• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dç.dr Özkan özdamar

Canim çok tebrik ederim ya. Bahçeciye giden tekirdaglilar grubu diye sizin süreclerinizi takip ediyorum hep. İnan çok sevindim🌸 insallah 3 nuzde pozitif görursunuz
Sağol canim teşekkür ederim. Amin insallah hepimiz pozitif sonuclar görüp bebeklerimizi kucagimiza alırız. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin.

Aradı kızlar ayrıca konuştum özkan beyle. Suan bu değerlere ikizmi degilmi anlayamayiz kese göreceğimiz zaman belli olcak. Tekrar seruma gerek yok dedi 1 hafta sonra taktirildigi icin.Ilaclarida elimdeki reçeteyle tekrar alabilirmisim bu şekilde.

Aradı kızlar ayrıca konuştum özkan beyle. Suan bu değerlere ikizmi degilmi anlayamayiz kese göreceğimiz zaman belli olcak. Tekrar seruma gerek yok dedi 1 hafta sonra taktirildigi icin.Ilaclarida elimdeki reçeteyle tekrar alabilirmisim bu şekilde.
İyi olmuş canım konuşman rahatlatmıştır senide. Hadi bakalım şimdi de kese görmek için gün sayımı başlasın 🤩

Döndü simdi canım transferden1 hafta sonra taktirdiysaniz tekrar taktirmaniza gerek yok dedi serum icin .ilaclara ayni sekilde devam ediceksiniz transferde verilen recete ile alabilirsiniz dedi. Ama bu serum olmadan ya düşerse degerim. Ilac bırakmaya korkar oldum simdide
Yok canım hiç öyle düşünme maşallah çok güzel değerin düşmez yani

Evet canim rahatladim. Özkan beyden duymak birsyleri daha iyi oluyor
Canımmm benim tebrik ediyorummm sizi💕 bende bugün özkan beyle görüştüm 2. Transfer için hazırlıklara başladık siz transfer sonrası nelere dikkat ettiniz ne kullandınız sürecinizi anlatırmısınız 🥺 özkan beye gidip pozitif görmek beni mutlu ediyor..

Yaaa tebriklerrrr hayırlı olsun 🥺🥺🥺 süreciniz nasıldı bende Özkan beye gidiyorummmm
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 doğal süreçle ilerledik bu sefer 5. Gün 2 embriyo transferi edildi glue ve İntralipid serum kullanıldı inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız

Çok teşekkür ederim 🙏🏻 doğal süreçle ilerledik bu sefer 5. Gün 2 embriyo transferi edildi glue ve İntralipid serum kullanıldı inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah 🥺🥺Glue ücretli mi banada uygulayacağını söyledi bugün, birtane vitamin verdi ekstra. Siz transfer sonrasında yediğinize içtiğinize dikkat ettiniz mi kahve içtiniz mi :)

İnşallah 🥺🥺Glue ücretli mi banada uygulayacağını söyledi bugün, birtane vitamin verdi ekstra. Siz transfer sonrasında yediğinize içtiğinize dikkat ettiniz mi kahve içtiniz mi :)
Kahve hiç tüketmedim normalde de tüketmiyordum zaten şimdiye kadar sadece 2 bardak çay içtim bunların yerine nar suyu portakal suyu tükettim balık avokado vs glue ücretli evet

Back
X