Dç.dr Özkan özdamar

Rahim dinlendirme ile ilerleriz diye neden dedi başlangıçta onu nasıl anlıyor ki. Bana yumurta topladıktan sonra karar vericez ona demişti

Selam canım. Benim lekelenmem geldi 1-2 gün şimdi kesildi gelmiyor hiç bi şey bende anlamadım bekliyorum hala gelmesini sen ne yaptın canım var mı gelişme
ilaclari bitirdim gelsin diye bekliyorum bende bakalim nezaman gelecek hic belirtide yokk

ilaclari bitirdim gelsin diye bekliyorum bende bakalim nezaman gelecek hic belirtide yokk
Benim aşırı göğüs ağrım var ama prolaktin ilacını kullanmıyorum 1 aydır biraz yükselmiş ondan da olabilir gibi geliyor. Gelmesini istemesek hemen gelir bu ay inat ediyor resmen

Benim aşırı göğüs ağrım var ama prolaktin ilacını kullanmıyorum 1 aydır biraz yükselmiş ondan da olabilir gibi geliyor. Gelmesini istemesek hemen gelir bu ay inat ediyor resmen
Ay evet nedense hep oyle . Olmasını beklersin olmaz. Olmasini beklemezsin olur.

Ay evet nedense hep oyle . Olmasını beklersin olmaz. Olmasini beklemezsin olur.
Nasılsın canım. Ben hâlâ adet olamadım ya canım sıkıldı iyice. Pembe lekelenmenin üstünden 1 hafta geçti nerdeyse niye böyle oldu anlamış değilim

B
Nasılsın canım. Ben hâlâ adet olamadım ya canım sıkıldı iyice. Pembe lekelenmenin üstünden 1 hafta geçti nerdeyse niye böyle oldu anlamış değilim
Bende hala olmadim. Tık yok resmen 3. Gun benim bugün duphaston biteli ve hiç belirti yok. Strestende oluyor bence böyle.

B
Bende hala olmadim. Tık yok resmen 3. Gun benim bugün duphaston biteli ve hiç belirti yok. Strestende oluyor bence böyle.
Galiba stresten ben bir de bu ay hiçbir şeyde kullanmadım ilaç falan dört aydır her ay duphaston kullanıyordum belki ondan da olabilir

B
Benim yine bi iki damla geliyor ama sökülmüyor sinir stres yaptı bende iyice ya. Maydonoz suyu kaynattım onu içicem belki bi faydası olurda sökülür artık

Benim yine bi iki damla geliyor ama sökülmüyor sinir stres yaptı bende iyice ya. Maydonoz suyu kaynattım onu içicem belki bi faydası olurda sökülür artık
Bu hormonlar basa bile gerçekten. Insallah sökülür. Benim de hala daha gelmedi 5. Gun bugün duphastonu bırakalı. bakalim biraz daha gelmezse olmadi burda bir doktora gidicem neden olmadi diye. rahim kalinligima falan baksın olmadi baska ilac versin. Bu ilaçları kullana kullana ne düzen kaldi ne birşey ne guzel 21 gunde bir oluyordum son 5 6 reglidir zamanında başlayıp bitiyordu. Hormon ilacı aldim diye hepsi karıştı birbirine simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…