ailem çok iyi insnlar ama dayım gençliğimi mahvetti. özelliklede 15-20 yaşlarımda her giydiğime karıştı. üstelik açık giyen biri değilim. gittğim okullardan tutunda babamın bana aldığı cep telefonuma kadar karıştı. ailemi kışkırtıp elimden aldırmıştı telefonumu.özel okula giderdim ,göndermeyin derdin. bi gün oje sürdüm diye beni dövmeye yeltendi.. yaa o zamanlar daha 17 yaşındayım ve öyle arkadaş çevresi sevgili mevgilisi bile olan bir insan değildim. 5 yıl önce işe girdim bu seferde işime laf etti.kamuda sözleşmeli çalışıyorum.senin statün ne necisin ki vs. laflar etti. o zamanlar anne babam ona ne karışıyorsun sen demediler babam hiç skmadı beni ama annem dayıma çoğu zaman uydu.tabi yıllar önce 5 yıl öncesine kadar. şimdi kendinin 3 kızı var.en küçüğünün bile son model telefonları laptopları sevgilileri vs. hepsi var. ben kıskançlık yapmıyorum bakın yanlış anlamayın.ama benim günahım suçum neydi. şimdi yaptıklarının hatasını anladı. benden için "yeşim çok olgun akıllı bir kız" diyor.ama ben bu yaptıklarını unutamıyorum.. kendi hanımı kapalı hacca gittiler kaç kez. kadın hacca gittikçede açıldı dar dar pantolonlar mayolar vs.ben bile açık bir insan olmama rağmen haya ediyorum öyle giymesinden düşünün..sortlarla geziyolar kendi kızları ben hiç sortla yola çıkmadım daha. ben açık olmama rağmen br gün de sıktırıp dar dar giymedim. hep tunik ceket vs.giyerim. benim burnumdam getirdi.. şimdi karışmıyo zaten görüşmüyoruzda. çünkü babamla dayımın arası ticaret yüzünden açıldı. mesafe girdi aramıza. ama bana yaptıklarını hiç unutamıyorum.. kin duymak nefret etmek hiç tarzım değil istesemde kimseye kin tutamam ama aklıma geldikçe etkileniyorum.