🙏🙏

yok su an yenge burda ya, birsey yapamaz ondan ama belki adam vazgecee umudu dogdu icime

Öyle birseye kalkismayin. Temiz velayet davasi acin. Cocuklar gitmek istemese yurtdisina mahkeme babaya verir

Boyle sey olmaz dayin salliyo bence cocuklarini vermemek icin
Hangi adam nafakayi bana yolla ben karimi vurdum senin cocuklara iyi bakarim der.akil mantik isi mi?

Dayı kafasından hikaye uydurmuş. Hiç kimse arayıp parayı bana yolla demez,karımı felç ettim demez 🙄 Kendini saklar evlenir nafaka parasını elinden alır zorlayıp en fazla bu olur. Kimse ben psikopatım cinayet işledim diye bir kadını kendisine aşık edemez. Bence Dayı Kafasında böyle bir algı oluşturdu.

Boyle sey olmaz dayin salliyo bence cocuklarini vermemek icin
Hangi adam nafakayi bana yolla ben karimi vurdum senin cocuklara iyi bakarim der.akil mantik isi mi?
Dayı kafasından hikaye uydurmuş. Hiç kimse arayıp parayı bana yolla demez,karımı felç ettim demez 🙄 Kendini saklar evlenir nafaka parasını elinden alır zorlayıp en fazla bu olur. Kimse ben psikopatım cinayet işledim diye bir kadını kendisine aşık edemez. Bence Dayı Kafasında böyle bir algı oluşturdu.

dün gece dayima bundan sonra ses kayidi yapmasini söyledim. bugün adam arayinca ses kayidi yapmis. cok sükür en azindan adamin piskopatligini ispatliya bilcegimiz delil var.

dayim kendi diyor gitsin totosunun ölcüsünü alsin. ama biz cok korkuyoruz. oraya gitse yakinda hic akraba yok. cocuklara birsey olsa ulasamazsak nerden bilcez?

dayim yine yengeme mantikli öneri yapmis git tani emin ol o sürede cocuklar bende kalsin emin olunca karar verelim demis bunun üzerine adamin öyle arayip dayima küfür etmesi bile cok sacma degil mi adamin ne kadar karaktersiz oldugunu göstermiyor mu?

Allahim nolursa olsun o günahsiz cocuklar yanmasin cok korkuyorum

Back
X