Canım ama en başta yani negatif sonuç almadan önce zaten yapmıyolar pek böyle testleri olumsuz sonuçlardan sonra düşünmeye başlıyorlar ama bazen pgt kaliteli gelen embriyonun bile tutmadığı oluyormuş o yüzden sadece ona da bağlamamak lazım bence. Hem bu sefer iki embriyo koyacağı için ihtimal de yükselecek inşallah olacak bu kez ya ben umutluyum. Çok fazla detay var. Bende mesela burda piezzo ıcsı gibi işlemler olduğunu okuyorum doktor bunlardan hiç bahsetmemişti bu şekilde döllenme olduğunda daha kaliteli embriyo oluşabiliyormuş bizim çünkü gelişmede sorun olduğu için gelişme ihtimalini de yükseltmek için bunlar daha mantıklı Seçenekler olabilir belki de yani yeterli bilgiyi ne yazıkki alamıyoruz hiçbir zaman tabi bir de şöyle bir durum da var bunların hepsi ek ücret dediğin gibi maddi olarak da çok zorluyor artık bir zamandan sonra yolumuz epey zorlu. Ben de gönderdim sonuçları WhatsApp‘tan bakalım ne diyecekler lekelenme de kahverengi geliyor hala adetim daha erken başlayacak herhalde bu ay