dayim ve yengem

okullar basladi nerede tatildelermis? ne zaman geliyorlarmis

bilmiyorum nerde olduklarini belki adamin oldugu sehirdeler, ama ya geri gelmezse? dayima cünki illa imzani yolla türkiyeden bosanalim diyormus yengem...

türkiyede evli gözükmese hersey olup bittikden sonra ruhumuz duyardi kesin

bilmiyorum nerde olduklarini belki adamin oldugu sehirdeler, ama ya geri gelmezse? dayima cünki illa imzani yolla türkiyeden bosanalim diyormus yengem...

türkiyede evli gözükmese hersey olup bittikden sonra ruhumuz duyardi kesin
dayinin rizasi olmadan türkyeye yerlesemez cocuklarla. Avukat hal eder bu meseleyi

sorgerecht annedeyse? yinede almak zorunda mi eger öyleyse cok güzel olur bu avusturyada böyle mi?
avusturyayi bilmiyorum. Sorgerecht sadece annedese ola bilirde, genelde hem annede hemde babada olur.
Siz bence avukatla görüsün o herseyi daha net clzer. Avusturya kanunlariyla almanyadakiler arasinda fark var elbetde bir cok konuda

İnanamıyorum, adamın eski karısını vurmuş olması nasıl yengenizi korkutmaz. Aslında potansiyel katil. Eminim kadının öldüğünü düşünerek daha fazla vurmamıştır. Yengeniz, aldatıldığı için yaptığını düşünerek belki normal olduğunu düşünüyordur ama şiddetin hiçbir gerekçesi olamaz. Haberlerde görmüştüm bir adam ilk eşini tüfekle öldürmüş cezaevine girip çıkmış sonra bir evlilik daha yapmış. İkinci eşini de öldürmüş. Böyle hasta ruhlu insanları nasıl kabul edebiliyorlar :KK43: Geçen gün de Müge Anlı’da bir kadının çocukları sevgilisi tarafından cinsel istismara uğramıştı ve en sonunda çocuklardan birini döverek öldürmüştü. Sadece o bölümü bile dayınıza izletseniz yeter aslında :KK43:
bu mu acaba dediğiniz. ☹️
Konu sahibi. Ex yengeye bunu söyleyin. Eski karısının ailesne bi ulaşsın bakalım onlar nasıl anlatıyor hikayeyi.

Bizim çok fazla yakın akrabalarımız var orada Alman hükümeti Türk çocuklarına türlü bahanelerle el koyup Alman aılelerıne verıp asımıle ediyorlarmış bla bla aslı var mı bunun kuzum burda da sürekli haberlerde olsun programlarda olsun sürekli konuşuluyor cıddi şekilde acaba konu sahibi bundan mı bahsediyor sende orada yaşıyorsun var mı aslı bu konuların
Şikayet olursa devlet incelemeye alır takip eder 2 hafta ile 1 ay arası sürer bu inceleme, evin etrafında dolaşır okulda çoçuğu takip eder çoçuğun dışarıya çıkarılıp ailesinin ilgilenip ilgilenmediğine bakılır dosyayı tamamlamak için en son eve ziyarette bulunuyorlar bu aşamada çoçuğun odası var mı , odasında yeterli kıyafeti oyuncağı var mı hatta kitapları puzzlerı var mı ona bile bakılır beslenme düzeni nasıl son olarak çoçukla sohbet edilir o sırada ailesiyle iletişimi nasıl o da incelenir ve dosya kapanır
Kafalarına göre listeden isim seçip hadi gidip bu çoçuğu ailesinden alalım tabi ki demiyorlar

Back
X