Selam nasılsın canım bir gelisme varmı? Ben 2. Reglimi oldum dün. Bugün nazlıya yazdım geri dönüş bekliyorum. Histeroskopi tarihi için bakalım süreç nasıl olacak.Allah razı olsun canım. Bende senin için dua edicem inşallah bizde birbirimize burdan güzel haberi vereceğiz

Senin ikinci regli çok erken geldi bana zamanında mı oldun. Zaman hızlı geçiyor canım ya hsg bu ay çekilir o zaman senin ama transfer bir sonraki aya kalır heralde di mi
 Senin ikinci regli çok erken geldi bana zamanında mı oldun. Zaman hızlı geçiyor canım ya hsg bu ay çekilir o zaman senin ama transfer bir sonraki aya kalır heralde di mi benim regli 21 günde bir geliyor canım nedense bende bilemiyorum böyle garip bir düzeni var. 23. Günümde oldum bu sefer. Evet tarih belirlenecek histeroskopi için haber bekliyorum bende. Regli zaman arılığı az olduğu icin belki bu ayın sonuna doğru bile başlıyor olabiliriz.
 benim regli 21 günde bir geliyor canım nedense bende bilemiyorum böyle garip bir düzeni var. 23. Günümde oldum bu sefer. Evet tarih belirlenecek histeroskopi için haber bekliyorum bende. Regli zaman arılığı az olduğu icin belki bu ayın sonuna doğru bile başlıyor olabiliriz.
 kontrol edilmesinde fayda var boş yere kürek çekmektense sorunu bulup çözüp öyle devam etmek çok daha iyi bence
 kontrol edilmesinde fayda var boş yere kürek çekmektense sorunu bulup çözüp öyle devam etmek çok daha iyi bence hsg cekerken ilkini anestezili çekmişlerdi ama beni perişan etmişler bacaklarımı kirmizi batikonmu ne onla boyamış ve cok fazla kan gelmis ayıptır söylemesi cok kötüydü. Birde yumurta toplamada da anesteziyi aldım ben kendime kolay gelemedim uyanisimi falan hic hatırlamıyorum. Ama bağırıp ağlıyormuşum ağrıyor diye o da ya kactane hemşire geldi evet farkındayız bağırma iste digerleri duyuyor korkuyor vs birseyler konuşuyorlardı benimle öyle konuşmada kafam yerine geldi yani hatırladığım o.  Bunda nasil olacak bakalım. Bana yaramıyor bu anestezi
 hsg cekerken ilkini anestezili çekmişlerdi ama beni perişan etmişler bacaklarımı kirmizi batikonmu ne onla boyamış ve cok fazla kan gelmis ayıptır söylemesi cok kötüydü. Birde yumurta toplamada da anesteziyi aldım ben kendime kolay gelemedim uyanisimi falan hic hatırlamıyorum. Ama bağırıp ağlıyormuşum ağrıyor diye o da ya kactane hemşire geldi evet farkındayız bağırma iste digerleri duyuyor korkuyor vs birseyler konuşuyorlardı benimle öyle konuşmada kafam yerine geldi yani hatırladığım o.  Bunda nasil olacak bakalım. Bana yaramıyor bu anestezi